Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W końcu znalazłam wątek, gdzie Bogusik pisała o Julisi.Wspaniale ,że wszystko dobrze.
Ta konfiguracja jest cudowna [url]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/61fa0447b21c.jpg[/url]

Posted

[quote name='edek']Oglądanie fotek z Tusią nigdy mi się nie znudzi :loveu:[/QUOTE]
I mi, i mi! :)
No, chyba, że zaprzęgniętej do sań... :evil_lol:

Posted

[quote name='b-b']I jak tam chomiczek kurze łapki je?:cool3:[/QUOTE]
ostanio zrobiłam z wieprzowych bo do kurzych rzadko mam dostęp niestety :roll:

[quote name='edek']Oglądanie fotek z Tusią nigdy mi się nie znudzi :loveu:[/QUOTE]
tylko, że ja juz nie mam jak robić, żeby się nie powtarzały :placz:
trza by tusię zabrać nad jakie morze i tam trzasnąć może jakieś w innej scenerii...? ;)

[quote name='Poker']W końcu znalazłam wątek, gdzie Bogusik pisała o Julisi.Wspaniale ,że wszystko dobrze.
Ta konfiguracja jest cudowna [URL]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/61fa0447b21c.jpg[/URL][/QUOTE]
a u nas się bogusik nie chwali :cool3:

[quote name='inka33']I mi, i mi! :)
No, chyba, że zaprzęgniętej do sań... :evil_lol:[/QUOTE]
o widzisz, dobrze że przypomniałaś, bo śnieg spadl wczoraj to sie zaprzęgnie chomika :eviltong:

Posted

[quote name='kakadu']o widzisz, dobrze że przypomniałaś, bo śnieg spadl wczoraj to sie zaprzęgnie chomika :eviltong:[/QUOTE]
No, toć przez ów śnieg mi się skojarzyło... :cool3:

Byś jakieś nowe "tortury" wymyśliła, a nie tylko sanie i sanie... :hmmmm:

Posted

Inuś,proszę mi zostawić Tusinkę w spokoju..;) i nie podpuszczać ciocię kakadu do "tortur"....:mad:;)

A o mojej Julisi napiszę jutro,bo jadę z nią do weta na zdjęcie szwów i może będzie już wynik z badania histopatologicznego :modla:

Posted

[quote name='Bogusik']Inuś,proszę mi zostawić Tusinkę w spokoju..;) i nie podpuszczać ciocię kakadu do "tortur"....:mad:;)[/QUOTE]
Skoro Tobie zostawić, to se jedź do kakadu i zabieraj! :eviltong:

Własną piersią będziesz bronić chomika przed uprzężą. :)

[quote name='Bogusik']A o mojej Julisi napiszę jutro,bo jadę z nią do weta na zdjęcie szwów i może będzie już wynik z badania histopatologicznego :modla:[/QUOTE]
No to kciuki zaciskamy, co sił. :happy1:

Posted (edited)

znalazłam w telefonie zdjęcie, które dostałam od mamy jak byłam na desce w święta; zapomniałam o nim...
dziewczyny leżą razem u chomisia na posłanku ;)

[IMG][URL="http://naforum.zapodaj.net/b25d9e9e266a.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b25d9e9e266a.jpg[/IMG][/URL][/IMG]

a tu chomiś z wczorajszego spaceru; było ciemno i dzięki temu widać, że świeci własnym światłem ;)

[IMG][URL="http://naforum.zapodaj.net/040297206668.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/040297206668.jpg[/IMG][/URL][/IMG]

Edited by kakadu
Posted

Cudeńko na śnieżnym dywanie...! :loveu:

Wróciłam z Julisią od weta.Szwy jakimś cudem zostały ściągnięte.Nie było łatwo,bo to mała panikara i niedotykalska dziewczynka :shake::smile:
Wynik z badania też mam i niestety,ale to nowotwór złośliwy....:-( Pocieszające jest to,że guz został w całości wycięty,a w obrębie materiału poza guzem,nie stwierdzono komórek rakowych.Mam tylko nadzieję,że szybko przerzutów nie będzie i będę mogła się nią cieszyć,przez kolejne lata.Ona jest jeszcze taka pełna życia...:smile:

Posted

[quote name='Bogusik']Cudeńko na śnieżnym dywanie...! :loveu:

Wróciłam z Julisią od weta.Szwy jakimś cudem zostały ściągnięte.Nie było łatwo,bo to mała panikara i niedotykalska dziewczynka :shake::smile:
Wynik z badania też mam i niestety,ale to nowotwór złośliwy....:-( Pocieszające jest to,że guz został w całości wycięty,a w obrębie materiału poza guzem,nie stwierdzono komórek rakowych.Mam tylko nadzieję,że szybko przerzutów nie będzie i będę mogła się nią cieszyć,przez kolejne lata.Ona jest jeszcze taka pełna życia...:smile:[/QUOTE]
Malutka... :glaszcze:

Posted

Wynik z badania też mam i niestety,ale to nowotwór złośliwy....:-( Pocieszające jest to,że guz został w całości wycięty,a w obrębie materiału poza guzem,nie stwierdzono komórek rakowych.Mam tylko nadzieję,że szybko przerzutów nie będzie i będę mogła się nią cieszyć,przez kolejne lata.Ona jest jeszcze taka pełna życia...:smile:[/QUOTE]

i cieszcie się że już jest po wszystkim.:glaszcze::smile:

Posted

I ja trzymam za to kciuki!:)

Posted

[quote name='inka33']Malutka... :glaszcze:[/QUOTE]

[quote name='andegawenka']i cieszcie się że już jest po wszystkim.:glaszcze::smile:[/QUOTE]

[quote name='b-b']I ja trzymam za to kciuki!:)[/QUOTE]

[quote name='kakadu']:kciuki: trzymam mocno kciuki, żeby u julisi było wszystko dobrze :kciuki:[/QUOTE]

Bardzo się cieszę,a Julisia na pewno podwójnie,że mamy to za sobą!Obie pięknie Wam dziękujemy,za ciepłe słowa i duchowe wsparcie!!! :smile:

Posted

[quote name='kakadu']przypominam drogim ciociom, że w poniedziałek wizyta kontrolna u pana doktora :laugh2_2:[/QUOTE]

To kciuki już zaciskam !!!

Posted

[quote name='kakadu']przypominam drogim ciociom, że w poniedziałek wizyta kontrolna u pana doktora :laugh2_2:[/QUOTE]
No to się będzie działo !:)
Mam nadzieję,ze wcinane nóżki przyniosą jakąś poprawę:)

Posted

[quote name='b-b']No to się będzie działo !:)
Mam nadzieję,ze wcinane nóżki przyniosą jakąś poprawę:)[/QUOTE]
ja też, bo to czekanie jest dla mnie nie do zniesienia;
jestem w gorącej wodzie kąpana i takie stany zawieszenia mnie wykańczają...