Poker Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 W końcu znalazłam wątek, gdzie Bogusik pisała o Julisi.Wspaniale ,że wszystko dobrze. Ta konfiguracja jest cudowna [url]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/61fa0447b21c.jpg[/url] Quote
edek Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Oglądanie fotek z Tusią nigdy mi się nie znudzi :loveu: Quote
inka33 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='edek']Oglądanie fotek z Tusią nigdy mi się nie znudzi :loveu:[/QUOTE] I mi, i mi! :) No, chyba, że zaprzęgniętej do sań... :evil_lol: Quote
kakadu Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='b-b']I jak tam chomiczek kurze łapki je?:cool3:[/QUOTE] ostanio zrobiłam z wieprzowych bo do kurzych rzadko mam dostęp niestety :roll: [quote name='edek']Oglądanie fotek z Tusią nigdy mi się nie znudzi :loveu:[/QUOTE] tylko, że ja juz nie mam jak robić, żeby się nie powtarzały :placz: trza by tusię zabrać nad jakie morze i tam trzasnąć może jakieś w innej scenerii...? ;) [quote name='Poker']W końcu znalazłam wątek, gdzie Bogusik pisała o Julisi.Wspaniale ,że wszystko dobrze. Ta konfiguracja jest cudowna [URL]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/61fa0447b21c.jpg[/URL][/QUOTE] a u nas się bogusik nie chwali :cool3: [quote name='inka33']I mi, i mi! :) No, chyba, że zaprzęgniętej do sań... :evil_lol:[/QUOTE] o widzisz, dobrze że przypomniałaś, bo śnieg spadl wczoraj to sie zaprzęgnie chomika :eviltong: Quote
edek Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Sceneria dla mnie jest nie ważna, tylko ten słodki pycholek się liczy :loveu:. Quote
inka33 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='kakadu']o widzisz, dobrze że przypomniałaś, bo śnieg spadl wczoraj to sie zaprzęgnie chomika :eviltong:[/QUOTE] No, toć przez ów śnieg mi się skojarzyło... :cool3: Byś jakieś nowe "tortury" wymyśliła, a nie tylko sanie i sanie... :hmmmm: Quote
Bogusik Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Inuś,proszę mi zostawić Tusinkę w spokoju..;) i nie podpuszczać ciocię kakadu do "tortur"....:mad:;) A o mojej Julisi napiszę jutro,bo jadę z nią do weta na zdjęcie szwów i może będzie już wynik z badania histopatologicznego :modla: Quote
inka33 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='Bogusik']Inuś,proszę mi zostawić Tusinkę w spokoju..;) i nie podpuszczać ciocię kakadu do "tortur"....:mad:;)[/QUOTE] Skoro Tobie zostawić, to se jedź do kakadu i zabieraj! :eviltong: Własną piersią będziesz bronić chomika przed uprzężą. :) [quote name='Bogusik']A o mojej Julisi napiszę jutro,bo jadę z nią do weta na zdjęcie szwów i może będzie już wynik z badania histopatologicznego :modla:[/QUOTE] No to kciuki zaciskamy, co sił. :happy1: Quote
kakadu Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 (edited) znalazłam w telefonie zdjęcie, które dostałam od mamy jak byłam na desce w święta; zapomniałam o nim... dziewczyny leżą razem u chomisia na posłanku ;) [IMG][URL="http://naforum.zapodaj.net/b25d9e9e266a.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b25d9e9e266a.jpg[/IMG][/URL][/IMG] a tu chomiś z wczorajszego spaceru; było ciemno i dzięki temu widać, że świeci własnym światłem ;) [IMG][URL="http://naforum.zapodaj.net/040297206668.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/040297206668.jpg[/IMG][/URL][/IMG] Edited January 17, 2014 by kakadu Quote
Bogusik Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Cudeńko na śnieżnym dywanie...! :loveu: Wróciłam z Julisią od weta.Szwy jakimś cudem zostały ściągnięte.Nie było łatwo,bo to mała panikara i niedotykalska dziewczynka :shake::smile: Wynik z badania też mam i niestety,ale to nowotwór złośliwy....:-( Pocieszające jest to,że guz został w całości wycięty,a w obrębie materiału poza guzem,nie stwierdzono komórek rakowych.Mam tylko nadzieję,że szybko przerzutów nie będzie i będę mogła się nią cieszyć,przez kolejne lata.Ona jest jeszcze taka pełna życia...:smile: Quote
inka33 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [quote name='Bogusik']Cudeńko na śnieżnym dywanie...! :loveu: Wróciłam z Julisią od weta.Szwy jakimś cudem zostały ściągnięte.Nie było łatwo,bo to mała panikara i niedotykalska dziewczynka :shake::smile: Wynik z badania też mam i niestety,ale to nowotwór złośliwy....:-( Pocieszające jest to,że guz został w całości wycięty,a w obrębie materiału poza guzem,nie stwierdzono komórek rakowych.Mam tylko nadzieję,że szybko przerzutów nie będzie i będę mogła się nią cieszyć,przez kolejne lata.Ona jest jeszcze taka pełna życia...:smile:[/QUOTE] Malutka... :glaszcze: Quote
andegawenka Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [quote name='Bogusik']Cudeńko na śnieżnym dywanie...! :loveu: Wróciłam z Julisią od weta.Szwy jakimś cudem zostały ściągnięte.Nie było łatwo,bo to mała panikara i niedotykalska dziewczynka :shake::smile: Wynik z badania też mam i niestety,ale to nowotwór złośliwy....:-( Pocieszające jest to,że guz został w całości wycięty,a w obrębie materiału poza guzem,nie stwierdzono komórek rakowych.Mam tylko nadzieję,że szybko przerzutów nie będzie i będę mogła się nią cieszyć,przez kolejne lata.Ona jest jeszcze taka pełna życia...:smile:[/QUOTE] i cieszcie się że już jest po wszystkim.:glaszcze::smile: Quote
b-b Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [quote name='Bogusik']Cudeńko na śnieżnym dywanie...! :loveu: Wróciłam z Julisią od weta.Szwy jakimś cudem zostały ściągnięte.Nie było łatwo,bo to mała panikara i niedotykalska dziewczynka :shake::smile: Wynik z badania też mam i niestety,ale to nowotwór złośliwy....:-( Pocieszające jest to,że guz został w całości wycięty,a w obrębie materiału poza guzem,nie stwierdzono komórek rakowych.Mam tylko nadzieję,że szybko przerzutów nie będzie i będę mogła się nią cieszyć,przez kolejne lata.Ona jest jeszcze taka pełna życia...:smile:[/QUOTE] I ja trzymam za to kciuki!:) Quote
kakadu Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 :kciuki: trzymam mocno kciuki, żeby u julisi było wszystko dobrze :kciuki: Quote
Bogusik Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='inka33']Malutka... :glaszcze:[/QUOTE] [quote name='andegawenka']i cieszcie się że już jest po wszystkim.:glaszcze::smile:[/QUOTE] [quote name='b-b']I ja trzymam za to kciuki!:)[/QUOTE] [quote name='kakadu']:kciuki: trzymam mocno kciuki, żeby u julisi było wszystko dobrze :kciuki:[/QUOTE] Bardzo się cieszę,a Julisia na pewno podwójnie,że mamy to za sobą!Obie pięknie Wam dziękujemy,za ciepłe słowa i duchowe wsparcie!!! :smile: Quote
kakadu Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 przypominam drogim ciociom, że w poniedziałek wizyta kontrolna u pana doktora :laugh2_2: Quote
edek Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='kakadu']przypominam drogim ciociom, że w poniedziałek wizyta kontrolna u pana doktora :laugh2_2:[/QUOTE] To kciuki już zaciskam !!! Quote
b-b Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='kakadu']przypominam drogim ciociom, że w poniedziałek wizyta kontrolna u pana doktora :laugh2_2:[/QUOTE] No to się będzie działo !:) Mam nadzieję,ze wcinane nóżki przyniosą jakąś poprawę:) Quote
kakadu Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='b-b']No to się będzie działo !:) Mam nadzieję,ze wcinane nóżki przyniosą jakąś poprawę:)[/QUOTE] ja też, bo to czekanie jest dla mnie nie do zniesienia; jestem w gorącej wodzie kąpana i takie stany zawieszenia mnie wykańczają... Quote
andegawenka Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='kakadu']ja też, bo to czekanie jest dla mnie nie do zniesienia; jestem w gorącej wodzie kąpana i takie stany zawieszenia mnie wykańczają...[/QUOTE] Też to znam. Wolałabym na już;) Quote
Bogusik Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Ja oczywiście przyłączam się do kciukających za Tusinkę!Mam nadzieję,że tym razem wyniki będą dużo lepsze...!:smile::kciuki: Quote
inka33 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 (edited) Zaciskam kciuki za kopytka... wielkości kciuków! :kciuki: Edited January 23, 2014 by inka33 Quote
inka33 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Edit: No i tym razem i mi się udało zdublować przez nieuwage! :splat: :angryy: Quote
Recommended Posts