inka33 Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='Ghanima']W szafie niech się zamknie i chrupie :)[/QUOTE] Najwyżej Chomiczka pomyśli, że macie w szafie myszy... :D Quote
edek Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Niestety Łapek nadal nie ma domku :shake:. Quote
edek Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Dogociocie wraz z Kakadu życzymy Wam, aby: Najbliższe Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór, upłyną Wam w szczęściu i radości przy kolędach i zapachu świerkowej choinki. Quote
Bogusik Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Kochani! Zdrowych,pogodnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo radości,pogody ducha i rodzinnego szczęścia... Quote
Poker Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Poświątecznie odwiedzam Chomiczka.Mam nadzieję,że myszy go nie pożarły Quote
kakadu Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 nie pożarły :) przepraszam, że tak zniknęłam, ale we wtorek przed świętami sie rozchorowałam i siedziałam w domu, a wysiadł mi router (cholery z nim dostaniemy, już raz był wymieniany :cool3:) i nie miałam kontaktu ze światem... potem w sobotę wyjechaliśmy w góry więc tylko do edka zadzwoniłam, żeby cos napisał na wątku, no i cos napisał :evil_lol: jak otworzę wszystkie zaległe pw to wkleje kilka zdjęć z białki; pierwszy raz spędzaliśmy święta poza domem i muszę powiedziec, że bardzo nam to przypadło do gustu ;) chomiczek (i reszta bandy) został na cały tydzień z moimi rodzicami i chyba się trochę zaokrąglił przez ten czas ;) Quote
kakadu Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 drogie ciocie, zgodnie z obietnicą troszkę widoczków.... [ IMG] " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> oraz chomiczek z choinką :) " class="ipsImage" alt=""> tu widać choinkę lepiej, za to chomik się rozmazał, bo przecież w miejscu nie usiedzi potwora jedna :cool3: " class="ipsImage" alt=""> Quote
Ghanima Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Śliczna "potwora jedna" :) widoczki też niczego sobie :) Quote
Nadziejka Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Kakaduniu :iloveyou: Wszekiego Zdrowenka I Radosci Kazdego Dzioneczka :iloveyou: Tobie i calej rodzince Twojej zwierzunkowej :tree1:zdjateczka urocze :loveu::loveu: Quote
kakadu Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 bardzo dziękuję za życzenia :) ja też życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku i mile, według własnych upodobań spędzonego sylwestra :BIG::BIG::BIG: Quote
kakadu Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 a, byłabym zapomniała - łapunio jest w nowym domku; ściął się już z rezydentką i obsikał wszystko, ale pani nie rezygnuje; trzymajcie kciuki, żeby miała dużo cierpliwości :kciuki: ;) Quote
Poker Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Chomiczkowi sprawnej łapeczki , a jej fankom zdrówka oraz duuuuuuużo życzy Dziunia z pańciostwem. Quote
Bogusik Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 KOCHANI,WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W ROKU 2014! Quote
phase Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 W Nowym Roku życzę Wam zdrowia, szczęścia, pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Niech taneczny, lekki krok będzie z Wami cały rok. Niech prowadzi Was bez stresu od sukcesu do sukcesu. :) Quote
inka33 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Wszystkiego najlePsiego w Nowym Roku! :happy1: Quote
kakadu Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 drogie ciocie, oto zdjęcia z noworocznego spacerku: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> tu z pańciem w sylwestrowy wieczór: " class="ipsImage" alt=""> a tu w nowy rok, na obiadku u babci i dziadka: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
kakadu Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 cd. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
edek Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Zdjęcia jak zwykle cudne :loveu:. Zastanawiam się, dlaczego Tusia patrzy się w innym kierunku od reszty :roll:. Ugrała coś na obiadku, spadło coś niechcący ze stołu :razz:. Wczoraj moja sunia, załatwiła się tam gdzie nie wolno, poszłam sprzątać, a ta mała zgarnęła mi resztę kanapki z talerza :mad:. Quote
kakadu Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 patrzy gdzie indziej, bo ona zawsze patrzy wszędzie na raz, żeby jej nic nie umknęło ;) a ze stołu dostała kawałek serniczka :) Quote
edek Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 kakadu napisał(a):patrzy gdzie indziej, bo ona zawsze patrzy wszędzie na raz, żeby jej nic nie umknęło ;) a ze stołu dostała kawałek serniczka :) Przynajmniej na darmo nie jechała :cool3:. Quote
b-b Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 To zdjęcie mnie ubawiło http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0bb7f97331c8.jpg Ciekawe kto je wszystkie uwiązał ;) a chomiczek jak zawsze indywidualistka....zapatrzona w inną stronę :D Śliczną ma mordunię :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/721de76eddc3.jpg Quote
Recommended Posts