Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja już czekam czy jakaś cioteczka nie wpłaciła....bo strasznie chcę się pozbyć fantów z 3 bazarków:D
Chomiczku miziaki dla ciebie zostawiam :D

Posted

[quote name='b-b']A ja już czekam czy jakaś cioteczka nie wpłaciła....bo strasznie chcę się pozbyć fantów z 3 bazarków:D
Chomiczku miziaki dla ciebie zostawiam :D[/QUOTE]
ciocia kochana, tż po pracy codziennie stawia z moim ojcem wiatę (mieszkamy w lesie i juz dwa razy nam się złamała gałąź i spadła na samochód, nie chcemy czekać na trzeci raz...), wczoraj wrócił do domu o 21:00; już go nie molestowałam, ale dziś go przycisnę, żeby sprawdził rachunek - obiecuję :oops:

Posted

[quote name='kakadu']ciocia kochana, tż po pracy codziennie stawia z moim ojcem wiatę (mieszkamy w lesie i juz dwa razy nam się złamała gałąź i spadła na samochód, nie chcemy czekać na trzeci raz...), wczoraj wrócił do domu o 21:00; już go nie molestowałam, ale dziś go przycisnę, żeby sprawdził rachunek - obiecuję :oops:[/QUOTE]
Czekam cierpliwie ;)

Posted

wpłaty podane :)

a tu tusia podsiadła czarka, bo chyba jej podpasował mięciutki drybed:

" class="ipsImage" alt="">

odcięliśmy więc połowę i daliśmy jej na posłanie - była zadowolona:

a tu z ekipą czeka na codzienna porcję białego serka:

Posted

[quote name='BORYSboxer']Jak ja bym chciala miec tyle piesków...ale do realizacji domek z ogrodem mi potrzebny...:placz:[/QUOTE]
a jest jeszcze owczarek, który nie zmieścił się w kadrze ;)
dla mnie to już duży ciężar - trudno wyjść z pięcioma na spacer, naprawdę...
będę dążyła do szczęśliwej trójki ;)

[quote name='Poker']Ale fajna ekipa.[/QUOTE]

[quote name='phase']Ile pięknych mordeczek![/QUOTE]
dziękuję za miłe słowa :)
psiaki są naprawdę przekochane

Posted (edited)

melduję, że z bazarku cioci b-b uzbierała się oszałamiająca kwota 277,35 zł!

kochanej cioci z całego serca dziękuję w imieniu tusieńki :Rose: :Rose: :Rose:

Edited by kakadu
Posted

[quote name='kakadu']
melduję, że z bazarku cioci b-b uzbierała się oszałamiająca kwota 277,35 zł!

kochanej cioci z całego serca dziękuję w imieniu tusieńki :Rose: :Rose: :Rose:
:D
Niech Tusi wyjdzie to na zdrowie :sweetCyb::painting:

Posted

chciałam wam zdradzić, bo przecież milczek edek w życiu sie nie wygada, że tusia będzie miała w sobotę gościa :)
gosc przyjedzie odebrac osobiście fanty zakupione na bazarku na kastracje czarka, a że czarka juz nie będzie, bo pojedzie do nowego domku w sobotę z rana, to sie będzie musiał gość zadowolić tusią ;)
może wreszcie usłyszycie cos o tusi z innej ręki;

Posted

[quote name='kakadu']chciałam wam zdradzić, bo przecież milczek edek w życiu sie nie wygada, że tusia będzie miała w sobotę gościa :)
gosc przyjedzie odebrac osobiście fanty zakupione na bazarku na kastracje czarka, a że czarka juz nie będzie, bo pojedzie do nowego domku w sobotę z rana, to sie będzie musiał gość zadowolić tusią ;)
może wreszcie usłyszycie cos o tusi z innej ręki;[/QUOTE]

No wiesz, tak mnie wydać :crazyeye:. No i będę musiała napisać coś więcej niż dwa słowa na krzyż, jak ja to mam w zwyczaju :roll:.

Posted

[quote name='edek']No wiesz, tak mnie wydać :crazyeye:. No i będę musiała napisać coś więcej niż dwa słowa na krzyż, jak ja to mam w zwyczaju :roll:.[/QUOTE]
Ha,ha,ha!Będziemy zatem czekać na BARDZO OBSZERNĄ relację z odwiedzin naszej Tusinki...:loveu:

Posted

To może zacznę od początku :p .Na przywitanie wybiegły z domu ogony, oczywiście wszystkie przybiegły na głaski i przytulanki :loveu:. Psiaki Kakadu są prze kochane, tylko głaskać głaskać i tulić. Potem wyszliśmy na spacerek. Tusia bardzo ładnie chodzi na na tej łapce, przez cały spacerek oglądała się na Kakadu czy na pewno jest. W pewnym momencie Tusia przystanęła i obejrzała się na Kakadu, co oznaczało weź mnie na ręce. Jej szczek jest donośny. Tusia jest baaardzo malutka, mniejsza od mojego najmniejszego kota. Przez cały wieczór Tusia leżała u mnie na kolankach, czasami rozkładając się jeszcze na kolanie mojego TZ :cool3:. Przekochany jest ten chomik :loveu:. Ma piękne ciemne oczka i taki malutki pyszczek. Niestety okazałam się brudna i moje ręce zostały skrupulatnie wylizane. Wieczór był przemiły. Kakadu bardzo, bardzo dziękujemy za zaproszenie :Rose::calus:. Po powrocie do domu Nasze koteczki wyczuwszy psiaki pokazały niezadowolenie :evil_lol:.

Edit: ale gafa :oops:, poznaliśmy także kicie. Milutka i puchata :).

Posted

[quote name='edek']To może zacznę od początku :p .Na przywitanie wybiegły z domu ogony, oczywiście wszystkie przybiegły na głaski i przytulanki :loveu:. Psiaki Kakadu są prze kochane, tylko głaskać głaskać i tulić. Potem wyszliśmy na spacerek. Tusia bardzo ładnie chodzi na na tej łapce, przez cały spacerek oglądała się na Kakadu czy na pewno jest. W pewnym momencie Tusia przystanęła i obejrzała się na Kakadu, co oznaczało weź mnie na ręce. Jej szczek jest donośny. Tusia jest baaardzo malutka, mniejsza od mojego najmniejszego kota. Przez cały wieczór Tusia leżała u mnie na kolankach, czasami rozkładając się jeszcze na kolanie mojego TZ :cool3:. Przekochany jest ten chomik :loveu:. Ma piękne ciemne oczka i taki malutki pyszczek. Niestety okazałam się brudna i moje ręce zostały skrupulatnie wylizane. Wieczór był przemiły. Kakadu bardzo, bardzo dziękujemy za zaproszenie :Rose::calus:. Po powrocie do domu Nasze koteczki wyczuwszy psiaki pokazały niezadowolenie :evil_lol:.

Edit: ale gafa :oops:, poznaliśmy także kicie. Milutka i puchata :).[/QUOTE]

Jednak potrafi pisać więcej niż dwa słowa na krzyż :evil_lol:
A zjęć nie było???:razz: