Bogusik Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Ja też zaglądam do naszego cudeńka...!:loveu: Quote
b-b Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 A ja już czekam czy jakaś cioteczka nie wpłaciła....bo strasznie chcę się pozbyć fantów z 3 bazarków:D Chomiczku miziaki dla ciebie zostawiam :D Quote
kakadu Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='b-b']A ja już czekam czy jakaś cioteczka nie wpłaciła....bo strasznie chcę się pozbyć fantów z 3 bazarków:D Chomiczku miziaki dla ciebie zostawiam :D[/QUOTE] ciocia kochana, tż po pracy codziennie stawia z moim ojcem wiatę (mieszkamy w lesie i juz dwa razy nam się złamała gałąź i spadła na samochód, nie chcemy czekać na trzeci raz...), wczoraj wrócił do domu o 21:00; już go nie molestowałam, ale dziś go przycisnę, żeby sprawdził rachunek - obiecuję :oops: Quote
b-b Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='kakadu']ciocia kochana, tż po pracy codziennie stawia z moim ojcem wiatę (mieszkamy w lesie i juz dwa razy nam się złamała gałąź i spadła na samochód, nie chcemy czekać na trzeci raz...), wczoraj wrócił do domu o 21:00; już go nie molestowałam, ale dziś go przycisnę, żeby sprawdził rachunek - obiecuję :oops:[/QUOTE] Czekam cierpliwie ;) Quote
kakadu Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 wpłaty podane :) a tu tusia podsiadła czarka, bo chyba jej podpasował mięciutki drybed: " class="ipsImage" alt=""> odcięliśmy więc połowę i daliśmy jej na posłanie - była zadowolona: " class="ipsImage" alt=""> a tu z ekipą czeka na codzienna porcję białego serka: " class="ipsImage" alt=""> Quote
BORYSboxer Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Jak ja bym chciala miec tyle piesków...ale do realizacji domek z ogrodem mi potrzebny...:placz: Quote
kakadu Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='BORYSboxer']Jak ja bym chciala miec tyle piesków...ale do realizacji domek z ogrodem mi potrzebny...:placz:[/QUOTE] a jest jeszcze owczarek, który nie zmieścił się w kadrze ;) dla mnie to już duży ciężar - trudno wyjść z pięcioma na spacer, naprawdę... będę dążyła do szczęśliwej trójki ;) [quote name='Poker']Ale fajna ekipa.[/QUOTE] [quote name='phase']Ile pięknych mordeczek![/QUOTE] dziękuję za miłe słowa :) psiaki są naprawdę przekochane Quote
Nadziejka Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Sciskuniam Tusienke i braciszkowo ciudne:iloveyou::buzi: Quote
kakadu Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 (edited) melduję, że z bazarku cioci b-b uzbierała się oszałamiająca kwota 277,35 zł! kochanej cioci z całego serca dziękuję w imieniu tusieńki :Rose: :Rose: :Rose: Edited October 10, 2013 by kakadu Quote
b-b Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='kakadu'] melduję, że z bazarku cioci b-b uzbierała się oszałamiająca kwota 277,35 zł! kochanej cioci z całego serca dziękuję w imieniu tusieńki :Rose: :Rose: :Rose: :D Niech Tusi wyjdzie to na zdrowie :sweetCyb::painting: Quote
kakadu Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 chciałam wam zdradzić, bo przecież milczek edek w życiu sie nie wygada, że tusia będzie miała w sobotę gościa :) gosc przyjedzie odebrac osobiście fanty zakupione na bazarku na kastracje czarka, a że czarka juz nie będzie, bo pojedzie do nowego domku w sobotę z rana, to sie będzie musiał gość zadowolić tusią ;) może wreszcie usłyszycie cos o tusi z innej ręki; Quote
kakadu Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='b-b']:D Niech Tusi wyjdzie to na zdrowie :sweetCyb::painting:[/QUOTE] ciocia - już wychodzi :kiss_2: Quote
edek Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='kakadu']chciałam wam zdradzić, bo przecież milczek edek w życiu sie nie wygada, że tusia będzie miała w sobotę gościa :) gosc przyjedzie odebrac osobiście fanty zakupione na bazarku na kastracje czarka, a że czarka juz nie będzie, bo pojedzie do nowego domku w sobotę z rana, to sie będzie musiał gość zadowolić tusią ;) może wreszcie usłyszycie cos o tusi z innej ręki;[/QUOTE] No wiesz, tak mnie wydać :crazyeye:. No i będę musiała napisać coś więcej niż dwa słowa na krzyż, jak ja to mam w zwyczaju :roll:. Quote
Bogusik Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='edek']No wiesz, tak mnie wydać :crazyeye:. No i będę musiała napisać coś więcej niż dwa słowa na krzyż, jak ja to mam w zwyczaju :roll:.[/QUOTE] Ha,ha,ha!Będziemy zatem czekać na BARDZO OBSZERNĄ relację z odwiedzin naszej Tusinki...:loveu: Quote
inka33 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='bogusik']ha,ha,ha!będziemy zatem czekać na bardzo obszerną relację z odwiedzin naszej tusinki...:loveu:[/quote] Ttaaaaak...! :) Quote
edek Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 To może zacznę od początku :p .Na przywitanie wybiegły z domu ogony, oczywiście wszystkie przybiegły na głaski i przytulanki :loveu:. Psiaki Kakadu są prze kochane, tylko głaskać głaskać i tulić. Potem wyszliśmy na spacerek. Tusia bardzo ładnie chodzi na na tej łapce, przez cały spacerek oglądała się na Kakadu czy na pewno jest. W pewnym momencie Tusia przystanęła i obejrzała się na Kakadu, co oznaczało weź mnie na ręce. Jej szczek jest donośny. Tusia jest baaardzo malutka, mniejsza od mojego najmniejszego kota. Przez cały wieczór Tusia leżała u mnie na kolankach, czasami rozkładając się jeszcze na kolanie mojego TZ :cool3:. Przekochany jest ten chomik :loveu:. Ma piękne ciemne oczka i taki malutki pyszczek. Niestety okazałam się brudna i moje ręce zostały skrupulatnie wylizane. Wieczór był przemiły. Kakadu bardzo, bardzo dziękujemy za zaproszenie :Rose::calus:. Po powrocie do domu Nasze koteczki wyczuwszy psiaki pokazały niezadowolenie :evil_lol:. Edit: ale gafa :oops:, poznaliśmy także kicie. Milutka i puchata :). Quote
inka33 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Ale się rozpisała...! :-o Fajna relacja. :) Quote
b-b Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='edek']To może zacznę od początku :p .Na przywitanie wybiegły z domu ogony, oczywiście wszystkie przybiegły na głaski i przytulanki :loveu:. Psiaki Kakadu są prze kochane, tylko głaskać głaskać i tulić. Potem wyszliśmy na spacerek. Tusia bardzo ładnie chodzi na na tej łapce, przez cały spacerek oglądała się na Kakadu czy na pewno jest. W pewnym momencie Tusia przystanęła i obejrzała się na Kakadu, co oznaczało weź mnie na ręce. Jej szczek jest donośny. Tusia jest baaardzo malutka, mniejsza od mojego najmniejszego kota. Przez cały wieczór Tusia leżała u mnie na kolankach, czasami rozkładając się jeszcze na kolanie mojego TZ :cool3:. Przekochany jest ten chomik :loveu:. Ma piękne ciemne oczka i taki malutki pyszczek. Niestety okazałam się brudna i moje ręce zostały skrupulatnie wylizane. Wieczór był przemiły. Kakadu bardzo, bardzo dziękujemy za zaproszenie :Rose::calus:. Po powrocie do domu Nasze koteczki wyczuwszy psiaki pokazały niezadowolenie :evil_lol:. Edit: ale gafa :oops:, poznaliśmy także kicie. Milutka i puchata :).[/QUOTE] Jednak potrafi pisać więcej niż dwa słowa na krzyż :evil_lol: A zjęć nie było???:razz: Quote
Recommended Posts