b-b Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Jeszcze dwie? Biedny chomiczek....ale na pocieszenie dobre w tym wszystkim jest to, że jest poprawa i coraz lepiej mała się porusza :) Quote
Bogusik Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Uff! Wiadomości bardzo dobre,skoro jest jakaś poprawa :smile: Najważniejsze,że coś ruszyło i to w dobrym kierunku...:smile: Quote
kakadu Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 ruszyło sie w bardzo dobrym, prawdopodobnie dzięki tym suplementom, które podajemy od 2 miesięcy :) no i tak - w sumie to będa dwie operacje bo wyjęcie tych drutów też będzie w pełnej narkozie; w ogóle o tym nie myslałam do tej pory... :roll: Quote
Bogusik Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='kakadu']ruszyło sie w bardzo dobrym, prawdopodobnie dzięki tym suplementom, które podajemy od 2 miesięcy :) no i tak - w sumie to będa dwie operacje bo wyjęcie tych drutów też będzie w pełnej narkozie; w ogóle o tym nie myslałam do tej pory... :roll:[/QUOTE] Damy radę,nie ma innej opcji!:smile: Oby tylko Tusinka,to wszystko dobrze zniosła...:calus:Ciocia,a nie podpytałaś weta, jaki będzie koszt wyjęcia tych drucisków? Quote
kakadu Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 właśnie, niech to szlag, nie zapytałam... dopiero jak wróciłam do domu to o tym pomyślałam... człowiek taki jakiś zamotany, że nawet jak mnie wczoraj lekarz zapytał co je kruszynka-tusinka, to jednym tchem wymieniłam kuraczaka z ryżem i marchewką, biały serek, tran, a zaciełam się na nazwie suchej karmy i za nic nie mogłam sobie przypomnieć; dobrze, że tż był bardziej rozgarnięty :cool3: Quote
inka33 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Tusia, pokaż język! :eviltong: [quote name='kakadu']ruszyło sie w bardzo dobrym, prawdopodobnie dzięki tym suplementom, które podajemy od 2 miesięcy :) no i tak - w sumie to będa dwie operacje bo wyjęcie tych drutów też będzie w pełnej narkozie; w ogóle o tym nie myslałam do tej pory... :roll:[/QUOTE] A nie dałoby się hurtem obu załatwić - i drutów, i rzepki...? :hmmmm: Quote
kakadu Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='inka33'] A nie dałoby się hurtem obu załatwić - i drutów, i rzepki...? :hmmmm:[/QUOTE] raczej się nie da... doktor zastanawiał się, czy najpierw nie zrobić rzepki, ale jeden z gwoździ by mu przeszkadzał i wolał nie ryzykować; ja tez się nie spieszę z wyciąganiem tych gwoździ, bo się boję, że ta noga się znowu złamie (tfu tfu odpukać); no lęki mam i nic nie poradzę... poza tym po gwoździach zostanie przecież dziura w kości, która tez musi zarosnąć; oj bidna ta psina... Quote
Poker Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Zaglądam do malutkiego chomiczka.Żeby on wiedział ile ciotek się nim przejmuje. Quote
kakadu Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Poker']Zaglądam do malutkiego chomiczka.Żeby on wiedział ile ciotek się nim przejmuje.[/QUOTE] wie :) ja jej przecież wszystko mówię :) Quote
Poker Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='kakadu']wie :) ja jej przecież wszystko mówię :)[/QUOTE] No tak, a ja tępa głowa nie wpadłam na to :eviltong: Quote
inka33 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='kakadu']wie :) ja jej przecież wszystko mówię :)[/QUOTE] A o tym, kto jej próbuje przed saniami bronić też...? :hmmmm: Quote
kakadu Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='inka33']A o tym, kto jej próbuje przed saniami bronić też...? :hmmmm:[/QUOTE] :p:p też :p:p Quote
kakadu Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 mam skany ostatnich zdjęć RTG tusieńki; widzicie miejsce złamania? jest szczególnie widoczne w bocznej projekcji: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
edek Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Widzę to złamanie, biedna Tusiowa nóżka :shake: Quote
b-b Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Kurzych nóżek i galaciku jej dawać to się szybciej zagoi :) Podobno dają też zmielone skorupki od jajek :p Quote
kakadu Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 nie chciałabym przesadzic z tymi suplementami... tusia przyjmuje osteogenon raz dziennie 1/4 tabletki, arthrovet plus od cioci bogusik dwa razy dziennie 1/2 tabletki i teraz jeszcze doktor dodal kropelkę witaminy d3 raz dziennie; galaretka jej z pewnością nie zaszkodzi - jak mi się uda kupić nóżki to zrobię :) Quote
b-b Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Dzisiaj koniec bazarku:) Kakadu porządzę się znowu i powysyłam namiary na Twoje konto do płacenia. A jak przyjdą wszystkie wpłaty to znowu zwrócisz mi za wysyłkę i koperty. OK?:cool3: Quote
kakadu Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='b-b']Dzisiaj koniec bazarku:) Kakadu porządzę się znowu i powysyłam namiary na Twoje konto do płacenia. A jak przyjdą wszystkie wpłaty to znowu zwrócisz mi za wysyłkę i koperty. OK?:cool3:[/QUOTE] więcej niż ok :) bardzo, bardzo dziękuję :kiss_2: Quote
inka33 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='kakadu'] jak mi się uda kupić nóżki to zrobię :)[/QUOTE] A własnych nie masz...?! :-o Quote
b-b Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='kakadu']więcej niż ok :) bardzo, bardzo dziękuję :kiss_2:[/QUOTE] :) Proszę bardzo. To wszystko z nagłej, nieoczekiwanej miłości do chomiczka :D Quote
kakadu Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='inka33']A własnych nie masz...?! :-o[/QUOTE] ciotka, zwariowałaś??? :cool3: jak ze swoich zrobię to kto będzie latał z chomikiem na spacer? Quote
inka33 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 UWAGA! Bemowo/Chomiczówka - potrzebna pomoc w złapaniu potrąconej/pogryzionej suni: http://www.dogomania.pl/forum/thread...LANACH-BEMOWIE http://www.gumtree.pl/cp-zgubiono-lu...unia-523903353 Podeślijcie, komu możecie... :modla: Quote
kakadu Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 (edited) [quote name='inka33']UWAGA! Bemowo/Chomiczówka - potrzebna pomoc w złapaniu potrąconej/pogryzionej suni: http://www.dogomania.pl/forum/thread...LANACH-BEMOWIE http://www.gumtree.pl/cp-zgubiono-lu...unia-523903353 Podeślijcie, komu możecie... :modla: coś tam zadziałałam - może to ten sam pies - oby... edit - niestety nie ten - przykro mi... Edited October 2, 2013 by kakadu Quote
inka33 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='kakadu']coś tam zadziałałam - może to ten sam pies - oby... edit - niestety nie ten - przykro mi...[/QUOTE] Takie tam pustki były - ino jeden samotny post, że każda próba pomocy może się przydać. Ja się tam nie wcinam, bo i tak mam za daleko... :oops: Quote
Recommended Posts