Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze dwie? Biedny chomiczek....ale na pocieszenie dobre w tym wszystkim jest to, że jest poprawa i coraz lepiej mała się porusza :)

Posted

ruszyło sie w bardzo dobrym, prawdopodobnie dzięki tym suplementom, które podajemy od 2 miesięcy :)
no i tak - w sumie to będa dwie operacje bo wyjęcie tych drutów też będzie w pełnej narkozie; w ogóle o tym nie myslałam do tej pory... :roll:

Posted

[quote name='kakadu']ruszyło sie w bardzo dobrym, prawdopodobnie dzięki tym suplementom, które podajemy od 2 miesięcy :)
no i tak - w sumie to będa dwie operacje bo wyjęcie tych drutów też będzie w pełnej narkozie; w ogóle o tym nie myslałam do tej pory... :roll:[/QUOTE]
Damy radę,nie ma innej opcji!:smile: Oby tylko Tusinka,to wszystko dobrze zniosła...:calus:Ciocia,a nie podpytałaś weta, jaki będzie koszt wyjęcia tych drucisków?

Posted

właśnie, niech to szlag, nie zapytałam...
dopiero jak wróciłam do domu to o tym pomyślałam...
człowiek taki jakiś zamotany, że nawet jak mnie wczoraj lekarz zapytał co je kruszynka-tusinka, to jednym tchem wymieniłam kuraczaka z ryżem i marchewką, biały serek, tran, a zaciełam się na nazwie suchej karmy i za nic nie mogłam sobie przypomnieć; dobrze, że tż był bardziej rozgarnięty :cool3:

Posted

Tusia, pokaż język! :eviltong:

[quote name='kakadu']ruszyło sie w bardzo dobrym, prawdopodobnie dzięki tym suplementom, które podajemy od 2 miesięcy :)
no i tak - w sumie to będa dwie operacje bo wyjęcie tych drutów też będzie w pełnej narkozie; w ogóle o tym nie myslałam do tej pory... :roll:[/QUOTE]
A nie dałoby się hurtem obu załatwić - i drutów, i rzepki...? :hmmmm:

Posted

[quote name='inka33']
A nie dałoby się hurtem obu załatwić - i drutów, i rzepki...? :hmmmm:[/QUOTE]
raczej się nie da...
doktor zastanawiał się, czy najpierw nie zrobić rzepki, ale jeden z gwoździ by mu przeszkadzał i wolał nie ryzykować;
ja tez się nie spieszę z wyciąganiem tych gwoździ, bo się boję, że ta noga się znowu złamie (tfu tfu odpukać); no lęki mam i nic nie poradzę...
poza tym po gwoździach zostanie przecież dziura w kości, która tez musi zarosnąć; oj bidna ta psina...

Posted

mam skany ostatnich zdjęć RTG tusieńki;

widzicie miejsce złamania? jest szczególnie widoczne w bocznej projekcji:

" class="ipsImage" alt="">

" class="ipsImage" alt="">

Posted

nie chciałabym przesadzic z tymi suplementami...
tusia przyjmuje osteogenon raz dziennie 1/4 tabletki, arthrovet plus od cioci bogusik dwa razy dziennie 1/2 tabletki i teraz jeszcze doktor dodal kropelkę witaminy d3 raz dziennie;
galaretka jej z pewnością nie zaszkodzi - jak mi się uda kupić nóżki to zrobię :)

Posted

Dzisiaj koniec bazarku:)
Kakadu porządzę się znowu i powysyłam namiary na Twoje konto do płacenia. A jak przyjdą wszystkie wpłaty to znowu zwrócisz mi za wysyłkę i koperty. OK?:cool3:

Posted

[quote name='b-b']Dzisiaj koniec bazarku:)
Kakadu porządzę się znowu i powysyłam namiary na Twoje konto do płacenia. A jak przyjdą wszystkie wpłaty to znowu zwrócisz mi za wysyłkę i koperty. OK?:cool3:[/QUOTE]
więcej niż ok :)
bardzo, bardzo dziękuję :kiss_2:

Posted

[quote name='kakadu']więcej niż ok :)
bardzo, bardzo dziękuję :kiss_2:[/QUOTE]
:)
Proszę bardzo. To wszystko z nagłej, nieoczekiwanej miłości do chomiczka :D

Posted

[quote name='kakadu']coś tam zadziałałam - może to ten sam pies - oby...

edit - niestety nie ten - przykro mi...[/QUOTE]
Takie tam pustki były - ino jeden samotny post, że każda próba pomocy może się przydać.

Ja się tam nie wcinam, bo i tak mam za daleko... :oops: