AMIŚKA Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Hej Malagos:loveu: :loveu: :loveu: to taka wzruszajaca i milutka opowieść:loveu: :loveu: az łezka niejednemu pociecze :lol: tylko szkoda że mając jamnisie w domu mąż Twój zdjęć nie zrobił;) pozdrowienia i ucałowania dla CIEBIE i CALEJ RODZINKI DWU-I CZWORONOZNEJ :laola: :laola: Quote
malagos Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Okazało się, ze jednak sa 2 zdjecia jamników! :p Obie dziewczynki śpią grzecznie na swoim posłanku przywiezionym przez pańcia. To jest wieczór, w nocy przemiesciły się do łóżka, aby grzać słomianego wdowca Tomasza :diabloti: a tu tyłem Figa, w oddali pracuje nad dolkiem Fajka, wchodzi po schodach Pelasia Quote
AMIŚKA Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Slicznotki wszystkie trzy:loveu: :loveu: :loveu: jamnisie jakby szczuplejsze???;) :lol: Quote
Matusz Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 :loveu::loveu: no też tak zauważyłem, że jakby szczuplejsze ;) Quote
malagos Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Podobno wrecz przeciwnie :crazyeye: Zwłaszcza Figa, taki szczupasek była, teraz się zaokrągliła. Pan mówił, ze wieczorny spacerek to 2 godzinki chodzenia :lol: Tak w ramach odchudzania! Quote
malagos Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Jamniczki wyjechały na wakacje w góry, Beskidy. Pan ma specjalny plecak i Fajka bedzie sobie zwiedzać trasy na "barana". Figusia poradzi sobie na piechotkę :cool3: Quote
malagos Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Wczoraj dostaliśmy zdjecia dziewczyn z wczasów. Rewelacja! :loveu: :loveu: Że też takie domki są juz zajęte, atyle bid szuka nadal :shake: :loveu: Wieczorkiem postaram sie wstawić zdjatka. Quote
JamniczaRodzina. Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Małgosiu gdzie obiecane foteczki?::eviltong: Quote
Matusz Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dwa czekoladowe noski :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jola od jadzi Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Jakie piękne nasze jamnisie, wzruszyłyśmy się z Natą oglądając dziewczynki, jak one dobrze trafiły, jak bardzo im się udało... Małgosiu, to dzięki Tobie...Jeszcze raz dziękujemy... Quote
JamniczaRodzina. Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Widać ,że trafiły na prawdziwy jamniczy domek:loveu: Szkoda ,że tak wspaniałych domkow jest ciągle za mało. Quote
malagos Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Taaa, a jak sie rozejrzeć na dogo, zawsze jest jakiś jamnik w potrzebie, teraz np. ślicznotka z Elbląga...:shake: Quote
lewkonia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Dzisiaj mocno zabilo mi serce, bo w Expressie Ilustrowanym znalazłam ogłoszenie: 18 maja ub. roku w Tuszynie zaginęły dwa jamniki brązowe tel. 0-603-435-800. Ponieważ w ogloszeniu nie podano jakiej płci były te jamniki - zadzwoniłam. Te zaginione jamniorki to piesek i sunia. A więc nie chodzilo o Figę i Fajkę. Czy ktoś z Łodzi kojarzy takie psiaki????? Quote
nata od jadzi Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ja z Tuszyna na pewno nie kojarzę... mam nadzieję, że to tak charakterystyczne psy że ktoś je wypatrzy... Quote
malagos Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 no nie dam głowy, ale widziałam na dogo 2 jamniki brazowe, suczka i chłopak... ale w którym miejscu? ... :shake: nie pamietam. Quote
lewkonia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Pies jest charakterystyczny, bo ma krzywą tylną łapkę. Właścicielki mają zalogować się na dogo. Quote
malagos Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Rozmawiałam z państwem od jamniczek. Taaa, takie domy to skarb :p Są kochane, rozpieszczane, mają jak w raju. No, moze tylko - pani się sumituje - że nie odchudziła suczynek :evil_lol: Za to Fajka umie stać na głowie, robi takie sztuczki na kanapie z radosci na widok państwa. To sie nazywa miłość obopólna! Quote
Moriaaa Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Malagosiu! DZIĘKI!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
tanitka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 super, wspaniale!!:lol: pamiętam te dwie piękności czekoladkowe, normalnie do schrupania takie paróweczki:loveu: Quote
malagos Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 A ja sie wzruszyłam :oops: i sobie przeczytałam cały wątek :roll: Moriaaa, śliczne to zdjecie w samochodzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts