Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłoszenie jest na "kupujsprzedaj".

Jamniory są kochane! Figunia dzis tak sie bawiła kamieniem na spacerze, tak go podrzucała, goniła, łapała, przynosiła, ze mi zęby cierpły na samą myśl....Zaczpia Dalię, bawią sie jak szczeniaki, gonią się dookoła oczka wodnego, każdego krzaczka.Nic dziwnego, ze wczoraj wieczorem nie dowołałam sę ani Fajki, ani Figi na ostatni, wieczorny spacer.

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

One jescze nie w nowym domku!!!!!:placz: Myslalam ze one dawno dupenki grzeja pod kolderka

Moze bylby dlanich domek,ale bardzo daleko:-? Zadzwonie dzis i zapytam czy to jescze aktualne.

Posted

Mona4 napisał(a):
One jescze nie w nowym domku!!!!!:placz: Myslalam ze one dawno dupenki grzeja pod kolderka

Moze bylby dlanich domek,ale bardzo daleko:-? Zadzwonie dzis i zapytam czy to jescze aktualne.

One cały czas grzeja doopki, ale pod tymczasowa kołderką. Biedy nie maja, o nie! Ale są do adopcji! (muszę tak sobie powtarzać....:diabloti: )
Kto chce plakacik? Jutro wieczorem mogę przesłać! Tylko proszę podać maila na adres
[email protected]

Posted

Napisałam do tej chętnej Pani, ale póki co nie ma odzewu. Nie wiem czy dalatego, że napisłam o sterylizacji czy może Pani wyjechała na długi weekend.:hmmmm:

Posted

Malagos, my nie zapomniałyśmy o dziewczynkach,wysyłam maile do wszystkich znajomych, telefonuję,proszę o przekazanie wiadomości znajomym znajomych,wszyscy wokoło wiedzą o jamnisiach i cholera cisza jest,nikt nie dzwoni,nie pisze.Mam nadzieję,że teraz coś się ruszy bo ludzie wracają już z tego dłuuuuugiego weekendu, może teraz ktoś chętny się odezwie.

Posted

Natuś, wiem...
My wczoraj dzwoniliśmy do Warszawy, do starej znajomej rodziców męża-mieszkała nad nimi w bloku, zawsze 2 jamniki na smyczy, psiara jakich mało, była zawsze w komisji na wystawach jamników...Temat juz był jej znany, bo teść rozgłosił jamniczki na pół Warszawy :cool3: , ale ma psa i często wyjeżdża, mam popytać w "jamniczym gronie".