malagos Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Ogłoszenie jest na "kupujsprzedaj". Jamniory są kochane! Figunia dzis tak sie bawiła kamieniem na spacerze, tak go podrzucała, goniła, łapała, przynosiła, ze mi zęby cierpły na samą myśl....Zaczpia Dalię, bawią sie jak szczeniaki, gonią się dookoła oczka wodnego, każdego krzaczka.Nic dziwnego, ze wczoraj wieczorem nie dowołałam sę ani Fajki, ani Figi na ostatni, wieczorny spacer. Quote
Kar0la Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Dostałam maila w sprawie jamniczek. Nie wiem czy coś z tego będzie, ale Malagos masz PW. Quote
Matusz Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Mamusia z córka pokażcie się na pierwszej stronie !! Hooop :) Quote
BIANKA1 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Zaglądam do panienek , a postów niet:mad: Coś nowego się dzieje ? Bo widzialam , że ktoś pytal o dziewuszki KarOle ? Quote
Mona4 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 One jescze nie w nowym domku!!!!!:placz: Myslalam ze one dawno dupenki grzeja pod kolderka Moze bylby dlanich domek,ale bardzo daleko:-? Zadzwonie dzis i zapytam czy to jescze aktualne. Quote
malagos Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Pisałam tu jeszcze coś.... Ale szkoda chyba czasu... Ale nadal szukamy dobrego domu! Quote
BIANKA1 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Nie widzisz wczorajszych postów Malagos , bo ich nie ma :evil_lol: Coś się dzieje , jakiś odzew z ogloszeń ? Quote
malagos Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Mona4 napisał(a):One jescze nie w nowym domku!!!!!:placz: Myslalam ze one dawno dupenki grzeja pod kolderka Moze bylby dlanich domek,ale bardzo daleko:-? Zadzwonie dzis i zapytam czy to jescze aktualne. One cały czas grzeja doopki, ale pod tymczasowa kołderką. Biedy nie maja, o nie! Ale są do adopcji! (muszę tak sobie powtarzać....:diabloti: ) Kto chce plakacik? Jutro wieczorem mogę przesłać! Tylko proszę podać maila na adres [email protected] Quote
Kar0la Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Napisałam do tej chętnej Pani, ale póki co nie ma odzewu. Nie wiem czy dalatego, że napisłam o sterylizacji czy może Pani wyjechała na długi weekend.:hmmmm: Quote
malagos Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Podnoszę jamniczynki! Są do wziecia! Komu, komu! póki jeszcze chcemy je oddać! Quote
BIANKA1 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Wszyscy zapomnieli o jamniczkach , czy może już znalazły domek? Quote
jola od jadzi Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Malagos, my nie zapomniałyśmy o dziewczynkach,wysyłam maile do wszystkich znajomych, telefonuję,proszę o przekazanie wiadomości znajomym znajomych,wszyscy wokoło wiedzą o jamnisiach i cholera cisza jest,nikt nie dzwoni,nie pisze.Mam nadzieję,że teraz coś się ruszy bo ludzie wracają już z tego dłuuuuugiego weekendu, może teraz ktoś chętny się odezwie. Quote
malagos Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Natuś, wiem... My wczoraj dzwoniliśmy do Warszawy, do starej znajomej rodziców męża-mieszkała nad nimi w bloku, zawsze 2 jamniki na smyczy, psiara jakich mało, była zawsze w komisji na wystawach jamników...Temat juz był jej znany, bo teść rozgłosił jamniczki na pół Warszawy :cool3: , ale ma psa i często wyjeżdża, mam popytać w "jamniczym gronie". Quote
tanitka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 wystawiłam swoją aukcję jamniczek na allegro- podobno mam szczęśliwą rękę- no to zobaczymy!!:razz: Quote
malagos Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Czekamy na efekt! Dziekuję pomagajacym cioteczkom! Quote
BIANKA1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 malagos napisał(a):Czekamy na efekt! Dziekuję pomagajacym cioteczkom! Musi się znaleść domek dla ślicznotek :p Quote
Matusz Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 ja cały czas zaglądam, czytam iiii 3 MAM KCIUKI !! :kciuki::kciuki: Quote
Matusz Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 ja cały czas zaglądam, czytam iiii 3 MaM mocno kciuki !! :kciuki::kciuki: Quote
Moriaaa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Jamnisie jeszce nie w domku:( Chorobcia...Malagos czy wogóle dzwonia jacyś sensowni ludzie, czy cisza? Quote
Recommended Posts