bela51 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Pustawo tutaj, na wątku psiaków. Pewnie Marzenka nie dzwoniła do Amadorki, ani nie pisała. To hotel godny polecenia i włascicielka kocha ONki. DONnko, przelałam dzisiaj 218 zł dla psiaków z bazarku fony. Przelałam na Twoje konto. Prosze o potwierdzenie na tym wątku. http://www.dogomania.pl/forum/threads/237279-Zako%C5%84czony-Pi%C4%99kne-rzeczy-od-fony-na-leczenie-Fortuny-%28*%29-bazarek-do-30-12-2012-r?p=20274414#post20274414 Quote
DONnka Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 [quote name='bela51']Pustawo tutaj, na wątku psiaków. Pewnie Marzenka nie dzwoniła do Amadorki, ani nie pisała. To hotel godny polecenia i włascicielka kocha ONki. DONnko, przelałam dzisiaj 218 zł dla psiaków z bazarku fony. Przelałam na Twoje konto. Prosze o potwierdzenie na tym wątku. http://www.dogomania.pl/forum/threads/237279-Zakończony-Piękne-rzeczy-od-fony-na-leczenie-Fortuny-(*)-bazarek-do-30-12-2012-r?p=20274414#post20274414 Dziękuję Belu :loveu: Potwierdzę jak tylko pieniążki dotrą na konto Skontaktuję się z Amadorką, ale od p. Ewy z Glinna wiem, że wszystkie okoliczne hoteliki są już zapchane psiakami z tego przytuliska :roll: A pustki na wątkach są, mam nadzieję spowodowane tym, że od niedzieli do wczoraj nie można się było zalogować na dogo :shake: W niedzielę rozmawiałam z hotelikiem Cywila :) U chłopaka wszystko w porządku - ma apetyt i normalną przemianę materii :multi: Nadal jest trochę nieokrzesany i strasznie ciągnie na spacerach, ale mamy nadzieję, że to się wkrótce zmieni ;) Na dniach zostanie kompleksowo zaszczepiony :) Quote
bela51 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Ja napisałam do Amadorki. Niestety nie ma miejsca dla psa z problemami. Gdyby był jakis spokojny, starszy, to moze cos dałoby sie zrobic. Quote
DONnka Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 bela51 napisał(a):Ja napisałam do Amadorki. Niestety nie ma miejsca dla psa z problemami. Gdyby był jakis spokojny, starszy, to moze cos dałoby sie zrobic. Dziękuję, a zatem kolejna opcja padła :shake: Quote
Aferka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Lira co raz bardziej się rozkręca i dziś o mały włos nie oberwała od Afery za to zachowanie i zaczyna pyszczyć na mnie o aport Quote
Marycha35 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ooooo, sunica zdaje się czuje się pewniej i lepiej;) Marzku dotarła kasiorka? Quote
DONnka Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 [quote name='Aferka']Lira co raz bardziej się rozkręca i dziś o mały włos nie oberwała od Afery za to zachowanie i zaczyna pyszczyć na mnie o aport Twoje dziewczyny, Aferko, muszą teraz między sobą ustalić hierarchię ;) Cieszę się, że Lira ma ochotę do zabawy :) [quote name='Marycha35']Ooooo, sunica zdaje się czuje się pewniej i lepiej;) Marzku dotarła kasiorka? Tak Marysiu, kasiorka na koncie :multi: Dziękujemy serdecznie Tobie i łódzkiej Psychologii :razz: Dotarły równiez pieniążki z bazarku fony, który wystawiała bela51 - wielkie dzięki :loveu: Na dniach wstawię wszystkie wpłaty do 1# postu :) Quote
joteska Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='bela51']Ja napisałam do Amadorki. Niestety nie ma miejsca dla psa z problemami. Gdyby był jakis spokojny, starszy, to moze cos dałoby sie zrobic.[/QUOTE] bela ale ten onek napisane, że jest wycofany i dał sie zdominować, przez innego psa, to raczej nie byłby problemowy pies:roll: tylko do oswojenia z człowiekiem Quote
Ania II Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='joteska']bela ale ten onek napisane, że jest wycofany i dał sie zdominować, przez innego psa, to raczej nie byłby problemowy pies:roll: tylko do oswojenia z człowiekiem Też cały czas myślę o tym onku - taki piekny, młody, na progu życia. Biedny, ostatni, nie znajdzie chyba pomocy, a w Wojtyszkach będzie "starcony dla świata". Tam bardzo mało adopcji, a psy , nawet otwarte i kochające ludzi, po kilku miesiacach życia w dużych sworach na wybiegach, przy małym kontakcie z człowiekiem stają się nieufne i wycofane. Tym bardziej taki pies nie ma tam szans na socjalizację, w najlepszym wypadku dożyje swoich dni jako pies zdziczały w sforze. Quote
Cantadorra Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Bela, a nie ma nigdzie indziej miejsca dla tego onka? Tylko Amadorka wchodziła w grę? Quote
Marycha35 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Dzięki Marzku za potwierdzenie, ale tym razem zbiórka między znajomymi, nie z uczelni;) A onka żal, faktiko...:( Quote
Ajula Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 przepraszam, że się wtrącam - a do Ani pod Brodnicę? jak szukałam miejsca dla Wolwa, który jest teraz u Aferki, to pytałam Anię i miała wtedy wolne miejsce Quote
joteska Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Ajula']przepraszam, że się wtrącam - a do Ani pod Brodnicę? jak szukałam miejsca dla Wolwa, który jest teraz u Aferki, to pytałam Anię i miała wtedy wolne miejsce[/QUOTE] no wlasnie i Ania jeszcze dziś wydała Tajgę do adopcji to może miejsce by było:modla: Quote
Amadorka Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Jeżeli już nigdzie nie było by miejsca a pies miałby trafić do Wojtyszek to jednak bym go przyjęła,ale może jednak ktoś go weźmie. Quote
DONnka Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='joteska']no wlasnie i Ania jeszcze dziś wydała Tajgę do adopcji to może miejsce by było:modla: Jotesko, podaj mi namiary na Anię, bo nie mam :roll: [quote name='Cantadorra']Bela, a nie ma nigdzie indziej miejsca dla tego onka? Tylko Amadorka wchodziła w grę? Wchodziła w grę Emiś i Lilka, ale obydwa miejsca odpadły :shake: [quote name='Amadorka']Jeżeli już nigdzie nie było by miejsca a pies miałby trafić do Wojtyszek to jednak bym go przyjęła,ale może jednak ktoś go weźmie. Dziękuję Amadorko :loveu: Będę pamiętać :) Czy mogłabyś udostępnić mi swój numer telefonu na PW ? Tak będzie łatwiej się kontaktować ;) Quote
joteska Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 DONnko to ten hotelik http://www.dogomania.pl/forum/threads/126059-MIZANTROPIA-czyli-psy-i-my-hotelowo-bartusiowo-Brodnica-woj-kuj-pom https://www.facebook.com/ania.panter Quote
DONnka Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='joteska']DONnko to ten hotelik http://www.dogomania.pl/forum/threads/126059-MIZANTROPIA-czyli-psy-i-my-hotelowo-bartusiowo-Brodnica-woj-kuj-pom https://www.facebook.com/ania.panter Dzięki Jolu :loveu: Jutro się skontaktuję W odwodzie mam też numer do Amadorki Quote
Ajula Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Ja ze swojej strony bardzo polecam Anię, jest uczciwa, kocha psy i dobrze się nimi opiekuje. Bardzo się angażuje w pomoc bezdomniakom, działa aktywnie w schronisku w Brodnicy. Psy mają u niej bardzo dobre warunki. W każdej chwili można ją odwiedzić ( ja u niej byłam). Jakby trzeba, to mam do niej telefon i mogę podać. Quote
Martika&Aischa Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Zobaczyłam apel naszej Belci .....zapiszę ...dziewczynki wesprę psiaki na pewno ale dopiero w marcu :( przepraszam :( Quote
DONnka Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Witamy serdecznie nowe dobre dusze, którym los Glinniaków nie jest obojętny :) Tych, którzy chcieliby wesprzeć psiaki finansowo zapraszam na bazarek z unikatowymi kalendarzami z wizerunkami owczarków - 72 znajome cudne mordki[SIZE=3], krótko- i długowłose, czarne i podpalane, do wyboru, do koloru ... Nigdzie takich nie kupicie !!! www.dogomania.pl/forum/threads/238693 A oto próbka ... Quote
DONnka Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 (edited) Dziś znowu miałam gorącą linię ;) Do Ani z Brodnicy nie udało mi się wprawdzie dodzwonić, ale rozmawiałam z Amadorką. Ma miejsce w zabudowanym kojcu z ocieplana budą. Jeśli psiak jadłby gotowane jedzenie to koszt pobytu wynosiłby 300 zł / miesiąc. Jeśli miałby jeść suchą karmę, to trzeba by ją dokupić. Uważam, że to dobra oferta Za hotelikiem u Amadorki przemawia także niewielka odległość od Glinna Są jednak pewne wątpliwości ... Amadorka chciałaby więcej wiedzieć o zachowaniu psiaka Zadzwoniłam więc do p. Ewy z Glinna, która obiecała w przyszłym tygodniu sama sprawdzić reakcje psiaka Rozważałyśmy także możliwość ewentualnego przyjazdu Amadorki, o ile oczywiście miałaby czas i ochotę, do Glinna, poznanie psiaka i ocenę na miejscu, czy będzie w stanie go przyjąć i oswoić z człowiekiem. Tylko wtedy bowiem będzie miał szansę na adopcję. Jutro będę jeszcze dodzwaniać się do Brodnicy... W 1# poście uzupełniłam rozliczenia Glinniaków - zapraszam wszystkich zainteresowanych :) Edited January 19, 2013 by DONnka Quote
Amadorka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Wkradła się tu pomyłka mój hotel jest w woj łódzkim k/Tomaszowa Maz,teraz sprawdzałam na mapie dokładnie 320 km.Ale że tam działają też Wojtyszki to jakaś makabra. Quote
DONnka Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Amadorka']Wkradła się tu pomyłka mój hotel jest w woj łódzkim k/Tomaszowa Maz,teraz sprawdzałam na mapie dokładnie 320 km.Ale że tam działają też Wojtyszki to jakaś makabra.[/QUOTE] Kurcze, to skąd mi się wzięło, że niedaleko Nowego Tomyśla :roll: Może źle zrozumiałam bela51, bo to Ją pytałam o lokalizację Twojego hoteliku ;) Nic nie szkodzi, tyle, że w tej sytuacji oczywiście Twój ewentualny przyjazd do Glinna na rekonesans nie wchodzi w grę :) Quote
bela51 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Zapraszam na piękny bazarek Cantadorry w czesci dla ONkow z Glinna. http://www.dogomania.pl/forum/threads/238973-Torebki-Guess-pasek-Calvin-Klein-i-in-na-bazarku-Cantadorry-do-31-01-2013-r?p=20312752#post20312752 Quote
bela51 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Wiedziałam,ze hotel Amadorki jest w woj. łodzkim, bo była tam Kaja. Nie wiem skąd mi ten N.Tomysl sie napatoczył, przepraszam, ze wprowadziłam Cie w błąd, DONnko :oops: Quote
Recommended Posts