Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eliza, a ja dziś dostałam smsy z pytaniami o wakacyjne noclegi z psami i dobór kagańca - zdaje się, że Fuksowi szykują się fajne wakacje :)

Posted

Tilia napisał(a):
Eliza, a ja dziś dostałam smsy z pytaniami o wakacyjne noclegi z psami i dobór kagańca - zdaje się, że Fuksowi szykują się fajne wakacje :)

Uważam, że to najlepsze z możliwych rozwiązanie - tylko szkoda, że odbyło się to w takiej otoczce i już prawie brygadę antyterrorystyczną miałam tam wysyłać ;)

Posted

mamy nadzieję, że ostatnia i mamy nadzieję, że największa manifestacja przeciwników uboju rytualnego planowana jest wstępnie na 11 lipca, warszawa

• 2 weeks later...
Posted

Dziś była chwila grozy - z DT uciekł Fuks, ale siła FB działa. Dostałam telefon z bazy danych, ze dzwonił ktoś, że zginął pies, dzwonię do DT, Sylwia mówi, że tak, godzinę temu wyszedł jej z obroży i go szuka, otwieram FB i co widzę - udostępnienia, że znaleziono białego psa - w te pędy zapraszam do znajomych, piszę wiadomość i pies odebrany :)

Na dom czeka jeszcze nieszczęsny Iwo :(

Posted

Witajcie. U nas powoli wakacyjnie. Wróciliśmy z Babic... Poznałam fajnych ludzi. Dziękuję...:) Psy zachowywały się super. Lady zajęła drugie miejsce w pogoni za wabikiem...;)

Posted

Witaj Dagmaro, u nas dużo się dzieje stąd ciągły brak czasu ;) Psiaki tworzą zgrany team - bez zgrzytów ?

Dziś do domu jedzie Oris - do adopcji zostaje tylko Iwo :(