daria_ldz Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 psinka ma super język do dawania buziaków :) no i ta zieleń w tle prawda Eliza że piękna hi hi Quote
eliza_sk Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 daria_ldz napisał(a):psinka ma super język do dawania buziaków :) no i ta zieleń w tle prawda Eliza że piękna hi hi No zieleń jest, ale model nie jest rudy ...:diabloti: PAMIĘTAJ, że idealne zestawienie to rude na zielonym :evil_lol: A kanapkowa Baleta świetna. Quote
daria_ldz Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 He he biedna cziłka zobaczcie Baletka już śpi a to maleństwo czuwa :) Piękne te Izabelkowe stałe i tymczasy Eliza mam pomysł trzeba będzie farbować znaczy na rudo :) Quote
eliza_sk Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 TOSIA - czyli 3 kg wypasionej świnki morskiej :diabloti: " rel="external nofollow noopener">http://www.dogomania.pl/forum/threads/243410-TOSIA-cudowna-7-mies-KOCHANA-3-kg-MIKRO-sunia-PRZETRWA%C5%81A-ZIM%C4%98-teraz-szuka-domu?p=20853642#post20853642 Quote
daria_ldz Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 No to lecimy :) oto sesja w bieguuuuuuuuuuuuu naszych charcików - Lady, Denzelka i Tygrysa. legenda: - Tygrysek - czarne szelki z wzorkiem - Lady - czarne szelki - Denzel wiadomo znak rozpoznawczy sterczące ucho heheh :diabloti: A Lady umie latać :) Quote
daria_ldz Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 A tu piękny drugi plan i straczące uszko hi hi Quote
eliza_sk Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Ale miałaś ucztę dla szkiełka. Nie dość, że miłe towarzystwo to jeszcze takie wdzięczne modele, piękne foto ! Quote
damarest Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Dziękuje Daria, wspaniałe zdjęcia. Spotkanie z Tobą to frajda :) Szkoda że dzieciakom nie chciało sie biegać w tym upale.. Ale sama powiedz, buziaków dalaś dużo i to z odwzajemnieniem...;) Quote
daria_ldz Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 oj fajnie było a najpiękniej mnie Lady powitała. To już taka przylepa jest i całuśnica cudowna. Cieszyła się, cały czas przyklejona do mnie :) niesamowita zmiana dzięki Dagmarze. Oczywście Tygrysek i Denzel tez się cieszyli , ale Lady to nowy pies zupełnie :) Chyba Daga będziemy Ci psy na wczasy wysyłać żeby dochodziły do siebie :) Upał był straszny dzsiaj ale jak one pięknie się razem bawią i biegają. Fajnie popatrzeć jak się zmianiają psiaki po adopcji. Quote
damarest Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Daria... Ja chętnie, wiesz, że kocham je mocno. ;) Quote
daria_ldz Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 oj wiem :) żeby każdy pies miał taki dom :) ps: muszę dopisać tylko, że ucho sterczące Denzela zawsze poprawia mi humor :) Quote
damarest Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Jest słodki to prawda, ja podziwiam jak je stawia i nasłuchuje... Mały o wielkim sercu pies... :) Wszystkie bardzo kocham, ale on mnie...rozczula ;) Quote
skrzeli Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 1izabelka1 napisał(a):cudne zdjęcia :) Prawda :) Szczęściarze !! Quote
eliza_sk Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 A jak miłość Balety i szczurków - jest lepiej ? Quote
1izabelka1 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 eliza_sk napisał(a):A jak miłość Balety i szczurków - jest lepiej ? jest ok dopóki nie biegną , Lora jest dosyć emocjonalna i ktoś ją dokładnie wyszkolił zdecydowanie do jednego Quote
daria_ldz Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 No własnie tak ją nauczyli ciekawe czy da się tego pozbyć w jakiś sposób i czy to kwestia czasu. Quote
damarest Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Izabelka bedziesz jutro na spotkaniu naszym przy brusie? :) Quote
wilczy zew Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Daria jak przyjedziesz,to proszę pamiętaj o obfoceniu mojej psicy :modla: Quote
Javena Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Cioteczki ,wielka prosba o głosy. Miłosnicy psów łaczcie się. [FONT=Arial]Prosimy o wsparcie w konkursie!!! schronisko w Oświecimiu. [/FONT] [FONT=Arial]Po raz drugi, zgłosiliśmy nasze schronisko do konkursu organizowanego co miesiąc przez sklep zoologiczn Krakvet , w którym można wygrać karmę dla psiaków i kociaków oraz inne artykuły o wartości ok 15 tys zł!!! Wszystko to dzięki rabatom przekazywanym przez klientów oraz dzięki samej firmie Krakvet. Jest nam bardzo ciężko, a rachunki za utrzymanie schroniska dostajemy ogromne Ostatnio niewiele brakowało nam do wygranej, więc tym bardziej jesteśmy zmotywowani, by przystąpić po raz kolejny, miejmy nadzieję z większym wsparciem Pomóż nam wygrać !Zaoszczędzone na karmie pieniądze będziemy mogli wydać na ratowanie zwierząt – leczenie, zabiegi, szczepienia, sterylizacje, wolierę dla kotków, sprzęt itpZasady są następujące:W celu oddania głosu, należy zarejestrować się na forum i napisać minimum jeden post. Jedna osoba ma prawo do oddania 1 głosu i niedozwolone jest tworzenie przez jedną osobę wielu kont. Z jednego komputera (1 adresu IP) może zostać oddany tylko 1 głos. Aby mieć możliwość oddania głosu należy podać w systemie głosowania numer telefonu komórkowego w systemie 9 cyfrowym. Na wprowadzony numer zostanie przesłany kod sms w celu autoryzacji poprawności głosowania. Każda osoba identyfikowana jako numer telefonu może oddać głos tylko jeden raz.Wiemy, że to troszkę skomplikowane ale nie jest aż tak trudne, a może naprawdę przynieść niewymierne korzyści!Krok po kroku jak oddać głos:Trzeba wejść na stronę forum Krakvetu – Pomoc dla schronisk http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=16624 Trzeba się zarejestrować albo zalogować. Jeżeli jest się nowym użytkownikiem, trzeba się przywitać: Do tego służy wątek – Poznajmy się. Następnie wracamy na wątek – Propozycje schroniska, które otrzyma pomoc – maj 2013Klikamy teraz na numer przypisany naszemu schronisku – Schronisko w Oświęcimiu i przechodzimy do strony: gdzie trzeba wpisać numer komórki i WYSŁAĆ ! Następnie należy wpisać kod , który przyjdzie na komórkę i wysłać.I dopiero wtedy głos zostanie zaliczony. [/FONT][FONT=Arial]Sam wątek jest zamknięty do wpisów i nie należy się tym sugerować.[/FONT][FONT=Arial]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=16624 BARDZO PROSZE O GŁOS.[/FONT] Quote
1izabelka1 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 damarest napisał(a):Izabelka bedziesz jutro na spotkaniu naszym przy brusie? :) z wielką przykrością muszę stwierdzić że nie bardzo mogę , Nadia ma cieczkę i mały bałagan remontowy w domku ,następnym razem dajcie znać może się uda dołączyć Quote
eliza_sk Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 POMOCYYYYYY ! W Kielcach u weta jest młody terierowaty psiak, ma ok. 1,5 roku, trafił tam ze złamaniem łapy, odłowiony przez świętokrzyskiego hycla. Jak nic mu nie znajdę, to wraca skąd przyszedł, a jak jest z hyclami każdy wie ... Łapa złożona, tylko tymczasu brak. Kochany, pro ludzki, wariat, przytulak jakich mało. Jest moblilny, kica na 3 łapach - złamana powinna być dobrze stabilna, więc kennel byłby super rozwiązaniem. Psiak waży ok 12 kg, sięga poniżej kolana. Może ktoś mógłby pomóc - zapewnimy karmę, weta. Quote
Recommended Posts