eliza_sk Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Odświeżę wątek dwiema łodziankami ;) W sumie w Łodzi troszkę naszych mieszka: Tula, Tajga, Lady, Denzel, Róża i Pati - chyba nikogo nie pominęłam ? Quote
Eden Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 19.10.2013 w Swierklańcu przy okazji Hubertusa były próby pracy chartów, przyjechało parę chartów z akcji 33 uczestniczyły jako pełnoprawne charty w wyśgigach, nie musze dodawać że biegały najlepiej za wabikiem :loveu: maja to w genach :-) Pchełka i Fuks: Uploaded with ImageShack.us Lora: Uploaded with ImageShack.us Quote
Eden Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Zwycięska smycz mixów: Tajga, Lora i Lady :-) Uploaded with ImageShack.us Radochy było co niemiara :-) Uploaded with ImageShack.us Quote
Eden Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Wiecej zdjęć w galerii dzieki uprzejmości www.greynest.com http://www.greynest.com/wystawy/fotorelacje/category/70-hubertus-swierklaniec-2013-proby-pracy-smyczy-chartow-xii-slaski-bieg-sw-huberta-hubertus-2013?limitstart=0 Quote
eliza_sk Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Świetnie, że psiaki aktywnie uczestniczą w charcich imprezach. Spora grupa właścicieli załapała bakcyla charciego. Quote
1izabelka1 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 na Hubertusie była też Sarunia :) są też nie ciekawe wieści , guzki które miała okazały się złośliwe 3 stopień złośliwości , będzie robione prześwietlenie czy nie ma gdzieś przerzutów proszę trzymać kciuki za dziewczynkę Quote
eliza_sk Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Te guzki na podbrzuszu, których wet już nie wyciął podczas sterylki, żeby jej zbyt długo w narkozie nie trzymać ? Biedna sunia, teraz kiedy życie u jej stóp taka historia ;( Quote
1izabelka1 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 tak ,właśnie te guzki okazały się złośliwe , jeżeli nie będzie przerzutów a miejmy nadzieję że nie ,to będzie dobrze zerknijcie jak pięknie dziewczyny biegły stanęły na podium i zajęły pierwsze miejsce Lora Lady i Tajga http://www.youtube.com/watch?v=LESdAysQ85Y&feature=youtu.be Quote
eliza_sk Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Niezłe ! Widać jak cennymi stratami musiały być dla swoich właścicieli Lady i Baleta, Tajga jeszcze młodziak, to na szczęście się zbyt wiele nie nabiegała w poprzednim życiu ;) Quote
Eden Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Dodam jeszcze piekną panne która mnie czasami odwiedza ku wielkiej radości Gacka, który jest zakochany w niej na zabój :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
eliza_sk Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Ta to dopiero wyrosła, chyba strasznie wysoka jest, prawda ? Quote
wilczy zew Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 eliza_sk napisał(a):Niezłe ! Widać jak cennymi stratami musiały być dla swoich właścicieli Lady i Baleta;) Widać,że polowały. Quote
Eden Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 eliza_sk napisał(a):Ta to dopiero wyrosła, chyba strasznie wysoka jest, prawda ? Tak Nutka ma ok 68-70 cm, najpierw widać dłllluuuuuuuuuuugggggiiiiiiiiiiiiieeeee nogi a póżniej jest reszta :-) najwazniejsze że łapka jest zdrowa. Quote
eliza_sk Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Eden napisał(a):Tak Nutka ma ok 68-70 cm, najpierw widać dłllluuuuuuuuuuugggggiiiiiiiiiiiiieeeee nogi a póżniej jest reszta :-) najwazniejsze że łapka jest zdrowa. Łapka czy łapki - w sensie niedożywienia i zmian z tym związanych ? Bo chyba o to biega ? Quote
Eden Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Łapka, ona miała tylko jedna w fatalnym stanie, a teraz jest prosta jak u każdego psiaka :-) Quote
daria_ldz Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Matko jak mnie tu dawno nie było a tu takie smaczki te fotki. Świetne !!! Quote
eliza_sk Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Nie jest dobrze, sytuacja finansowa SOZ mocno pod kreską - pomożecie ? Zapraszamy na bazarek: https://www.facebook.com/events/751328178215238/?previousaction=join&source=1 Quote
eliza_sk Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 Zapraszamy na MEGA BAZAR - ponad 100 FANTÓW. Nówki sztuki, albo ledwie śmigane ! https://www.facebook.com/events/751328178215238/?notif_t=plan_user_joined *Jak ktoś nie ma konta na fb, piszcie, zalicytujemy za Was ;) Masa rzeczy dla domu, KOSMETYKI VICHY, LOREAL, PHARMACERIS BUTY - Kazar, Lasocki ... BIŻU oraz NOWE PORTFELE WITTCHEN CIUCHY - Solar, PROMOD, Vero Moda, H&M... Quote
malagos Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 A charty wszystkie już w domach? Nie mogę się napatrzyć na te piękne zwierzęta, jejku jejku! Quote
eliza_sk Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='malagos']A charty wszystkie już w domach? Nie mogę się napatrzyć na te piękne zwierzęta, jejku jejku![/QUOTE] Tak, cała pula rozparcelowana :) Quote
ania0112 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Dziewczyny fantastyczna praca! Mam pytanie czy ktoś kto kocha charty i pomaga tym potrzebującym mógłby pomóc jakoś (dt, ds) jeszcze jednej potrzebującej psinie? Do przytuliska w Krobi trafiła śliczna, kochana sunia. Opiekunka psów szuka pomocy bo boi się, ze sunia nie przetrwa zimy w kojcu. Sunia wygląda tak: tu strona przytuliska, sunia tam jeszcze nie jest ogłaszana ale są namiary na opiekunkę. http://www.kochajiratuj.cba.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=5 Proszę pomóżcie! Quote
1izabelka1 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Jak ta ślicznotka tam trafiła ? coś więcej wiadomo o suni ? [FONT=Tahoma] [/FONT] Quote
ania0112 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Ja niestety nic więcej nie wiem poza tym, że sunia ma cudowny charakter i jest młoda 3-4 lata Opiekunka psów z przytuliska to fantastyczna osoba do której jak trafia pies to stara się pomóc zwierzęciu, robi ogłoszenia, sprawdza domki i jak sytuacja tego wymaga to szuka pomocy w różnych fundacjach np. gdy miała sznaucerek z ogromną traumą to znalazła maławaszke bo w przytulisku nie byli w stanie jej pomóc, gdy był zagłodzony labek to do labków a teraz szuka pomocy w sprawie charcicy.. Quote
Recommended Posts