Krystak Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 A był obejrzęc Różyczkę, ale nie wiem czy szczegóły mogę zdradzac :), także potrzymajcie się w niepewności :) Quote
1izabelka1 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Krystak napisał(a):A był obejrzęc Różyczkę, ale nie wiem czy szczegóły mogę zdradzac :), także potrzymajcie się w niepewności :) widzę uśmiechy , oj coś chyba z tego będzie :) Quote
eliza_sk Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Krystak napisał(a):A był obejrzęc Różyczkę, ale nie wiem czy szczegóły mogę zdradzac :), także potrzymajcie się w niepewności :) Sunia zaprezentowała się super, ludzie zadowoleni - mają 3 dni na decyzję ;) Quote
M&S Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 eliza_sk napisał(a):Sunia zaprezentowała się super, ludzie zadowoleni - mają 3 dni na decyzję ;) To trzeba trzymać kciuki za pozytywne zakończenie. Quote
Krystak Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Ale Eliza potrzymałaś wszystkich w niepewności :P Róża kochana tak się starał, biegała za każdą odbitą przez państwa piłką i choc w większości przypadków wygrywał ich pies to ona niezrażona dalej biegła i biegła i co któryś raz udawało jej się zdobyc :) Quote
eliza_sk Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 A wrażenia o nich pozytywne macie, prawda ? Quote
daria_ldz Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Nie słuchaj złośliwca Krystiana :) sunia się spodobała choć na ostateczną decyzję musimy poczekać. I to nie prawda- Różyczka też doganiała piłki heheh tylko jak Lucky je zabierał to nie była zaborcza. Róża jest i tak szybsza od ich psa co sam Pan potwierdził :) ale do zaprzęgu podobno się nada . Trzeba chwilę poczekać na ich ostateczną decyzję a ludzie fajni. Więc czekamy na tel. Do Dagi się nie mogę dodzwonić o której jutro będzie. Quote
Ati Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 ci Panstwo nie maja zaprzegu jako takiego/ to dom z jednym psem, ktory biega w bikejoring-u (z rowerem) i chcieliby 2 psa do pary, aby trenowac z dwoma/ pies mieszka w domu , ma do dyspozycji takze ludzkie kanapy bez ograniczen/ Lucky to pies adoptowany od nas z Wyzlowego, ktoremu poswiecaja mase czasu, i ofiarowuja duzo milosci- zreszta sadze ze przy spotkaniu bylo to widac Quote
M&S Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Ati napisał(a):ci Panstwo nie maja zaprzegu jako takiego/ to dom z jednym psem, ktory biega w bikejoring-u (z rowerem) i chcieliby 2 psa do pary, aby trenowac z dwoma/ pies mieszka w domu , ma do dyspozycji takze ludzkie kanapy bez ograniczen/ Lucky to pies adoptowany od nas z Wyzlowego, ktoremu poswiecaja mase czasu, i ofiarowuja duzo milosci- zreszta sadze ze przy spotkaniu bylo to widac Już rozumiem o jaki "zaprzęg" chodzi ;) Quote
daria_ldz Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 dla mnie laika wszystko to zaprzęg :) nie znam się kompletnie w każdym bądź razie pies ma w czymś biegać co jest idealne dla Róży :) Quote
damarest Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Witamy z Łodzi, z nową piękną charcicą Lady :) Quote
M&S Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 damarest napisał(a):Witamy z Łodzi, z nową piękną charcicą Lady :) To, który to chrciol w stadzie? Quote
daria_ldz Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 (edited) Dagmara już jestem :) pisz wszystko co psiaki robią. Dla niewtajemniczonych dzisiaj było spotknie Tygryska , Denzela i Lady. Na spacerze psiaki były zgodne więc Lady pojechała do Dagi na tymczas :) czekamy na wieści z terenu :) Edited March 17, 2013 by daria_ldz Quote
M&S Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 daria_ldz napisał(a):Dagmara już jestem :) pisz wszystko co psiaki robią. Dla niewtajemniczonych dzisiaj było spotknie Tygryska , Denzela i Lady. Na spacerze psiaki były zgodne więc Lady pojechała do Dagi na tymczas :) czekamy na wieści z terenu :) Suuuper, fantastycznie :multi: Quote
damarest Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Pisałam i nie ma mojego tekstu z dziś...:( Quote
1izabelka1 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 pisz jeszcze raz :) zdawaj relacje kobieto :) Quote
damarest Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Lady z Tygryskiem super :). Normalnie wyglądają jak "małżeństwo" He he. Gdyby ie to że Lady się zesikała w pokoju to wszystko byłoby super ;) Quote
daria_ldz Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 To pewnie lekki stresik choć wiesz my nie wiemy jak ona z czystością bo w boksie mieszkała. To trzba zabserwować z jakiego to powodu jest siusiu. Ale wydaje mi się że stresik pewnie - nowa sytuacja, człowiek blisko, nagle w mieszkaniu a nie boksie - same zmiany ale na dobre :) Quote
damarest Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Wie byłas z nią na spacerze godzinę wczesniej więc to nie z braku wyjscia...ale dzieli Lady to Tygrys wie do czego słuzy...posłako...hihi ;) Quote
daria_ldz Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 jak to? czyżby Tygrys poszedł spać na posłanie a nie na kanapę? Quote
damarest Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Dokładnie zobaczył, że Lady tam leży i się tam położył... ;) Niezły jest... ;) Quote
Recommended Posts