Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, w nocy z emocji obie mało spałyśmy, ale dziś jest dużo lepiej. Lady chodzi za mną krok w krok. Wychodzę z nią częściej niż z chłopcami żeby się nauczyła.

Posted

damarest napisał(a):
I tak powinno być, to cukiereczek jest :) Jakaś kretynka chce zrobić z niej" potwora" Normalnie mam ochotę jej pojechać ostro.... :(

Potwora:crazyeye::crazyeye:

Posted (edited)

damarest napisał(a):
Izabelka co to za pies Rufus, napisz mi bo pewna osoba...podniosła mi ciśnienie mocno....:diabloti:

Co się dzieje ?

O to zezarte dziecko chodziło :) ?

Edited by eliza_sk
Posted

Dagmara nieaktywna - pewnie walczy z agresorem :)
Pan od Róży dziś dzwonił do Darii, że jadą oglądać jeszcze jakiegoś spiula do biegania w Krk i da znać :( Ale przestaję mieć nadzieję w tym temacie ... Wielka szkoda.

Posted

a ja właśnie utknełam w mega korku w mega śnieżycy pod wrockiem i aż w aucie kompa odpaliłam bo nie zapowiada się żeby korek ruszył (tiry blokują wszystko) a tu jakieś dziwne wieści z terenu. Kto to krew podnosi i z jakiego powodu przyznać się ??? Dziwne rzeczy tu się dzieją. A z Różą to jeszcze nie wiadomo Pan mówi że ma jakąś bidę na oku . Zobaczymy nie ma co gdybać.

Zdjęcia 3 pręgusów w łóżku super :)

Posted

eliza_sk napisał(a):
Dagmara nieaktywna - pewnie walczy z agresorem :)
Pan od Róży dziś dzwonił do Darii, że jadą oglądać jeszcze jakiegoś spiula do biegania w Krk i da znać :( Ale przestaję mieć nadzieję w tym temacie ... Wielka szkoda.

Trochę szkoda....ale nie ma tego złego.

Posted

Daria,co z Tobą. pisz kobieto, bo się martwię. :(
Wieści z "gorącej linii". Lady nadal sypia na swoim posłanku, rankiem przychodzi i delikatnie wstawia przednie łapy na łózko, czeka na zachętę. Potem wchodzi...nie wskakuje i jest tulenie i zabawa :) Dziś na wczesno ranny spacerze, gdy wracała z nią podeszło dwóch "panów z pod sklepu" ;) Zamarłam, bo chcieli ja głaskać...ale o dziwo, gdy powiedziałam im ze ręka najpierw od dołu do psa do powąchania, całe spotkanie zakończyło się pełnym sukcesem. :)