Katia94 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 No tak. Sory będe mówić Magda bo jakoś automatycznie twój Nick mi sie pisze z x na końcu xP Tak w piątek bedzie wszystko chyba ustalone ;) Quote
lolka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 hej dziewczyny............powiedzcie mi proszę ile psiaków jest w jeleniej, tak w przybliżeniu chociaż Quote
brjagata Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Teraz trochę przybyło i z tego co usłyszałam to ok. 40/50. Quote
lolka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Agathee napisał(a):Teraz trochę przybyło i z tego co usłyszałam to ok. 40/50. hmm :roll: już wcześniej słyszałam o tej liczbie i byłam zaskoczona .....biorąc pod uwagę obszar jaki obsługuje to schronisko to bardzo mało mam nadzieję że są po prostu mistrzami w adopcjach psów a tak się interesuję bo pobliskie miasto tzn Lubań nie podlega pod nasze schronisko w dłuzynie tylko właśnie jeleniogórskie i mam wiele zgłoszeń ludzi o tamtejszych psiakach i nie wiem za bardzo jak reagować...... do nas tzn do dłuzyny jak już nie ma innego wyjścia i psiak musi trafic to jestem spokojna, wiem że nic mu tam nie grozi i jestem na bierząco jesli chodzi o jego los a tu mam obawy, wielkie obawy:roll: Quote
brjagata Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Nie martw się, u nas piesków jest tak mało ponieważ współpracujemy tak jakby z fundacją w Niemczech, połowa psiaków wyjeżdża tam i znajduje nowe domy ;) Nie ma obaw, w naszym schronisku jest ''bardzo dobrze'' (głupie określenie, jeżeli chodzi o schroniska :roll:). Psy mają jedzenie, są luzy w klatkach (dzięki fundacji), są leczone i pilnowane 24 godziny na dobę. Quote
Katia94 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Dokładnie ;) Liczba psów jest tak mała ze wzzględu na pomoc fundacji xP *ci sie ze z agatą powtarzam xP * Osoba która prwadzi strone niedługo może nawet wsyawi zdjecia psów w nowych domach ;) Nie ma co sie martwić że jest tam źle bo na prawde naj na dzień dzisiejszy jest bardzo dobrze xP Co do dogo i watku o jeleniej górze. Myśle ze najlepszym sposobem bedzie branie informacji i zdjęć ze strony i aktualizowanie razem z aktualizacją strony xP Trzeb na tym forum zrobić porządek a niestety my w tym tygodniu na rozjazdy jedziemy więc innego sposobu jak na razie na prowadzenie dogo dla schroniska chyba nie ma. Quote
lolka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Agathee napisał(a):Nie martw się, u nas piesków jest tak mało ponieważ współpracujemy tak jakby z fundacją w Niemczech, połowa psiaków wyjeżdża tam i znajduje nowe domy ;) Nie ma obaw, w naszym schronisku jest ''bardzo dobrze'' (głupie określenie, jeżeli chodzi o schroniska :roll:). Psy mają jedzenie, są luzy w klatkach (dzięki fundacji), są leczone i pilnowane 24 godziny na dobę. to nie pozostaje nic innego jak pogratulować i uczyć się od mądrzejszych:lol: Quote
taxelina Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Co z ta jamniczka? http://sherry-niunia.home.pl/utanhus/utanhem/jamnisia2/jamnisia.html Quote
Katia94 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 To jest jamniczka która już znalazła dom. no i jest kontakt Pauliny. Kto robił to ogłoszenie ! Prosze o usunięcie. Quote
HIWL Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Hello, I am Martina Graß from Germany. I am the president of the registered nonprofit association for animal protection „Hundefreunde-Ich will leben! e.V.“, the shortage is HIWL. Sorry, I can´t speak Polish. I have translated your threads with help of Google. I have read that you don´t know, which dogs from the doghouse in Jelenia Góra have gone to Germany and you don´t know whether they are well. Therefore I have made a photo-gallerry with photos of the dogs which live now in Germany. Please have a look at it: fmix I hope you feel a little bit released. Please don´t worry, all dogs are well! Our homepage: http://www.hundefreunde-ich-will-leben.de Quote
Seaside Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 :multi::multi::multi: Thank you :loveu: I remember them :placz::placz::placz: (tears of joy ;) ) Tabbo - Hundefreunde - Ich will leben! e.V. Szostka - Hundefreunde - Ich will leben! e.V. Quote
magda z. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Seaside napisał(a)::multi::multi::multi: Thank you :loveu: I remember them :placz::placz::placz: (tears of joy ;) ) Tabbo - Hundefreunde - Ich will leben! e.V. Szostka - Hundefreunde - Ich will leben! e.V. jakie zmiany:multi::multi::multi::multi: Quote
Katia94 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Łaaa thank ,thank thank you !! Bosko nie prawdaż :> ? Quote
Lilith20 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Wczoraj też oglądałam tą stronę z psiakami:) niesamowite jak niektóre się pozmieniały:D cieszy mnie to, choć jeden mały mankament, myślałam, że wszystkie trafiają do nowych domów, ale z tego co widać niektóre sa jeszcze w schronisku. Mam nadzieje ze znajda dom u zachodnich sasiadow:) Quote
Lilith20 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Martina sprichst du Deutsch? Ich ferstehe nicht englische Sprache, aber ein bischen spreche ich deutch. Ich habe in Paar Fragen uber Hunde aus Jelenia Góra. Zb Diana. An diese Seite ist ein bischen schwirig geschrieben und ich weiss nicht ob Diana hat neues Haus gefunden. Diana war unsere liebe Hundin:) Quote
_ogonek_ Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Może się pogubiłam, ale mogę wiedzieć dlaczego rozmawiacie po niemiecku/angielsku? ;P Quote
Lilith20 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Poniewaz pojawila sie tu osoba z tej fundacji ktora nam psy zabierala na zachod. Wczoraj dorwalam tez strone i obejrzalam pieski, niektorych opisow nie rozumiem wiec pytam o Diane. Quote
taxelina Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 http://sherry-niunia.home.pl/utanhus/utanhem/jamnisia2/jamnisia.html Szuka nadal? Quote
Seaside Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='deer_1987']Tytuł Szuka nadal? już w nowym domu :) Quote
GoskaGoska Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 dziewczyny wy jestescie z dogo najbliżej psa naprawdę żadna nie może podjechac i sprawdzić co się z psem dzieje???? http://www.dogomania.pl/forum/f28/porzucony-onek-w-szklarskiej-porebie-pomocy-142347/ Quote
karja Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 hej dziewczyny, wiecie moze czy ten psiak jest jeszcze w schronisku?? adopcja - adopcje - psy - Luis - schronisko dla zwierząt w Jeleniej Górze pozdrawiam karja Quote
bros Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 cioteczki z Jeleniej Góry szukamy kogoś kto przeprowadzi wizytę przedadopcyjną w okolicy Jeleniej podaję link do wątku suni: Forum Owczarek.pl: Cudna ASZA szuka super cudnego domu ostatni post: Słuchajcie, jest szansa na chyba super domek dla ASzy. Małżeństwo polsko-holenderskie szuka towarzysza dla ich 6 letniego owczarka podhalańskiego. Ogromny teren, dobra micha, dużo serca. Brzmi fajnie i, w przeciwieństwie do telefonów, które miałam wcześniej, ludzie wzbudzają zaufanie. Jest tylko problem, to jest daleko ode mnie, ok 500 km. Kobieta zgodziła się na wizytę przedadopcyjną, ale ja nie jestem w stanie jej przeprowadzić. Czy ktoś z forum mieszka może w okolicach Barcinka k. Jeleniej Góry na trasie na Zgorzelec i miałby czas, ochotę taką wizytę przeprowadzić? Dziś też będę już miała konkretny termin sterylki. Quote
Dorota_Phoenix Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 zapraszam do wzięcia udziału w akcji organizowanej przez Tesco, możecie powalczyć o karmę i pieniądze dla Waszego schroniska! :smile: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f402/tesco-pomagajmy-zwierzetom-147296/"][COLOR=#000000]Tesco "Pomagajmy zwierzętom"[/COLOR][/URL] Quote
Recommended Posts