_ogonek_ Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Witam. Zaznaczam sobie wątek, potrzeba banerków, ogłoszeń, lub innej pomocy? Quote
Seaside Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 przydałyby się ogłoszenia - dzięki :0 głównie na razie dla psów z wątkami - 3 banerki w moim podpisie. Jeszcze kilka można znaleźć klikając w moje ostatnio założone wątki ;) Quote
GoskaGoska Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 mozna napisac do moda o suniécie tego watku - i ze stworzycie nowy akutalny Quote
Katia94 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Dobra słuchajncie. Mam dobrą wiadomość xPP Dzięki Paulinie postaramy sie nawiązać współprace miedzy dogo i osobą zajmującą sie stroną schroniska ;) Na pewno ułatwi to znajdowanie domów. Zdjęcia psów będą poza boksami a my dowiemy sie o nich naj najwięcej ;) Ale cii nie chce zapeszać. Najważniejsza sprawa... jak myśliwie warto aktualizować ten wątek czy zrobić nowy ? Napisałam do dziewczyny od tego wątku ale ona nie jest w schonisku na bierząco i za każdą wizytą musiałabym pisać jej aktualizacje.Nowy wątek ułatwił by prace xP Myśle ze w tym zrobiło sie straszne zamieszanie a ludzie dzwonią po psy których już dawno nie ma .__. Mogłabym zająć sie tamtym wątkiem w miare możliwości. Ten możnaby usunąć albo dac do archiwum xP Co o tym myślicie ? Quote
_ogonek_ Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ja sugeruję zrobić nowy bo nie chciało mi się czytać i szukać który psiak szuka domu itd. Bardzo fajnie prowadzony jest ten wątek schroniska: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/schronisko-w-rudzie-slaskiej-ogromne-przepelnienie-pomoz-w-oglaszaniu-75577/ Sugeruję zrobić podobnie lub tak samo. A czy myśleliście może o profilu schroniska na portalu nasza-klasa? Zawsze jakaś reklama, mogę pomóc ;) Quote
Katia94 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Tak czytałam ten wątek xP Też mi sie podoba. Poczekamy na pare odpowiedzi i zdecydujemy xP A różne ogłoszenia bardzo sie przydadzą xP Quote
_ogonek_ Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ja mogę taki profil konto założyć, przy okazji jeszcze specjalnego maila d;a schroniska lub specjalnie dla potrzeby naszej-klasy ;) Ktoś jeszcze życzy sobie takiej oferty z mojej strony? Quote
Seaside Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Jola - która założyła ten wątek - jest olbrzymim domem tymczasowym i zapleczem leczniczym dla kilkudziesięciu kotów w Żywcu i okolicach Na 100% nie da rady już tu funkcjonować Proponuję więc nowy wątek (jak już to pisałam kilka stron temu :eviltong:) Quote
_ogonek_ Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Popieram, czy nadal jesteście co niektórzy za profilem na nk? Quote
Katia94 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Tak jestem za xP Co do nowego wątku... zanim go zrobimy musze dowiedzieć sie kiedy dokładnie jest fotograf. Nie chce pisać o psach o których nic nie wiem. Co najwyżej moge wstawić szczeniaczki bo to im chyba nie zaszkodzi a są na prawde cudne i zasługują na dom ;) Quote
kobix Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 p-szam za offa:oops: proszę o pomoc,czy jest na dogo ktoś z Kudowa-Zdrój(to przy samej granicy) lub z tamtych okolic? pilnie potrzebna wizyta przeadopcyjna ktoś się orientuje kto tam działa? pomocy... Quote
Seaside Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 niestety to kawałek od Jeleniej nie kojarzę nikogo ale może ktoś z okolic Kudowy? Co tam jest - Kłodzko? Quote
kobix Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Seaside napisał(a):niestety to kawałek od Jeleniej nie kojarzę nikogo ale może ktoś z okolic Kudowy? Co tam jest - Kłodzko? no właśnie Kudowa-Zdrój to prawie przy granicy czeskiej.najbliżej są miasta Kłodzko,Nowa Ruda(z większych) proszę o info czy ktoś z dogo jest w tamtym rejonie? psiak mógłby jechać do domu w tę sobotę.pilne:p Quote
Seaside Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 to to z info będzie u nas cięzko ;) bo niestety nikogo tam nie znamy - nawet niekt nam nie przychodzi do głowy :shake: Szukałaś na mapie pomocy dogo? Quote
_ogonek_ Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Seaside ja szukałam, ale nikogo nie znalazłam, przydaaby się osoba z Kłodzka... Quote
Lilith20 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dziewczyny kto zrobił ogłoszenie łaciatego psa na alegratce????!!! Quote
Katia94 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Spytaj osoby która zrobiła jego wątek na dogo xP A Lilix Do ciebie też wyśle PW bo nie chce zeby sprawa sie rozgrywała na zasadzie *ty sie kłócisz z Agatą a ja z Pauliną xP * Quote
Lilith20 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Nikola no to właśnie o to pytam. I nie lilix a lilith, a precyzyjniej Magda Quote
Lilith20 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Na tym piątkowym spotkaniu dogadamy się też co do nowego wątku dla psów na dm. Quote
Seaside Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Lilith20 napisał(a):Dziewczyny kto zrobił ogłoszenie łaciatego psa na alegratce????!!! Nie wiem jaki łaciaty pies :oops: ten wystraszony? Kobix, A&S - no niestety to nie nasze okolice i nikogo tam nie znamy :( Bliżej jest Wałbrzych - może dziewczyny z wałbrzyskich wątków kogoś znają w okolicy Quote
Lilith20 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Tak Seaside, jeżeli da radę to mogłabyś zedytować i usunąć z tamtąd nr Pauliny? Bo niektórzy ludzie dzwoniący sa bardzo nieuprzejmi. Quote
Seaside Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 na Twoją prośbę usuwałam wszystkie - na jego wątku jest tylko nr tel do schroniska. Jak już tam pisałam kilka tyg miesięcy temu podałaś dwa tel do użytku: Twój i Pauliny. Rozumiem że pojawiły się problemy - dlatego proponuję również, żebyś usunęła te nr z tamtego postu - ktoś może się doszukać i skorzystać Co do jego ogłoszeń - po przeczytaniu ostatnich postów na razie zostawiam pole do popisu Wam :roll: - chodzi mi o przedyskutowanie problemowych spraw w piątek. Widzę, że osoby spoza na razie robią Wam tylko niezły bajzel - przykro mi - to było niezamierzone Quote
Seaside Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Alegratkę zrobiła mu Agnieszka(Visenna) Napisałam już do niej PW o usuniecie z ogłoszenia nr lub całego ogłoszenia Quote
Lilith20 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 No w piątek wszyscy sie spotkamy i ustalimy jak to będzie wyglądało, tak by wszystko miało ręce i nogi i żeby nie było później problemów ani niedomówień. Ustalimy też na jaki nr telefonu będzie można dzwonić w sprawie psów, kto będzie opiekował się wątkiem nowym, bo założy się dla psów ze schroniska. Wszystko trzeba będzie dokładnie omówić. Co do telefonów, to na początku było w porządku, ale od jakiegoś czasu są same nieprzyjemności z racji tego, że jest zamieszanie z psami, dlatego Paulinka prosiła, żeby jej nr usunąć. Mam nadzieję, że wszystko uda się dyplomatycznie rozwiązać:) pozdrawiam cieplutko:) Quote
Recommended Posts