Jump to content
Dogomania

JELENIA GORA - schronisko - PILNIE (!) szukamy domow ! Zdjecia post 1-4.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przydałyby się ogłoszenia - dzięki :0
głównie na razie dla psów z wątkami - 3 banerki w moim podpisie. Jeszcze kilka można znaleźć klikając w moje ostatnio założone wątki ;)

Posted

Dobra słuchajncie. Mam dobrą wiadomość xPP Dzięki Paulinie postaramy sie nawiązać współprace miedzy dogo i osobą zajmującą sie stroną schroniska ;) Na pewno ułatwi to znajdowanie domów. Zdjęcia psów będą poza boksami a my dowiemy sie o nich naj najwięcej ;) Ale cii nie chce zapeszać.

Najważniejsza sprawa... jak myśliwie warto aktualizować ten wątek czy zrobić nowy ? Napisałam do dziewczyny od tego wątku ale ona nie jest w schonisku na bierząco i za każdą wizytą musiałabym pisać jej aktualizacje.Nowy wątek ułatwił by prace xP Myśle ze w tym zrobiło sie straszne zamieszanie a ludzie dzwonią po psy których już dawno nie ma .__. Mogłabym zająć sie tamtym wątkiem w miare możliwości. Ten możnaby usunąć albo dac do archiwum xP Co o tym myślicie ?

Posted

Ja mogę taki profil konto założyć, przy okazji jeszcze specjalnego maila d;a schroniska lub specjalnie dla potrzeby naszej-klasy ;) Ktoś jeszcze życzy sobie takiej oferty z mojej strony?

Posted

Jola - która założyła ten wątek - jest olbrzymim domem tymczasowym i zapleczem leczniczym dla kilkudziesięciu kotów w Żywcu i okolicach
Na 100% nie da rady już tu funkcjonować

Proponuję więc nowy wątek (jak już to pisałam kilka stron temu :eviltong:)

Posted

Tak jestem za xP

Co do nowego wątku... zanim go zrobimy musze dowiedzieć sie kiedy dokładnie jest fotograf. Nie chce pisać o psach o których nic nie wiem. Co najwyżej moge wstawić szczeniaczki bo to im chyba nie zaszkodzi a są na prawde cudne i zasługują na dom ;)

Posted

p-szam za offa:oops:
proszę o pomoc,czy jest na dogo ktoś z Kudowa-Zdrój(to przy samej granicy)
lub z tamtych okolic?

pilnie potrzebna wizyta przeadopcyjna

ktoś się orientuje kto tam działa?
pomocy...

Posted

Seaside napisał(a):
niestety to kawałek od Jeleniej
nie kojarzę nikogo ale może ktoś z okolic Kudowy? Co tam jest - Kłodzko?

no właśnie Kudowa-Zdrój to prawie przy granicy czeskiej.najbliżej są miasta Kłodzko,Nowa Ruda(z większych)

proszę o info czy ktoś z dogo jest w tamtym rejonie?
psiak mógłby jechać do domu w tę sobotę.pilne:p

Posted

Spytaj osoby która zrobiła jego wątek na dogo xP
A Lilix Do ciebie też wyśle PW bo nie chce zeby sprawa sie rozgrywała na zasadzie *ty sie kłócisz z Agatą a ja z Pauliną xP *

Posted

Lilith20 napisał(a):
Dziewczyny kto zrobił ogłoszenie łaciatego psa na alegratce????!!!

Nie wiem jaki łaciaty pies :oops: ten wystraszony?

Kobix, A&S - no niestety to nie nasze okolice i nikogo tam nie znamy :( Bliżej jest Wałbrzych - może dziewczyny z wałbrzyskich wątków kogoś znają w okolicy

Posted

na Twoją prośbę usuwałam wszystkie - na jego wątku jest tylko nr tel do schroniska. Jak już tam pisałam kilka tyg miesięcy temu podałaś dwa tel do użytku: Twój i Pauliny. Rozumiem że pojawiły się problemy - dlatego proponuję również, żebyś usunęła te nr z tamtego postu - ktoś może się doszukać i skorzystać

Co do jego ogłoszeń - po przeczytaniu ostatnich postów na razie zostawiam pole do popisu Wam :roll: - chodzi mi o przedyskutowanie problemowych spraw w piątek. Widzę, że osoby spoza na razie robią Wam tylko niezły bajzel - przykro mi - to było niezamierzone

Posted

No w piątek wszyscy sie spotkamy i ustalimy jak to będzie wyglądało, tak by wszystko miało ręce i nogi i żeby nie było później problemów ani niedomówień. Ustalimy też na jaki nr telefonu będzie można dzwonić w sprawie psów, kto będzie opiekował się wątkiem nowym, bo założy się dla psów ze schroniska. Wszystko trzeba będzie dokładnie omówić. Co do telefonów, to na początku było w porządku, ale od jakiegoś czasu są same nieprzyjemności z racji tego, że jest zamieszanie z psami, dlatego Paulinka prosiła, żeby jej nr usunąć. Mam nadzieję, że wszystko uda się dyplomatycznie rozwiązać:) pozdrawiam cieplutko:)