Jump to content
Dogomania

JELENIA GORA - schronisko - PILNIE (!) szukamy domow ! Zdjecia post 1-4.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Seaside napisał(a):
Ja nie wystawiałąm :(
A na jakim ogólnym?? nadzieji dobermana??

Wystawię jej allegro co wy na to??

Jagodka, koniecznie trzeba ja na Allegro wystawic.
Tam blyskawicznie dom znajdzie, jestem pewna.... a dzisiaj w nocy byl przymrozek , biedna mala delikatna sunia ......:placz:

Wkleilam te nowe zdjecia na Dobermany.

Posted

Dalej to samo - wogóle nie wchodzi logowanie :placz::angryy::placz::angryy::placz:
dziewczyny a jak u Was?? Działa?? Proszę jeśli działa niech któraś wystawi sunię - szkoda czasu - tak zimno teraz :(
Będę jeszcze próbować, jak tylko mi się uda dam znać!!

Posted

dzięki :) - ja naprawdę nie wiem co się dzieje :shake:
W pracy też nie mogłam się dostać :(

ZAPOMNIAŁAM POWIEDZIEC , ŻE MOJA KOCHANA SARUNIA KOŃCZY DZIŚ 11 LAT :)

Posted

[quote name='Seaside']nic nie płąciłam :oops: Ale nie przyszło mi żadne powiadomienie o zapłącie na pocztę :placz: tobie Magda przychodzi??

Mi tez przychodzi zawsze ostatniego dnia miesiaca z terminem platnosci zawsze do 14-go dnia nastepnego miesiaca.

Ten psiak jest piekny, pamietam go. Jest raczej maly, widzialam go.
Nieco wiekszy od Rozka ( bo z nim razem w klatce siedzial).
Ma sliczna siersc, piekny kolor i taka puszysta. I w ogole ma bardzo milutka mordeczke.
jak pamietam, to nie szczekal na mnie, jak inne psy, ale podchodzil do krat....:-(... biedaczek, to na pewno jest pieszczoch. I wyglada na mlodziaka.

A w Legnicy jest taka mlodziutka ok. roku sunia ( strasznie wesolutka i mila jamniczka - zdjecie troche ja znieksztalcilo, ale to czysta jamniczka ).
Psy za nia ganialy, a ona uciekala biedna, az wpadla w krzaki i stamtad ja wyciagneli znajomi. Ale nie moze u nich zostac, bo maja psa, ktory nie jest mily dla innych psiakow.

Posted

Dziewczyny, czy Wy nie zauwazylyscie podobienstwa tych dwoch psow ? ? ?
Jak to mozliwe, tego nie moge zrozumiec.......

Tu jego poprzedni watek : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79291

1) pies, ktory byl w schronisku miesiac temu ...... znaleziony i odwieziony do Jeleniej ( kiedy juz mialam pieniadze z niemieckiej fundacji na hotel dla niego i zaklepane miejsce w Lwowku - pies zniknal ze schroniska - najprawdopodobniej zaadoptowany ).

2) suka, ktora w tej chwili jest w schronisku ( zdjecia zrobila karcia )

Zdj. 1) " pies "

Zdj. 2) " suka "

Spojrzcie na ta rane na pupie suni.
Ja nie wiem, jak Wy, ale ja mamwrazenie, ze to ten sam pies.

Tylko, jak to jest mozliwe, ze znalazcy miesiac temu podali, ze to jest " PIES " ?
Bo obecnie w schronisku jest bez watpienia - " SUNIA " !

Czy to mozliwe, ze tamten znaleziony miesiac temu, to byla suka ? .... zostala zaadoptowana ..... i oddana znowu do schroniska ? ? ?

Posted

niom, masz gosiu rację. Tym bardziej, że nr 1 nie ma wyrażnego męskiego akcentu między nogami:roll: i ma tak samo podpalone łapki. na allegro juz było 130 wejść, ale chyba nikt nie dzwonił, nikt tez nie pisze. wyraźnie zaznaczyłam, że jednym z punktów umowy jest sterylka

Posted

Seaside napisał(a):
jak dla mnie to na 100% jest ten sam pies!!!!!!

jak dla mnie tez na 100%

i brak "akcentu miedzy lapkami tylnymi" na pierwszym zdjeciu jest wyrazny

nic z tego nie rozumiem :shake:

Posted

Mam wiesci ze schroniska, ze ta sunia jest juz w schronisku dlugo, wiec.... jestem pewna, ze to ten sam pies.
karcia zostala wprowadzona w blad, kiedy dzwonila do schroniska powioedziec, ze przyjade po psiaka ( kiedy mial isc do hotelu i czekac na transport do niemieckiej fundacji ).
Albo .... , jak juz tez myslalam,.... zostala zaadoptowana .... na kilka dni i .... oddana ponownie do schroniska :angryy: ! ! !
Tylko, ze wtedy .... dziekujemy bardzo osobom ze schroniska, ze poinformowali o tym karcie :angryy::angryy::angryy: ! ! !° A byly jeszcze szansa na to, zeby psiak wyjechal. Hotel czekal i byly pieniadze na hotel !