magda z. Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 ona jest chyba tylko na wspólnym wątku dobermanów-nie pamietam aby ją ktoś osobno umieszczał? Quote
Seaside Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ja nie wystawiałąm :( A na jakim ogólnym?? nadzieji dobermana?? Wystawię jej allegro co wy na to?? Quote
magda z. Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 tak na nadziei, ale tam tak dużo psiaków, że chyba trzeba osobny założyć:roll: Quote
zuziaM Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Seaside napisał(a):Ja nie wystawiałąm :( A na jakim ogólnym?? nadzieji dobermana?? Wystawię jej allegro co wy na to?? Jagodka, koniecznie trzeba ja na Allegro wystawic. Tam blyskawicznie dom znajdzie, jestem pewna.... a dzisiaj w nocy byl przymrozek , biedna mala delikatna sunia ......:placz: Wkleilam te nowe zdjecia na Dobermany. Quote
Seaside Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Nie wiem co się dzieje - ale od wczoraj n ie mogę wejść na swoją stronę na allegro :( Ciągle pojawia mi się stronka logowania :angryy: Quote
Seaside Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Dalej to samo - wogóle nie wchodzi logowanie :placz::angryy::placz::angryy::placz: dziewczyny a jak u Was?? Działa?? Proszę jeśli działa niech któraś wystawi sunię - szkoda czasu - tak zimno teraz :( Będę jeszcze próbować, jak tylko mi się uda dam znać!! Quote
Seaside Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 dziewczyny ja dalej nie mam dostępu do swojego allegro :( HEEEELP!!!!!!!!!!!!! Quote
magda z. Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ja wieczorem będę w b-cu, teraz jeszcze we w-iu siedze i tylko na 5 sekund weszłam. Wystawię laskę:) Quote
Seaside Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 dzięki :) - ja naprawdę nie wiem co się dzieje :shake: W pracy też nie mogłam się dostać :( ZAPOMNIAŁAM POWIEDZIEC , ŻE MOJA KOCHANA SARUNIA KOŃCZY DZIŚ 11 LAT :) Quote
magda z. Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 To uściskaj suńkę od ciotek:loveu::loveu::loveu: Quote
magda z. Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 http://www.allegro.pl/item260074540_doberman_w_schronisku_potrzebny_odpowiedzialny_dom.html Quote
magda z. Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Właśnie z lilith na gadu rozmawiam, psiak ok 4 lat, wesoły, garnie się do ludzi warto sie nim zainteresować, ładna sierść, jutro mu założę allegro Quote
Seaside Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 taki labciowaty troszkę nie?? Jest więcej zdjęć?? :cool3: Quote
magda z. Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 poniżej kolana-wysokość, lilith coś jeszcze znalazła:p a ciotka seaside opłaciła allegro:razz:może stąd ten problem;) Quote
Seaside Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 nic nie płąciłam :oops: Ale nie przyszło mi żadne powiadomienie o zapłącie na pocztę :placz: tobie Magda przychodzi?? Quote
magda z. Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ja korzystam z konta mojego byłego:evil_lol:ale jemu przychodzi na skrzynkę, może napisz do nich i poproś o kwotę jaką masz uiścić Quote
zuziaM Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Seaside']nic nie płąciłam :oops: Ale nie przyszło mi żadne powiadomienie o zapłącie na pocztę :placz: tobie Magda przychodzi?? Mi tez przychodzi zawsze ostatniego dnia miesiaca z terminem platnosci zawsze do 14-go dnia nastepnego miesiaca. Ten psiak jest piekny, pamietam go. Jest raczej maly, widzialam go. Nieco wiekszy od Rozka ( bo z nim razem w klatce siedzial). Ma sliczna siersc, piekny kolor i taka puszysta. I w ogole ma bardzo milutka mordeczke. jak pamietam, to nie szczekal na mnie, jak inne psy, ale podchodzil do krat....:-(... biedaczek, to na pewno jest pieszczoch. I wyglada na mlodziaka. A w Legnicy jest taka mlodziutka ok. roku sunia ( strasznie wesolutka i mila jamniczka - zdjecie troche ja znieksztalcilo, ale to czysta jamniczka ). Psy za nia ganialy, a ona uciekala biedna, az wpadla w krzaki i stamtad ja wyciagneli znajomi. Ale nie moze u nich zostac, bo maja psa, ktory nie jest mily dla innych psiakow. Quote
zuziaM Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Dziewczyny, czy Wy nie zauwazylyscie podobienstwa tych dwoch psow ? ? ? Jak to mozliwe, tego nie moge zrozumiec....... Tu jego poprzedni watek : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79291 1) pies, ktory byl w schronisku miesiac temu ...... znaleziony i odwieziony do Jeleniej ( kiedy juz mialam pieniadze z niemieckiej fundacji na hotel dla niego i zaklepane miejsce w Lwowku - pies zniknal ze schroniska - najprawdopodobniej zaadoptowany ). 2) suka, ktora w tej chwili jest w schronisku ( zdjecia zrobila karcia ) Zdj. 1) " pies " Zdj. 2) " suka " Spojrzcie na ta rane na pupie suni. Ja nie wiem, jak Wy, ale ja mamwrazenie, ze to ten sam pies. Tylko, jak to jest mozliwe, ze znalazcy miesiac temu podali, ze to jest " PIES " ? Bo obecnie w schronisku jest bez watpienia - " SUNIA " ! Czy to mozliwe, ze tamten znaleziony miesiac temu, to byla suka ? .... zostala zaadoptowana ..... i oddana znowu do schroniska ? ? ? Quote
magda z. Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 niom, masz gosiu rację. Tym bardziej, że nr 1 nie ma wyrażnego męskiego akcentu między nogami:roll: i ma tak samo podpalone łapki. na allegro juz było 130 wejść, ale chyba nikt nie dzwonił, nikt tez nie pisze. wyraźnie zaznaczyłam, że jednym z punktów umowy jest sterylka Quote
magda z. Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 http://www.allegro.pl/item260730115_piekny_rudzielec_czeka_na_dom.html allegro poszło:) Quote
Seaside Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 jak dla mnie to na 100% jest ten sam pies!!!!!! Quote
Jola_K Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Seaside napisał(a):jak dla mnie to na 100% jest ten sam pies!!!!!! jak dla mnie tez na 100% i brak "akcentu miedzy lapkami tylnymi" na pierwszym zdjeciu jest wyrazny nic z tego nie rozumiem :shake: Quote
zuziaM Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Mam wiesci ze schroniska, ze ta sunia jest juz w schronisku dlugo, wiec.... jestem pewna, ze to ten sam pies. karcia zostala wprowadzona w blad, kiedy dzwonila do schroniska powioedziec, ze przyjade po psiaka ( kiedy mial isc do hotelu i czekac na transport do niemieckiej fundacji ). Albo .... , jak juz tez myslalam,.... zostala zaadoptowana .... na kilka dni i .... oddana ponownie do schroniska :angryy: ! ! ! Tylko, ze wtedy .... dziekujemy bardzo osobom ze schroniska, ze poinformowali o tym karcie :angryy::angryy::angryy: ! ! !° A byly jeszcze szansa na to, zeby psiak wyjechal. Hotel czekal i byly pieniadze na hotel ! Quote
Recommended Posts