Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja nie wiem, czy nie byłoby dobrze, gdyby na stronie schroniska umieścić zdjęcie, na którym Cię tak uważnie słucha. Ona jest czarna i sama wiesz, co sie z tym wiąze a tak przyciągnie uwagę, taki grzeczny psiak ... Ktoś wejdzie dalej, w opis, zdjęcia ... Sama wiesz, że ją trzeba lepiej poznać bo wizerunkowo niestety nie jest to zajebisty dlugowłosy tricolor :(

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romina_74']A ja nie wiem, czy nie byłoby dobrze, gdyby na stronie schroniska umieścić zdjęcie, na którym Cię tak uważnie słucha. Ona jest czarna i sama wiesz, co sie z tym wiąze a tak przyciągnie uwagę, taki grzeczny psiak ... Ktoś wejdzie dalej, w opis, zdjęcia ... Sama wiesz, że ją trzeba lepiej poznać bo wizerunkowo niestety nie jest to zajebisty dlugowłosy tricolor :([/QUOTE]

Nie wiem czy miniaturka na stronie dobrze to pokaże. Kasiu, co o tym myślisz?

Posted

[quote name='maciaszek']Wyglądałoby to mniej więcej tak (jako miniaturka, rzecz jasna):

dowa
Troche kiepsko widać Flawie. Sama nie wiem czy to bardziej zachęca. Co Wy na to? Pomóżcie zdecydować.

Posted

Na tej pierwszej jest taka wpatrzona w Magde. Ja bym spróbowała - nic nie ryzykujesz, a wrecz wprost przeciwnie. Ile tamto wisi? Tak ja na tamtym dobrze widac i co? Moze nawet nikt nie czyta tekstu? A tak jak ja widac slabo to nedzie chcial zobaczyyc lepiej i wlezie. Oto moj tok rozumowania ;) Moze pokretny, nie wiem ...

Posted

[quote name='Romina_74']Na tej pierwszej jest taka wpatrzona w Magde. Ja bym spróbowała - nic nie ryzykujesz, a wrecz wprost przeciwnie. Ile tamto wisi? Tak ja na tamtym dobrze widac i co? Moze nawet nikt nie czyta tekstu? A tak jak ja widac slabo to nedzie chcial zobaczyyc lepiej i wlezie. Oto moj tok rozumowania ;) Moze pokretny, nie wiem ...[/QUOTE]

Agata ma rację. Nic nie ryzykujemy, a możemy zyskać. Jeśli to nie przyniesie skutku to zmienimy za kilka miesięcy.
Możemy dać to pierwsze?

Posted

Spacerek wczoraj była naprawdę krótki. Dobrze, że Flawia mogła pobiegać ze swoim ulubionym "funflem". Jak zwykle była bardzo grzeczna i przychodziła na każde wezwanie. Dziękujemy za zdjęcia, są śliczne :).

Posted

Moja dziewczynka była dziś bardzo grzeczna, ale w sumie to nic nowego. Najgorsze są jednak powroty. Jej kolega był w klatce, a Flawia zawsze się zapiera i nie daje się wsadzić. Dobre kilka minut radziłam sobie z tą dwójką.
Na spacerku Flawia spotkała kilku psich kolegów i tylko harce jej były w głowie. Z każdym pieskiem (poza schroniskiem) ładnie się wita i zachęca do zabawy. Nawet jak spotkałyśmy pewnego labradora i on zamiast bawić się z nią przyszedł do mnie i wcisnął mordke do saszetki po parówki, ona nie zareagowała zębami. Zuch dziewczynka :).

Posted

BasiaD napisał(a):
Ależ Sliczna Czarnuszka...Do domku wskakuj ślicznotko!

Flawik jest śliczna, nie wiem dlaczego siedzi w schronisku już tak długo ( ponad rok)?.

Posted

Flawia była na spacerze na Borkach w stałym towarzystwie. Praktycznie przez 2 godziny ganiała się z Fredziem. Nie wiem co będzie jak on pójdzie do domku, z kim ona będzie tak dokazywać? Może uda się Flawie razem z Fredziem wyadoptować? Agata, zadziałaj w tym kierunku. Państwo na pewno nie będą się nudzić z taką parą jak oni :P. Po aktywnym spacerze niestety nastąpił powrót. Jedzonko Flawia wciągnęła bardzo szybko, ona uwielbia jeść. Do klatki nie chciała wracać. Strasznie się zapierała. Jest malutka, ale siły ma dużo. Przez te walki z nią przy oddawaniu serce mi krwawi jeszcze bardziej, niż normalnie kiedy myślę o psach w klatkach :( :placz:.