Romina_74 Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 A ja nie wiem, czy nie byłoby dobrze, gdyby na stronie schroniska umieścić zdjęcie, na którym Cię tak uważnie słucha. Ona jest czarna i sama wiesz, co sie z tym wiąze a tak przyciągnie uwagę, taki grzeczny psiak ... Ktoś wejdzie dalej, w opis, zdjęcia ... Sama wiesz, że ją trzeba lepiej poznać bo wizerunkowo niestety nie jest to zajebisty dlugowłosy tricolor :( Quote
MagdaB Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Romina_74']A ja nie wiem, czy nie byłoby dobrze, gdyby na stronie schroniska umieścić zdjęcie, na którym Cię tak uważnie słucha. Ona jest czarna i sama wiesz, co sie z tym wiąze a tak przyciągnie uwagę, taki grzeczny psiak ... Ktoś wejdzie dalej, w opis, zdjęcia ... Sama wiesz, że ją trzeba lepiej poznać bo wizerunkowo niestety nie jest to zajebisty dlugowłosy tricolor :([/QUOTE] Nie wiem czy miniaturka na stronie dobrze to pokaże. Kasiu, co o tym myślisz? Quote
MagdaB Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Robie ogłoszenia dla Flawi. Niektóre ma nadal aktywne np. tablica - aktywne neeon - aktywne wstawaj - aktywne kupsprzedaj - aktywne hiper ogloszneia - aktywne Kilka nowych dodałam: http://katowice.oglaszamy24.pl/ogloszenie/673239958/katowice-Flawia-swoja-mlodosc-spedza-w-schronisku-daj-jej-szanse.html http://www.najpewniej.pl/anons.php?nr=178493&naz=&fltt=flawia http://www.oddam-psa.pl/oddam-psa/flawia-swoja-mlodosc-spedza-w-schronisku-daj-jej-szanse-6166.htm http://zwierzeta.anonse.pl/slaskie/katowice/psy,594/flawia-swoja-mlodosc-spedza-w-schronisku-daj-jej,6621106.html Quote
MagdaB Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Nowe ogłoszenia: http://www.darmobranie.pl/oddam_za_darmo/zwierzeta/36375/flawia_swoja_mlodosc_spedza_w_schronisk.php http://alegratka.pl/ogloszenie/flawia-swoja-mlodosc-spedza-w-22998037.html?h=d1429b6935e21d5d Ogłoszenia jeszcze aktywne: e-zwierzak - aktywne lento - aktywne Quote
maciaszek Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='MagdaB']Nie wiem czy miniaturka na stronie dobrze to pokaże. Kasiu, co o tym myślisz? Wyglądałoby to mniej więcej tak (jako miniaturka, rzecz jasna): Quote
MagdaB Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='maciaszek']Wyglądałoby to mniej więcej tak (jako miniaturka, rzecz jasna): dowa Troche kiepsko widać Flawie. Sama nie wiem czy to bardziej zachęca. Co Wy na to? Pomóżcie zdecydować. Quote
ania91sc Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 zawsze warto spróbować :) Ale może bardziej to: Quote
maciaszek Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Ta fotka wyglądałaby mniej więcej tak: Quote
Romina_74 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Na tej pierwszej jest taka wpatrzona w Magde. Ja bym spróbowała - nic nie ryzykujesz, a wrecz wprost przeciwnie. Ile tamto wisi? Tak ja na tamtym dobrze widac i co? Moze nawet nikt nie czyta tekstu? A tak jak ja widac slabo to nedzie chcial zobaczyyc lepiej i wlezie. Oto moj tok rozumowania ;) Moze pokretny, nie wiem ... Quote
MagdaB Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Romina_74']Na tej pierwszej jest taka wpatrzona w Magde. Ja bym spróbowała - nic nie ryzykujesz, a wrecz wprost przeciwnie. Ile tamto wisi? Tak ja na tamtym dobrze widac i co? Moze nawet nikt nie czyta tekstu? A tak jak ja widac slabo to nedzie chcial zobaczyyc lepiej i wlezie. Oto moj tok rozumowania ;) Moze pokretny, nie wiem ...[/QUOTE] Agata ma rację. Nic nie ryzykujemy, a możemy zyskać. Jeśli to nie przyniesie skutku to zmienimy za kilka miesięcy. Możemy dać to pierwsze? Quote
MagdaB Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='maciaszek']No to zmienione, na pierwsze :).[/QUOTE] Dziękuję :). Wygląda to dobrze, oby p[rzyniosło oczekiwany skutek ;). Quote
Romina_74 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Wszystkie fotki z wczorajszego expresowego spacerku dodane do Albumu Picasa Flawiowego ;) A poniżej tradycyjnie - kilka wybranych :) no i niech mam tam jedno z Flawką ja :) Quote
ania91sc Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 To w liściach jest po prostu GENIALNE!!! :) Quote
MagdaB Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Spacerek wczoraj była naprawdę krótki. Dobrze, że Flawia mogła pobiegać ze swoim ulubionym "funflem". Jak zwykle była bardzo grzeczna i przychodziła na każde wezwanie. Dziękujemy za zdjęcia, są śliczne :). Quote
MagdaB Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Moja dziewczynka była dziś bardzo grzeczna, ale w sumie to nic nowego. Najgorsze są jednak powroty. Jej kolega był w klatce, a Flawia zawsze się zapiera i nie daje się wsadzić. Dobre kilka minut radziłam sobie z tą dwójką. Na spacerku Flawia spotkała kilku psich kolegów i tylko harce jej były w głowie. Z każdym pieskiem (poza schroniskiem) ładnie się wita i zachęca do zabawy. Nawet jak spotkałyśmy pewnego labradora i on zamiast bawić się z nią przyszedł do mnie i wcisnął mordke do saszetki po parówki, ona nie zareagowała zębami. Zuch dziewczynka :). Quote
BasiaD Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Ależ Sliczna Czarnuszka...Do domku wskakuj ślicznotko! Quote
ania91sc Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Widziałam, że dzisiaj Flawia biegała po wybiegu :) Quote
MagdaB Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Tak się cieszę, że była z kimś na spacerze. Bałam się, że nikt z nią nie wyjdzie. Quote
MagdaB Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 BasiaD napisał(a):Ależ Sliczna Czarnuszka...Do domku wskakuj ślicznotko! Flawik jest śliczna, nie wiem dlaczego siedzi w schronisku już tak długo ( ponad rok)?. Quote
MagdaB Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Flawia była na spacerze na Borkach w stałym towarzystwie. Praktycznie przez 2 godziny ganiała się z Fredziem. Nie wiem co będzie jak on pójdzie do domku, z kim ona będzie tak dokazywać? Może uda się Flawie razem z Fredziem wyadoptować? Agata, zadziałaj w tym kierunku. Państwo na pewno nie będą się nudzić z taką parą jak oni :P. Po aktywnym spacerze niestety nastąpił powrót. Jedzonko Flawia wciągnęła bardzo szybko, ona uwielbia jeść. Do klatki nie chciała wracać. Strasznie się zapierała. Jest malutka, ale siły ma dużo. Przez te walki z nią przy oddawaniu serce mi krwawi jeszcze bardziej, niż normalnie kiedy myślę o psach w klatkach :( :placz:. Quote
Patrycja* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Byłoby super gdyby Flawia poszła z Fredziem :) Quote
MagdaB Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Patrycja* napisał(a):Byłoby super gdyby Flawia poszła z Fredziem :) To tylko moje skromne marzenie. Niestety pan nie wspominał nic o drugim psie :(. Quote
Recommended Posts