Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co do akcji adopcyjnej to Flawia była grzeczna. Pod koniec któryś z psiaków jej się nie spodobał, ale tylko postraszyła. Moja dziewczyna pierwszy raz wzbudziła zainteresowanie ludzi na akcji. Najpierw 13 letni chłopak do nas podszedł. Głaskał Flawika. Poźniej przyszli też rodzice. Rozmowa bardzo przyjemna, ale Państwo chyba nie są póki co nastawienia na psa. Ale nowy kolega Flawi poszedł do Lidla specialnie po parówki dla niej, więc uznaję że mu się spodobała :).

Posted

[quote name='saphira18']kolejno odlicz ;)
http://i44.tinypic.com/1sfi39.jpg

a kto się tak wczoraj Flawią interesował :eviltong: i parówki kupił:D

Pisałyśmy w tym samym momencie :). Chyba troche odpowiedziałam na Twoje pytanie, chłopczyk polubił Flawkę i mówił mamię że może polubi króliczka. Ale nie przyjechali po pieska. Chcieli poznać nasza fundację i zapytać o wolontariat bo chłopczyk by chciał pomagać.

• 2 weeks later...
Posted

Dopiero dzisiaj wrzuciłam na Picasa zdjecia z ub. sobotniego spacerku, kiedy z Flawią była Ola. Poniżej moje ulubione :)

Ha ha ha :) To już wiecie, gdzie spacerowaliśmy ;)

Szaleńcze gonitwy - jak co spacer, do znudzenia!

Love, love, love ;)

Papluchy we "wzbogaconym" przez tutejszych "eko" środowisku ;)

No i zwyczajowo już Flawii zwariowana poza ;)

Posted

Zdjęcia jak zwykle cudne. Jak ogładam zdjęcia Flawi to zawsze mam banana na buzi, ona jest taka zabawna i kochana :).W czwartek była ze mna na zajęciach z tropienia. Dziewczyna radzi sobie bardzo dobrze. Bedziemy dalej ksztalcic ta umiejetnosc :).