Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem starsza o 20 lat, bo Pani wczoraj wogóle nie zadzwoniła:mad: . Zadzwoniłam ja przed chwilą:

Kulka- Gosiu , a teraz TOSIA ZOSTAJE w nowym domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny ręce mi się jeszcze trzęsą i łzy cisną do oczu!

Posted

Tanitko, JAK JA SIĘ CIESZĘ ! Pani okazała się osobą odpowiedzialną , myślę że stosunki dziecięco-psie przy wkładzie pracy mamy ułożą się z czasem:lol: .
BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

CO ZA ULGA! ja już w nocy byłam pewna, że Tanitka nie pisze, bo babka nie chce naszej Gosiu i Tanitka się załamała... ale warto było się trochę pomartwić dla takich wieści :multi: pani musiała naprawdę pokochać Gosiu, zresztą kto jej nie kocha?? :cool3:
Tanitko dziękuję Ci za wszystko :loveu: :loveu: :loveu:
słuchajcie, ja tematu jeszcze nie zmieniam, no bo wiecie... żeby nie zapeszać :grins: czy zmienic??

Posted

Pani powiedziała: nie możemy jej już oddać!!! :lol:
stosunki z 2latką wygladają, tak, że obydiwe nie szukają nadmiernego kontaktu, zachowują dystans i to wydaje mi się bardzo zdrowe. Jak postępować z Tosią uczy małą starsza siostra Karolina. Karolcia podobno jest w siódmym niebie i nic tylko chodzi z Tosią na spacerki.
Tosia jest na diecie warzywnej. Panie gotuje warzywka, drobi je i Tosia to wcina. POdobno już coś widać po tuszy. Pani była już u weta, który zdecydowanie zelecił dietę ze wzgledu na serduszko Tosi.
Pani powiedziała, ze oczywiście mogę dzwonić i pytać o Tosię, i że zaprasza mnie na herbatę. Chyba skorzystam za jakiś czas;) .

Po tych nerwach od wtorku, nie mogę sama uwierzyć ze tak szybko się udało i moja grubusia ma swój dom!!

Posted

tanitka napisał(a):
Pani powiedziała: nie możemy jej już oddać!!! :lol:
stosunki z 2latką wygladają, tak, że obydiwe nie szukają nadmiernego kontaktu, zachowują dystans i to wydaje mi się bardzo zdrowe. Jak postępować z Tosią uczy małą starsza siostra Karolina. Karolcia podobno jest w siódmym niebie i nic tylko chodzi z Tosią na spacerki.
Tosia jest na diecie warzywnej. Panie gotuje warzywka, drobi je i Tosia to wcina. POdobno już coś widać po tuszy. Pani była już u weta, który zdecydowanie zelecił dietę ze wzgledu na serduszko Tosi.
Pani powiedziała, ze oczywiście mogę dzwonić i pytać o Tosię, i że zaprasza mnie na herbatę. Chyba skorzystam za jakiś czas;) .

Po tych nerwach od wtorku, nie mogę sama uwierzyć ze tak szybko się udało i moja grubusia ma swój dom!!

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Rose: dla pani :)

Posted

....Jak sobie przypomnę,że Kuleczka tyle czasu spędziła w schronie bez żadnego,kompletnie żadnego zainteresowania ze strony odwiedzających,i później na tej akcji pod Realem stała taka nieszczęśliwa, niechciana przez nikogo i zrezygnowana to po prostu nie mogę uwierzyć, że wreszcie ma swój dom, dom w którym będzie kochana.Tanitko, to dzięki Tobie Kuleczka jest szczęśliwa, pisałam już to wiele razy ale powtórzę, bardzo,bardzo dziękuję,że jej pomogłaś. Wreszcie Kula-Gosiu ma swój prawdziwy dom!

Posted

jola od jadzi napisał(a):
Tanitko, to dzięki Tobie Kuleczka jest szczęśliwa, pisałam już to wiele razy ale powtórzę, bardzo,bardzo dziękuję,że jej pomogłaś. Wreszcie Kula-Gosiu ma swój prawdziwy dom!

podpisuję się wszystkimi kończynami! :angel:
:bigcool: :bigcool: :bigcool:

Posted

wczorajsza niepewnosc byla straszna , przyznam ze mialam chwile zwatpienia . a dzisiaj ciesze sie z Wami . Taka cudowna wiadomosc . Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Tosiu .