Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tanitka']miałyście kiepski dzień, to popatrzcie na pędzącą strzałę:loveu:

Noooooooooooo, uprawiając takie biegi nie ma szans na utrzymanie swojego sadełka:lol:
A u weta byłaś z nią Tanitko ?

Posted

Neris napisał(a):
Trzymajcie za małą kciuki, wysłałam jej zdjęcia jednej zainteresowanej pani, mam nadzieję że ją uwiedzie...

I co , Pani już przemyślała , weźmie Gosiu?

Posted

I co , Pani już przemyślała , weźmie Gosiu?

Pani chce ją zobaczyć w tym tygodniu. Ja tam nie wiem, czy mozna nie zakochać sie w takim pączuszku od pierwszego wejrzenia?!:lol:

do weta idziemy jutro

Posted

tanitka napisał(a):
Pani chce ją zobaczyć w tym tygodniu. Ja tam nie wiem, czy mozna nie zakochać sie w takim pączuszku od pierwszego wejrzenia?!:lol:

do weta idziemy jutro

Trzymam kciouki i za Panią żeby okazała się dobrą opiekunką dla Gosiu i za weta żeby się okazało , że wszystko w porządku:lol:

Posted

byłyśmy u weta i tak pooglądał, pomacał i nic nie wskazuje ze nadwaga jest chorobowa:lol: . PObraliśy krew na pełną morfologię w tym hormony tarczycy- na wyniki tzreba poczekać. Suczka wyglada na zatuczoną i tyle;) .

Ale gorzej...... Gosiu to MEGA HISTERIA!!!! to co robiła, jak wrzeszczała u weta to ludzkie pojęcie przeszło, wyszłam zlana potem i dopiero teraz ból głowy mi z nerw ustąpił. Ale Gosiu boi się mnie teraz panicznie!!!:placz: nie chce na rączki, ucieka, czołga sie przy mnie po podłodze... BOże serce mi pęka!!! Jestem traktowana jak OPRAWCA!!!:placz:

Posted

Tanitko kochana..ona musiała za dużo przeżyć jak na to malutkie serduszko...nie przejmuj się..jak laleczka do końca zaufa, nie będzie takich wyskoków...bidulki dwie:(
Wrzuciłam na naszą stronkę Kuleczkę, czy mogę podać kontakt do Ciebie?

Posted

tanitka napisał(a):
jutro o 13.30 mamy spotkanie z potencjalną Panią:loveu:

tanitka cioteczko kochana, wiemy ze robisz jak najlepiej:loveu::loveu: będzie dobrze !!

a i 3mam kciuki za spotkanie z potencjalną panią :D