Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tosia będzie jeździła z rodzinką na wczasy i śpi w pokoju tej 2latki, ulubionym jej miejscem wypoczynku jest kanapa w salonie i co tam więcej wam pisać, jestem szczęśliwa i chyba Tosia też:lol:

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejuuuuu :multi:
Miałam zepsuty komputer i chore dziecko, dopiero w tym tygodniu odzyskałam kontakt ze światem... ale nie było mnie tylko 2 tygodnie... A w tym czasie Tanitka zdążyła wziąć pod swoje skrzydła (anielskie niewątpliwie :cool3:) dwa jamniki... :roll:

Czytałam dzisiaj pół wieczoru :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Jolu, kontakt mam i przez ten miesiąc kontakty między Gosiu (obecnie Tosią) a małą dziewczynką nie polepszały się. W ślad za Twoim zapytaniem, dziś zadzwoniłam i usłyszałam, ze suczka jest kochana, urocza, grzeczna, ze schydła 3 kg..... ale raczej szukajmy jej nowego domu. Załamałam się..... nie mam dokad jej zabrać,mam w domu komplet:shake:

Posted

Odchudzić jamnika o 3 kg w ciągu miesiąca... to o 1/3! Czy oni ją w ogóle karmili?
Może złapała dziecko za rączkę bo była dramatycznie głodna!

Brzydkie słowa mam na końcu języka, same brzydkie...

Posted

Nie chca bo glupcy zamiast pluszowego pieska wzieli dla swojego 2 letnigo
dziecka zywego , z ta tylko roznica ze nie potrafia dziecka nauczyc ze to nie kulka tylko zywe stworzenie ktore tez odczuwa bol, i sie przed nim broni.