akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 To dobre okreslenie na tytuł!!! Trzeba go tak promować :lol: Tylko nie wiem, co napisać o jego charakterze? Co ludzie musza wiedziec? Quote
nelonik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Betbet napisał(a):Berek...Ty może zaczarowany jesteś? To akurat latwo sprawdzic... Trzeba tylko pocalowac i sie okaze... Quote
Betbet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 mnie zachęcać nie musisz...:oops: wmowilyscie mi to zakochanie i teraz wracam tu jak porąbana... żałuje że nie miałam smiałości podejść bliżej do krat. ale to chyba był sozk, bo już nie wiedziałam za którym się rozglądać! Quote
brazowa1 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Betbet napisał(a):Berek ma bardzo wyjątkowe oczy.nie-psie.ludzkie.normalnie jak zarosniety człowiek dla mnie wygląda... TAK!!!!!!!!!!!!!!!! dokladnie tak! zarosniety czlowiek,ja sie zawsze wrecz glupio czuje,jak on koło mnie na czworakach łazi. Quote
malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='nelonik']http://www.youtube.com/watch?v=u5kEifJXVnI Przytyty Dziad Borowy :lol::loveu: śliczny jest!!! Quote
wiewiora1 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 brazowa1 napisał(a):TAK!!!!!!!!!!!!!!!! dokladnie tak! zarosniety czlowiek,ja sie zawsze wrecz glupio czuje,jak on koło mnie na czworakach łazi. Dokladnie>>Takii sam wyraz mial Trol,te ludzkie oczy ,,spojzenie!!!I to samo ma Berek!!!!!To jest niesamowite,,,Kurczaczki ,,on jest na prawde cudowny!!!!!!przecudowny!!!!!i piekny!!!!wiem moze dla niektorych nie jest on w guscie,,ale dla mnie on jest po prostu wspanily!!!! Quote
brazowa1 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 świete slowa wiewiorko. Berek jest wspaniala kupa futra do kochania,jest bardzo uczuciowy,tylko dlaczego ludzie tego nie widza? Quote
brazowa1 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 akucha napisał(a):Trzeba napisac bajkę o borowym dziadku, co? i przyjdzie mila rodzina z dziecmi,ktore wzruszone bajka,uwiesza sie Borowemu na szyi Quote
akucha Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Dziadek borowy to strachul na bachorki przecież! Dały mu w kość, dlatego do lasu uciekł. Quote
Zosia4 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ech, wiecie co dziewczyny ? To jest po prostu kopia mojego Miśka - to jest najcudowniejszy lew nadmorski, bo sopocki. To jest najkochańszy pies jakiego sobie może wymarzyć samotna, aktywna zawodowo dziewczyna, której nie ma po kilkanaście godzin w domu (no - w porywach po kilkanaście, bo nie zawsze tak bywa). Przy takim psie można być pewnym samych oczekiwanych przez nas zachowań. Tego, że jak się wróci po tych iluś tam godzinach do domu - to przywita cię zawsze ten pełen miłości wzrok i to cieszenie się z tego, że jesteś, że nareszcie razem pospacerujemy po ogrodzie. Można być pewnym również tego, że w domu nie będzie żadnej demolki, boć to w końcu pies mający swoje lata (jak ja kocham psy mające swoje słuszne lata). Jeśli chodzi o demolkę, to może nie można być pewnym, że łóżeczko nie będzie skołtunione, bo gdzieżby indziej lepiej było spać jak pani nie ma. Ach, tak mi się wspomniało :-(. Quote
brazowa1 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 od dawna naklaniam Zosie,zeby dala sie sklonowac.... Quote
Zosia4 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Brązowa - ja zawsze będę głosić, że psy polecane przez Ciebie to jak wygrana na loterii. Zaufałam Twoim opisom Miśka w ciemno, bo chciałam wielkiego, łagodnego i starszego psa. Ale, że Misiek to było coś dużo więcej - tego nie oczekiwałam. A było, naprawdę było........... Quote
wiewiora1 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Berek to na prawde dla kogos bedzie wspaniala wygrana!!! Bo on sam w sobie jest cudowny,,wierz mi zosiu!!! Quote
Zosia4 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Wiewióra -wierzę. Przecież nie na darmo napisałam, że duży, łagodny i starszy pies to skarb. Skarb, który jest na wyciągnięcie ręki. Wystarczy spojrzeć w jego oczy. Quote
wiewiora1 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dokladnie jego oczy sa cudowne,,,Ale on wcale nie taki stary ,,,no chyba ze ja wciaz go pamietam jako mlodziaka za swoich czasow!!!! Quote
Pogódka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 bidulek, jak ja mu domku zyczę! z moją Kromką pewnie by się dogadał, ale:shake: mogę wziąc już piesa kurczę, niech mu los da domeczek dobry! Quote
Zosia4 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 A to jest taki facet, który będzie nas kochał do końca życia i nigdy nie zrobi żadnej krzywdy - w przeciwieństwie do człowieka. Quote
akucha Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 I mieszka sobie w borze, z dala od złych ludzi i natrętnych bachorków. W sumie szczęśliwy i dobry jest. Trzeba zacząć pisać berkową bajkę... Quote
Recommended Posts