Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nana bardzo sympatyczna, co prawda z tego co mowila Millarca wnioskuje ze do mensy by jej nie przyjeli (Nany oczywiscie) ale co z tego, nie kazdy musi miec wyzsze wyksztalcenie.

Posted

:evil_lol: Na watku Pyni są gdzieś jej piękne foty. Jęczę i jęczę o tekst o niej, ale Wiola twierdzi, że tylko Mirallca wie, co tej psicy w duszy gra.
Szajbuska to, jak widać :razz:

Posted

Jej najlepsza cecha jest lagodnosc zarowno do psow,jak i do ludzi.Dogaduje sie doslownie z kazdym psem.Zaprasza do zabawy,ale wie,ktorego psa moze.Z Berkiem sie bardzo,bardzo lubia.Nie bylo sytuacji,zeby jedno pogoniło drugie.Berek wzgledem niej zachowuje sie wspaniale-czasem,w zabawie chwyta ja za kark i wyglada to dosyc makabrycznie,jak mały łeb Nany laduje w jego paszczy.Jest wzgledem Nany bardzo wyrozumiały.

Posted

te jeo oczyyyy są w rzeczywistosci jeszcze bardziej niesamowite...on jest cudny.ledwo weszłam pierwszy wpadł mi w oczy, aż podskoczyłam i złapałam cray-fish mówiąc: zobacz Berek...
a on tak patrzył i patrzył ...

Posted

Betbet napisał(a):
Berek ma bardzo wyjątkowe oczy.nie-psie.ludzkie.normalnie jak zarosniety człowiek dla mnie wygląda...

a mi tu jakąś miłością pachnie :evil_lol:

Posted

oj:oops:no zaraz miłością...dajcie mi szansę na fascynację. chciałam mu kilka fotek klepnąć, ale ja taka przerażona byłam tą ilością znajomych mord i ...ogólnie...bo troche o Rajzie rozmawiałam z ...o matko..no właśnie z kim ja rozmawiałam...:eviltong: w każdym razie z kimś bardzo rozmownym i sympatycznym:)

generalnie mnie oszołomiło ,ale co się dziwic. ostatni raz w schronisku byłam jako dziecko. następnym razem będę...jak uzbieram znowu na sterylkę...

chyba muszę się pospieszyć zeby zobaczyć szybciej Berka...

Posted

oooooo jaaaaaaaaa no mśfśmśfś moje mśfśśśśśś <cokolwiek to znaczy>:loveu::loveu::loveu::loveu:

a on dla mnie taki bardziej niż sznaucerowaty to wilczarzowaty był...taka...miniatura wilczarza...jest tak charakterystycznie zbudowany.

Posted

Betbet napisał(a):
Berek ma bardzo wyjątkowe oczy.nie-psie.ludzkie.normalnie jak zarosniety człowiek dla mnie wygląda...

O matko, to ja juz myslalam ze mam jakies omamy. A tu Betbet tez zobaczyla. Berek wg mnie tez wyglada jak z twarza, taki troche dziad borowy. To samo mam z Babina - normalnie ludzka hrabinii, troszku sfatygowana niestety. Nie wspomninajac juz o kocie Patrzalce, ale o tym niebawem.