kaerjot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Mam doła i nie mogę się skupić na pracy, to se pohopam. Quote
kaerjot Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Berek dostał wczoraj ciacho, nawet kulturalnie spożywał, czego o reszcie kundli powiedzieć nie można. Quote
akucha Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Berek to się naczeka... jakie jego szanse? Quote
nelonik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=u5kEifJXVnI Quote
akucha Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Fantastyczny wielkopies!!! :loveu: A Nana jaka zadziora!!! Quote
nelonik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Nana bardzo sympatyczna, co prawda z tego co mowila Millarca wnioskuje ze do mensy by jej nie przyjeli (Nany oczywiscie) ale co z tego, nie kazdy musi miec wyzsze wyksztalcenie. Quote
akucha Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 :evil_lol: Na watku Pyni są gdzieś jej piękne foty. Jęczę i jęczę o tekst o niej, ale Wiola twierdzi, że tylko Mirallca wie, co tej psicy w duszy gra. Szajbuska to, jak widać :razz: Quote
brazowa1 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Jej najlepsza cecha jest lagodnosc zarowno do psow,jak i do ludzi.Dogaduje sie doslownie z kazdym psem.Zaprasza do zabawy,ale wie,ktorego psa moze.Z Berkiem sie bardzo,bardzo lubia.Nie bylo sytuacji,zeby jedno pogoniło drugie.Berek wzgledem niej zachowuje sie wspaniale-czasem,w zabawie chwyta ja za kark i wyglada to dosyc makabrycznie,jak mały łeb Nany laduje w jego paszczy.Jest wzgledem Nany bardzo wyrozumiały. Quote
Betbet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 łaaaaaał.czy to niedzwiedz czy to Berek? ale supeeer Quote
Betbet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 te jeo oczyyyy są w rzeczywistosci jeszcze bardziej niesamowite...on jest cudny.ledwo weszłam pierwszy wpadł mi w oczy, aż podskoczyłam i złapałam cray-fish mówiąc: zobacz Berek... a on tak patrzył i patrzył ... Quote
olenka_f Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 one wszystkie TAK patrzą , biedaczki za co za kratami - za głupich ludzi , rzadko za los Quote
Betbet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Berek ma bardzo wyjątkowe oczy.nie-psie.ludzkie.normalnie jak zarosniety człowiek dla mnie wygląda... Quote
olenka_f Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Betbet napisał(a):Berek ma bardzo wyjątkowe oczy.nie-psie.ludzkie.normalnie jak zarosniety człowiek dla mnie wygląda... a mi tu jakąś miłością pachnie :evil_lol: Quote
Betbet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 oj:oops:no zaraz miłością...dajcie mi szansę na fascynację. chciałam mu kilka fotek klepnąć, ale ja taka przerażona byłam tą ilością znajomych mord i ...ogólnie...bo troche o Rajzie rozmawiałam z ...o matko..no właśnie z kim ja rozmawiałam...:eviltong: w każdym razie z kimś bardzo rozmownym i sympatycznym:) generalnie mnie oszołomiło ,ale co się dziwic. ostatni raz w schronisku byłam jako dziecko. następnym razem będę...jak uzbieram znowu na sterylkę... chyba muszę się pospieszyć zeby zobaczyć szybciej Berka... Quote
Betbet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 oooooo jaaaaaaaaa no mśfśmśfś moje mśfśśśśśś <cokolwiek to znaczy>:loveu::loveu::loveu::loveu: a on dla mnie taki bardziej niż sznaucerowaty to wilczarzowaty był...taka...miniatura wilczarza...jest tak charakterystycznie zbudowany. Quote
nelonik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Betbet napisał(a):Berek ma bardzo wyjątkowe oczy.nie-psie.ludzkie.normalnie jak zarosniety człowiek dla mnie wygląda... O matko, to ja juz myslalam ze mam jakies omamy. A tu Betbet tez zobaczyla. Berek wg mnie tez wyglada jak z twarza, taki troche dziad borowy. To samo mam z Babina - normalnie ludzka hrabinii, troszku sfatygowana niestety. Nie wspomninajac juz o kocie Patrzalce, ale o tym niebawem. Quote
Betbet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 nelonik:loveu: tak!wlasnie!taki człowiek z lasu...."dziad borowy" łał...Berek...Ty może zaczarowany jesteś? Quote
Recommended Posts