Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak powinna wygladac IDEALNA ADOPCJA Berka?
To naparwde duzy pies.Duzy i troche wypłochowaty.Gdy czuje sie smertelnie zagrozony-pokaze zęby.Mi ostatani raz pokazał w marcu-byl obolały,rozlizany,poł uda bez siersci.Leki trzeba podac,Berek wywabiany z budy pokazal mi i pracownikowi komplet slicznych białych wielkich zabkow. odeszlismy i wrocilismy po dwoch godzinach-sam wyszedł.
U Berka wszystko bazuje na zaufaniu.Kiedys nie pozwalal mi przemywac zmian skornych,potem bez najmniejszych protestow.Nic na siłe z tym psem...
Po prostu chetny na adopcje Berka musiałby przychodzic przez te 2-3 tygodnie,2 razy w tygodniu na zapoznanie z psem,obserwacje jego zachowan,poznanie berkowych lękow.I miałby wymarzona ,wielka przytulanke.Ktora szalałaby z radosci na jego widok,patrzylaby sie w oczy z miłoscia i bylaby mega posłuszna.Bo posłuszenstwo lezy w berkowej naturze.

Posted

Berkowa towarzyszka,Sunka,bardzo chora....jakies straszliwe zapalenie krtani. :shake: W niedziele jeszcze sie z nia bawilam,a dzis Sunka jak umarlaczek. Podobno zaczelo sie w srode.Sunia zawsze taka zwariowana,skaczaca,az przykro ja bylo zobaczyc zgaszona,smutna,z metnymi i przygaszonymi oczyma.Ale dobrze,ze chociaz chciala byc glaskana i przytulała sie.Biedna mała.
Berek czuje sie dobrze-apetyt,humor mu dopisuje.