olenka_f Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
akucha Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Fajny piecho, tylko delikatnego człowieka potrzebuje. Quote
kaerjot Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Duży pies z jeszcze większym sercem Quote
marillka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 zapraszam biegnij na pierwszą - potrzebujesz domku :Dog_run: Quote
olenka_f Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
brazowa1 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Berek to bardzo uczuciowy pies.Wrazliwy. Quote
weszka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Sznaucerowate są bardzo wrażliwe, mają cudowne psie serducha dla wspaniałych ludzi. Berek zmykaj po domek! Musisz trafić na swojego człowieka. Quote
wiewiora1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 tAK TO PRAWDA oN JEST POCZCIWY,,,CZASEM STRACHLIWY I WSTYDLIWY,,,,ALE ZA TO URODZIWY!!! Quote
Kasia25 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Wiewiórka wierszem gada, proszę proszę:razz: Wskakuj Berku, leć po szczęście. Quote
brazowa1 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Jak powinna wygladac IDEALNA ADOPCJA Berka? To naparwde duzy pies.Duzy i troche wypłochowaty.Gdy czuje sie smertelnie zagrozony-pokaze zęby.Mi ostatani raz pokazał w marcu-byl obolały,rozlizany,poł uda bez siersci.Leki trzeba podac,Berek wywabiany z budy pokazal mi i pracownikowi komplet slicznych białych wielkich zabkow. odeszlismy i wrocilismy po dwoch godzinach-sam wyszedł. U Berka wszystko bazuje na zaufaniu.Kiedys nie pozwalal mi przemywac zmian skornych,potem bez najmniejszych protestow.Nic na siłe z tym psem... Po prostu chetny na adopcje Berka musiałby przychodzic przez te 2-3 tygodnie,2 razy w tygodniu na zapoznanie z psem,obserwacje jego zachowan,poznanie berkowych lękow.I miałby wymarzona ,wielka przytulanke.Ktora szalałaby z radosci na jego widok,patrzylaby sie w oczy z miłoscia i bylaby mega posłuszna.Bo posłuszenstwo lezy w berkowej naturze. Quote
marillka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 czyli Berek do adopcji tylko w trójmiescie Quote
brazowa1 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 no chyba,ze ktos z zaufanych ,doswiadczonych dogomaniakow,chciałby Berka.Ale wiadomo-wszyscy z Dogo ,sa zapsieni Quote
brazowa1 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Berkowa towarzyszka,Sunka,bardzo chora....jakies straszliwe zapalenie krtani. :shake: W niedziele jeszcze sie z nia bawilam,a dzis Sunka jak umarlaczek. Podobno zaczelo sie w srode.Sunia zawsze taka zwariowana,skaczaca,az przykro ja bylo zobaczyc zgaszona,smutna,z metnymi i przygaszonymi oczyma.Ale dobrze,ze chociaz chciala byc glaskana i przytulała sie.Biedna mała. Berek czuje sie dobrze-apetyt,humor mu dopisuje. Quote
Recommended Posts