oktawia6 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Brązowa-dobrze zapamiętałam....czy to ten co sobie dziurę z nerwicy wygryzł? to właśnie Berek? Quote
brazowa1 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Własnie ten.Dziura juz zarasta wlosami.Najgorsze,ze on tak na kazdy stres reaguje,biedak. Gdy pojawiaja mu sie drobne zmiany skorne,wystarczy przemyc rozcieńczonym abacilem i zasusza sie.Ale gdy Berek przezyje stres,to koniec,rozlizuje sie do mięsa. Quote
oktawia6 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 brazowa1 napisał(a): Własnie ten.Dziura juz zarasta wlosami.Najgorsze,ze on tak na kazdy stres reaguje,biedak. no nie:shake: :placz: :placz: :placz: i to jego zwrócili z adopcji.....z powrotem i wtedy zaczął sobie wgryzac ten bok:shake: :placz: Quote
akucha Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Beruś wczorajszy. On tak domu potrzebuje, dobrego człowieka :placz: Quote
oktawia6 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 cieszy się biedak, że ktoś się nim zainteresował-ma jakąs nadzieję-super zdjęcia! Brązowa to Ty na pewno robiłaś takie zawodowe?:cool3: Quote
olenka_f Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 po pracy będę gotować kurczaczka z warzywkami i z ryżem wioze dla Czartka , Berka Pepiczka i mojej kochanej Suni ale nie wiem z kim one mieszkają bo przecież nie damy jednemu a drugi popatrzy dlatego proszę o informacje Quote
olenka_f Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 no ale ja chce tego przywieźć właśnie tak żeby koledzy też dostali Quote
olenka_f Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 świnia jeden a jak z kotami kupić troche puszek czy suchego? mam też stare ulotki ( papier zwykły nie kredowy) nie wywalałam ich bo sobie pomyślałam że dla kotów na podkłady sie przydadzą Quote
oktawia6 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 nocne marki:evil_lol: a już za dnia to nie!:mad: Quote
akucha Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 No właśnie!!!!!!!! A ja nie moge tak długo wysiedzieć... Berek czeka!!!!!!!!!!! Quote
olenka_f Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 jak się pracuje do 2 w nocy to między jednym klijentem a drugim na dogo - hop:evil_lol: Quote
oktawia6 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 wiedziałam, że Was tutaj dorwę o tej porze:evil_lol: Quote
wiewiora1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 berek jest przepieknym psem!!!! na zdjeciach wychodzi zawsze troche dziadowato ,,ale w rzeczywistosci jest przepieknym kudlaczem,,a do tego ma wspanialy charakter,,powiem szczerze ze sama chcialabym go miec gdybym miala tylko taka mozliwosc,,,,wiec warto zapamietac ten jego usmiech i zastanowic sie czy nie chcemy czesciej widywac tak pieknej pozy u sibie w domku!!!!Tam na pewno nie w glowie mu bedzie wylizywanie sie!!!!!On jest wspanialym psem!!!! Quote
wiewiora1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 A co do zdjatka do dobra robota,,,fajny portrecik ktos uchwycil!!!:multi: :multi: Quote
marillka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Pies jest przyjacielem człowieka, ale jego pchły nie. piękny jest po prostu piękny Quote
marillka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Gabryjella']:shake: york z jamnikiem wygląda tak: http://www.dogbreedinfo.com/dorkie.htm No trzymajcie mnie:-o Quote
marillka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 biegnij na pierwszą :Dog_run: Weszka jest genialna jesli chodzi o domki dla sznaucerów - pisaliście do niej? Quote
wiewiora1 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ten kto go wezmie bedzie dumnie z nim kroczyl po ulicy bo to przepiekny pies!!!!oczywiscie z czerowna husta,,a jakze by inaczej,,wiewioreczka:cool1: Quote
oktawia6 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ludwik Dorn też ma przygarniętą Szaucerowatą ze wsi z łańcucha-to i Berek ma szanse! Quote
olenka_f Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Berek w góre skarbie, komu jak komu ale tobie się mądry i dobry dom należy:shake: Quote
Recommended Posts