Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj trafiłam na ten wątek z banerka.
Bardzo mi przykro, dziuniek :-(
Kłębuszka poznałam osobiście w lipcu. Był chory, ale na pewno szczęśliwy, bo otoczony miłością i opieką.
Umierał w komfortowych warunkach jeśli tak można o śmierci powiedzieć.

Posted

[quote name='sleepingbyday']ostatnio dałam do hoteliku murki dziadka onkowatego o imieniu dziuniek....[/QUOTE]
Zastanawiam się, czy to zaszczyt dla mnie, czy dla psa...:lol:

Posted

ha. ja to lubie w parku, do ktorego moge wziąć psy, bo po pracy albo mam mało czasu - bo lecę do psow - albo mogę dopiero później, ok 18.00. alternatywa - jade po psy i z nimi na spotkanie. najlepiej jakieś psiolubne miejsce.
a co to znaczy po południu u was, bo ja mam chyba to przesunięte ;-)

Posted

[quote name='malagos']Co powiecie na spotkanko w Starbucks lub Grubej Kaśce w czwartek po południu? Kto by mógł i miał ochotę na kawusię? A moze inne propozycje?[/QUOTE]
A mniej dołujące otoczenie? ;) Bo tam było okropnie ciemno, ale ja nie bywalczyni kawiarni, więc nie wiem, gdzie jaśniej.

Posted

Dziuniek, my wtedy nie byłyśmy w Starbucks, bo tam nie było miejsc. W Starbucks są okna ;) Może tam się umówić, a jak nie będzie miejsc, przysiąść np. w Pizza hut?...

Posted

...albo w ogródku - teraz widzę, że ludzie sobie kawkę piją na świeżym powietrzu :)
sbd, u nas popołudnie to tak jak pracę kończy Nutusia, bo pracuje w pobliżu Pl. Bankowego - ja jestem do piatku i mam czas między bieganiem z Aga po lekarzach, zakupami, robieniem dziecku obiadków a kolacyjkami u synków i siostry. Zaiste, staram się swój pobyt w Warszawie wykorzystać do maksimum.

Posted

[quote name='Nutusia']Dziuniek, my wtedy nie byłyśmy w Starbucks, bo tam nie było miejsc. W Starbucks są okna ;) Może tam się umówić, a jak nie będzie miejsc, przysiąść np. w Pizza hut?...[/QUOTE]
Mówiłam, żem nie kumata w lokalach...Nawet nie wiem, gdzie byłam, wiem tylko, że było ciemno, głośno i puszczali jakieś obrazy na ścianach...