Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatonieja']mam nadzieję ze Julia zrobi mu fajne zdjęcie bez krat ,bo tylko ona może wchodzic do boksów

ja mam kilka zdjęć bez krat, ale bez wchodzenia do boksu, ale są nie bardzo, bo nie zauważyłam, że mam brudną plamkę na obiektywie i wszystkie z plamką wyszły

akurat tak się składa, że robienie zdjęć wewnątrz boksu się praktycznie nigdy nie udaje, gdyż zwykle wisi na tobie po kilka psów, a reszta skacze dookoła...
ja wchodzę tylko do boksu, żeby numerki sprawdzić/chipy odczytać, bo na samo głaskanie to też nie bardzo, bo zaraz są o siebie zazdrosne (oprócz 2-3 boksów), zresztą to jest czyste szaleństwo co się dzieje w boksie po wejściu do niego, na głowę wchodzą

Posted

Nie zapomnieli spokojnie. W sobotę byłam u wet. i zostawiłam ogłoszenie- to dobra wet więc sporo ludai się przewija.
Niestety byłam tam ze swoim Spajkim - psinka od trzech lat cierpiał na wątrobę i takie różne gastryczne sprawy. Gdy go zabrałam ze schroniska przez kilka tygodni tylko żygał. Ostatnio nawet było już dobrze (po trzech latach) i nagle, w piątek żle się poczół. W sobotę od razu do weta- wyniki krwi okazały się tragiczne. O 14,00 odszedł.
Jest pusto bez niego. Zawsze był koło mnie, w kuchni układał się w kocim pudełku i spał, gdy siadałam wskakiwał na kolana i spał, gdy siadałam przy kompie wciskał się pod nogi i spał. Nawet gdy szłam spać układał się koło mnie. Mąż śmiał się, że urosła mi piąta kończyna. A teraz - kompleta dziura.
Przepraszam za ten tekst nie na temat.
Ciapuś czy można jeszcze sprawdzić jak Kacper reaguje na koty i czy ma odruch dominanta- chodzi mi o stosunek do innych samców.