nata od jadzi Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Kacper zasługuje na dom... niknie w oczach, jest bardzo smutny :( Quote
irenaka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Z całego serca życzę, żeby ten schroniskowy koszmar się już skończył. Kacperku szukaj szybciutko domku! Quote
diana79 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 on jest taki kochany :-( kto go przygarnie? Quote
julia.zuzanna Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='ewatonieja']mam nadzieję ze Julia zrobi mu fajne zdjęcie bez krat ,bo tylko ona może wchodzic do boksów ja mam kilka zdjęć bez krat, ale bez wchodzenia do boksu, ale są nie bardzo, bo nie zauważyłam, że mam brudną plamkę na obiektywie i wszystkie z plamką wyszły akurat tak się składa, że robienie zdjęć wewnątrz boksu się praktycznie nigdy nie udaje, gdyż zwykle wisi na tobie po kilka psów, a reszta skacze dookoła... ja wchodzę tylko do boksu, żeby numerki sprawdzić/chipy odczytać, bo na samo głaskanie to też nie bardzo, bo zaraz są o siebie zazdrosne (oprócz 2-3 boksów), zresztą to jest czyste szaleństwo co się dzieje w boksie po wejściu do niego, na głowę wchodzą Quote
basiagk Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ewatonieja napisał(a):Cudowny prawda? Rzeczywiście! Całkiem przystojny starszy pan:loveu: Quote
nata od jadzi Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 piękne zdjęcia, ja tam nie widzę żadnej plamki :P najbardziej mi się podobają u Kacpra łaciate łapki-krzywuski Quote
ewatonieja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kacper ma jeszcze przed soba wiele wspaniałych lat,o ile dasz mu szanse Quote
jade Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 jest śliczniasty i taki trochę zagubiony, za długo siedzi w boksie:-( Quote
jola od jadzi Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kacperek ma coraz mniej czasu,nie pozwólmy by odszedł w schronisku zapomniany! Jest ślicznym, dobrze wychowanym psem,potrzebuje tylko odrobiny miłości...Kto mu ją da? Quote
jola od jadzi Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cioteczki z Łodzi(chociaż), zajrzyjcie do Kacpra, nikt już o nim nie pamięta! Quote
ciapuś Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 ja pamiętam(ale kasuje posty w których tylko podnoszę żeby nie zaśmiecać wątku) Quote
LittleMy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 jest sliczny i taki biedny, postaram sie popytac wsrod znajomych ... Quote
jola od jadzi Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kacperku pokaż się wszystkim,niech wiedza, że żyjesz,że czekasz w schronie! Quote
Ayia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kacperku biegniemy na wieczorny spacerek :painting: Quote
szajbus Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ta biedna sierotka czeka na domek, śni o życiu na kanapie. Pomóz mu! Quote
luka1 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Nie zapomnieli spokojnie. W sobotę byłam u wet. i zostawiłam ogłoszenie- to dobra wet więc sporo ludai się przewija. Niestety byłam tam ze swoim Spajkim - psinka od trzech lat cierpiał na wątrobę i takie różne gastryczne sprawy. Gdy go zabrałam ze schroniska przez kilka tygodni tylko żygał. Ostatnio nawet było już dobrze (po trzech latach) i nagle, w piątek żle się poczół. W sobotę od razu do weta- wyniki krwi okazały się tragiczne. O 14,00 odszedł. Jest pusto bez niego. Zawsze był koło mnie, w kuchni układał się w kocim pudełku i spał, gdy siadałam wskakiwał na kolana i spał, gdy siadałam przy kompie wciskał się pod nogi i spał. Nawet gdy szłam spać układał się koło mnie. Mąż śmiał się, że urosła mi piąta kończyna. A teraz - kompleta dziura. Przepraszam za ten tekst nie na temat. Ciapuś czy można jeszcze sprawdzić jak Kacper reaguje na koty i czy ma odruch dominanta- chodzi mi o stosunek do innych samców. Quote
Recommended Posts