nata od jadzi Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Luka, na koty to go niestety nie ma możliwości sprawdzić w schronisku... trzeba by było na miejscu... ale mam wrażenie, że nie goniłby kotów, to jest stateczny pan i jemu nie takie rzeczy w głowie... tak naprawdę Luka to wszystko co możemy sprawdzić, to jak się zachowuje w boksie. ile razy ja go widziałam, tyle razy był raczej spokojny, stał przy kratach i czekał. raz widziałam go szczekającego grubym, zachrypniętym głosem. ale nie tak agresywnie wobec innych psów, tylko po prostu, szczekał sobie. Quote
diana79 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 15-letnie psiaki są bardzo mądre, spokojne, ułożone, wdzięczne za wszystko, lubią się poprzytulać, są bardzo cierpliwe i posłuszne i wogóle mają same zalety :evil_lol: mam w domu 15-latka i nie mam z nim rzadnych problemów tylko jedno wielkie szczęście :loveu: Quote
ciapuś Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Kacperek to taki smutny dziadzio który bardzo się cieszy na widok człowieka.Na początku pobytu w schronie tylko siedział i patrzył na bramę czy może jego pan się pojawi, teraz czasami zaszczeka żeby zwrócić na siebie uwagę.Na pewno nie jest typem dominanta Quote
diana79 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 prosimy o domek dla niego :modla: :modla::modla: Quote
ciapuś Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 na pewno ten kto się zdecyduje nie będzie żałował chętnie spotkam się z zainteresowanymi lub odpowiem na pytania tel 507061133 Quote
szajbus Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Kacperku, nasza sierotko kochana, skacz na pierwsza stronkę. Obserwatorze z allegro zlituj sie nad tym statecznym panem. Ps. Luka bardzo mi przykro ['][']['] Quote
LittleMy Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 o,ktos go obserwuje ? fajnie :) moze dodac przypis w aukcji dla tego obsrwujacego ? moze mu to pomoze podjac decyzje.... Quote
szajbus Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Wierzysz w cuda? Obserwujących może być wielu, tak jak w przypadku Melanża , collie i wielu innych. Fajnie by było, szkoda, że tak nie jest Biegnij słonko na początek kolejki Quote
ciapuś Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Cioteczki Kacperek jest cudowny :loveu: taki misio do głaskania i przytulania,cały czas patrzy błagalnie tymi smutnymi oczami i podstawia łepek do głaskania. On musi mieć dom nie może zostać na zawsze w schronie :placz: Quote
LittleMy Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 szajbus napisał(a):Wierzysz w cuda? czasami troche wierze :oops: a taki piesio z pewnoscia na cud zasluguje :) Quote
szajbus Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ja to ma mu pomóc to ja tez zacznę wierzyć :lol: Marzymy o tym, żeby ta nasza sierotka znalazła domek. Niech nasze marzenia sie spełnią. kto pokocha naszego uroczego Kacperka??? Quote
ewatonieja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 kacperek lubi rzadzic w boksie np stara się szczekać na innego psa co przy braku zebów i opadającej wardze wygląda zabawnie,on jest taki słodki ,przytulaśny ,jeszcze wiele wspaniałych lat przed nim,o ile ktoś go zabierze do domu Quote
jade Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kacper pobudka:eviltong: może dziś znajdzie się dom i pan:loveu: Quote
ewatonieja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 kacper może i stary ale zywotny i potrzebujący miłości,bez niej usycha,odchodzi w smutku i z żalem Quote
szajbus Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kto zlituje się nad tą biedną sierotą, której zawalił się cały świat???? Quote
szajbus Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kacperku, los sie obszedł z tobą wyjątkowo okrutnie. Biegnij na pierwsza stronkę, Nie pozwól o sobie zapomnieć. Nie zasłużyłeś swoją wiernością na zycie w schronisku. Quote
ciapuś Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 łapeczki w ciapeczki biegną się jeszcze pokazać Quote
nata od jadzi Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 bo Kacperek to taki starszy pan jest i wymaga szacunku od młodzieży w boksie ;) mam nadzieję, że szanują się tam wszystkie... Quote
Recommended Posts