Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luka, na koty to go niestety nie ma możliwości sprawdzić w schronisku... trzeba by było na miejscu... ale mam wrażenie, że nie goniłby kotów, to jest stateczny pan i jemu nie takie rzeczy w głowie... tak naprawdę Luka to wszystko co możemy sprawdzić, to jak się zachowuje w boksie. ile razy ja go widziałam, tyle razy był raczej spokojny, stał przy kratach i czekał. raz widziałam go szczekającego grubym, zachrypniętym głosem. ale nie tak agresywnie wobec innych psów, tylko po prostu, szczekał sobie.

Posted

15-letnie psiaki są bardzo mądre, spokojne, ułożone, wdzięczne za wszystko, lubią się poprzytulać, są bardzo cierpliwe i posłuszne i wogóle mają same zalety :evil_lol:
mam w domu 15-latka i nie mam z nim rzadnych problemów tylko jedno wielkie szczęście :loveu:

Posted

Kacperek to taki smutny dziadzio który bardzo się cieszy na widok człowieka.Na początku pobytu w schronie tylko siedział i patrzył na bramę czy może jego pan się pojawi, teraz czasami zaszczeka żeby zwrócić na siebie uwagę.Na pewno nie jest typem dominanta

Posted

Wierzysz w cuda? Obserwujących może być wielu, tak jak w przypadku Melanża , collie i wielu innych.
Fajnie by było, szkoda, że tak nie jest

Biegnij słonko na początek kolejki

Posted

Cioteczki Kacperek jest cudowny :loveu: taki misio do głaskania i przytulania,cały czas patrzy błagalnie tymi smutnymi oczami i podstawia łepek do głaskania.
On musi mieć dom nie może zostać na zawsze w schronie :placz:

Posted

Ja to ma mu pomóc to ja tez zacznę wierzyć :lol:

Marzymy o tym, żeby ta nasza sierotka znalazła domek. Niech nasze marzenia sie spełnią.

kto pokocha naszego uroczego Kacperka???

Posted

kacperek lubi rzadzic w boksie np stara się szczekać na innego psa co przy braku zebów i opadającej wardze wygląda zabawnie,on jest taki słodki ,przytulaśny ,jeszcze wiele wspaniałych lat przed nim,o ile ktoś go zabierze do domu

Posted

Kacperku, los sie obszedł z tobą wyjątkowo okrutnie.
Biegnij na pierwsza stronkę, Nie pozwól o sobie zapomnieć. Nie zasłużyłeś swoją wiernością na zycie w schronisku.