szajbus Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Biedna sierotka. Czy śmierć pana ma oznaczać koniec szczęśliwego życia także dla ciebie? Czym zawiniłeś piesku, że zostałeś sam? Czy wiek ma być przeszkodą na szczęśliwe chwile? Czy my sie nie zestarzejemy? Czy starość oznacza "przytułek"? Quote
ewatonieja Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Smutnieje z każdym dniem coraz bardziej ... wypędź smutek z jego oczu,przygarnij Kacpra do serca zanim będzie za późno :-( Quote
jola od jadzi Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Zanim skończy tak,jak przedwczoraj Leoś, zapomniany i niechciany na zimnym schroniskowym betonie... Quote
jade Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Kacperek ma prześmieszne nogi:p i wierzyć się nie chcę, że takiego przystojniaka nikt nie chcę...:-( Quote
nata od jadzi Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 no zabawne są, to prawda, ale trzeba pamiętać, że to krzywica... :( Quote
ewatonieja Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 załozyłam wątek psu rasy alaskan malamute z łódzkiego schronu http://www.dogomania.pl/forum/showth...07#post5115007 KACPER ZASŁUGUJE NA WŁASNY DOM I NOWEGO PANA!! Quote
mulinka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='ewatonieja']Smutnieje z każdym dniem coraz bardziej ... wypędź smutek z jego oczu,przygarnij Kacpra do serca zanim będzie za późno :-( Kacperek prosi o dom :modla: :modla: :modla: Quote
ewatonieja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 kacper czeka i tęskni za czasami ,kiedy miał swojego człowieka i przytulny,bezpieczny dom nie pozwól mu odejśc w schronie!!!! Quote
szajbus Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Nie smuć sie Kacperku. Będzie dobrze, musi być dobrze. Nadejdzie taki dzień, że będziesz szczęśliwy. Kacper czeka z utęsknieniem na kochający domek Quote
ewatonieja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Kacper lubi pocierac całym cialkiem o kraty ,taki marsz odbywa jak sie go zacznie klepac i miętolić :) Quote
pusia2405 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 :placz:Smutna historia. Niech mu ktoś pomoże!! Quote
jola od jadzi Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Czy naprawdę u nikogo nie ma wolnego kawałka podłogi dla takiego spokojnego,kochanego psa? Czy historia Kacpra musi się skończyć tak,jak historie wielu innych psów, które nie doczekały naszej pomocy i odeszły w schronie samotnie? I będziemy wtedy pisały: nie zdążyłyśmy, wybacz, bądź szczęśliwy za TM... Nie chcę tak pisać o Kacperku, jemu się coś jeszcze od życia należy, ma piękne imię, jest wspaniałym,grzecznym pieskiem, musi żyć... Ale nie w schronie, tu już długo nie pożyje... Proszę, opowiedzmy o Kacperku sąsiadom, znajomym,znajomym znajomych, dajmy mu szansę na życie... Quote
jola od jadzi Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 I nadal nikt nie zagląda do Kacpra... To prawda,że ma około 15 lat, ale małe psiaki żyją o wiele dłużej od dużych, przed nim jeszcze kilka wspaniałych lat,lat,które mógłby spędzić u boku nowego pana, którego pokocha swoim wielkim serduszkiem. Proszę, pomóżmy mu szukać domu, nie chcę,żeby ten osierocony psiak umierał samotnie, on tak bardzo chce żyć! Quote
LittleMy Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 jaki mail i tel moge podawac w ogloszeniach ? Quote
jola od jadzi Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Możesz podać do mnie tel.501 401 091, mail [email protected] Quote
LittleMy Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 oglosilam go poki co na 2 forach wegetarianskich i wyslalam info znajomym w Lodzi. jeszcze powysylam maile lancuszkowe. Quote
jola od jadzi Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 No właśnie problem w tym,że nie wiemy,czy chce wytrzymać w schronie, boję się,że Kacper nie doczeka naszej pomocy, tak, jak nie doczekał Leoś... Dlatego proszę wszystkich, pomóżcie znaleźć Kacperkowi dom na resztę jego życia, on nie może samotnie odejść... Quote
Recommended Posts