Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
kacper wsiada na tą duża suczke owaczarkowatą,ona pokazuje zęby, musimy szybko mu dom znależc bo jeszcze mu sie coś złego stanie :placz::placz:

dom tymczasowy lub stały bardzo pilnie potrzebny !!!

Posted

kacper wsiada na tą duża suczke owaczarkowatą,ona pokazuje zęby, musimy szybko mu dom znależc bo jeszcze mu sie coś złego stanie

akurat w boksie to Kacper jest zadziorą i robi co mu się rzewnie podoba, więc nie sądzę (a sunia jest szalenie spokojna, czasem trochę poszczeka, ale to bardzo delikatna, łagodna psina - Ela z mojego banerka)

Posted

Od jakiegoś czasu nie daje mi spokoju ta psina. Jest bardzo podobny do naszego Pajdy, który odszedł w wieku 16 lat, powalony nowotworem mózgu. Może dlatego tak bardzo los Kacpra mnie dręczy.
Gdybym mieszkała w innych warunkach nie zastanawiała bym się ani chwili.Niestety mieszkanko malutki a zwierza całe mnustwo ( nie wspominam ludzi), pięć psów, trzy koty i dwa króliki wszystko stare jak węgiel ( ale jare!). Jednak chcę w jakiś sposób pomóc Kacperkowi dobrze gdyby było zdjęcie bez krat, z jakimś "odnośnikiem" aby można było ocenić jego wielkość no i pytanie o ewentualny transport.

Posted

Szukam domu dla Kacpra, ale nic nie objecuję. Moje grono znajomych już mają psy i koty ode mnie, ale znajomi znajomych czasami nie. Dlatego przyda się foto bez krat.
Zrobię dziś mały plakacik i powieszę u moje p.Kasi-wet.

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Kacper nie jest duży. Nie siega nawet do kolan,tak do połowy łydki,tylko ze jest długi i dobrze zbudowany. Z transportem tez jakos zawsze da sie załatwic.

On budową przypomna trochę Erę. Erze się poszczęściło, może i do Kacpra los się uśmiechnie.