nata od jadzi Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 znajdzie się taki człowiek... na pewno kiedyś się znajdzie... oby nie było za późno Quote
pusia2405 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Kacperek, mogę ciebie tylko poodwiedzać:-( na wątku Quote
ciapuś Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 i ponownie podnoszę może tym razem..... Quote
szajbus Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Los go skazał na samotność i niebezpieczeństwo. Czy tak już będzie zawsze? POMÓŻ MU Quote
ewatonieja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Kacper ma smutne oczy,stracił wszystko,a miał tak wiele :( Quote
szajbus Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Biedna sierotka cierpi. Nie rozumie dlaczego zamiast domku siedzi w zimnym boksie. Tęskni za dotykiem ciepłej dłoni. Woła o pomoc! Quote
mulinka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ewatonieja napisał(a):kacper wsiada na tą duża suczke owaczarkowatą,ona pokazuje zęby, musimy szybko mu dom znależc bo jeszcze mu sie coś złego stanie :placz::placz: dom tymczasowy lub stały bardzo pilnie potrzebny !!! Quote
julia.zuzanna Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 kacper wsiada na tą duża suczke owaczarkowatą,ona pokazuje zęby, musimy szybko mu dom znależc bo jeszcze mu sie coś złego stanie akurat w boksie to Kacper jest zadziorą i robi co mu się rzewnie podoba, więc nie sądzę (a sunia jest szalenie spokojna, czasem trochę poszczeka, ale to bardzo delikatna, łagodna psina - Ela z mojego banerka) Quote
luka1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Od jakiegoś czasu nie daje mi spokoju ta psina. Jest bardzo podobny do naszego Pajdy, który odszedł w wieku 16 lat, powalony nowotworem mózgu. Może dlatego tak bardzo los Kacpra mnie dręczy. Gdybym mieszkała w innych warunkach nie zastanawiała bym się ani chwili.Niestety mieszkanko malutki a zwierza całe mnustwo ( nie wspominam ludzi), pięć psów, trzy koty i dwa króliki wszystko stare jak węgiel ( ale jare!). Jednak chcę w jakiś sposób pomóc Kacperkowi dobrze gdyby było zdjęcie bez krat, z jakimś "odnośnikiem" aby można było ocenić jego wielkość no i pytanie o ewentualny transport. Quote
szajbus Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Lika1 czy to oznacza, że bierzesz pod uwage domek dla Kacperka? Quote
Niewiasta_21 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Kacper nie jest duży. Nie siega nawet do kolan,tak do połowy łydki,tylko ze jest długi i dobrze zbudowany. Z transportem tez jakos zawsze da sie załatwic. Quote
luka1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Szukam domu dla Kacpra, ale nic nie objecuję. Moje grono znajomych już mają psy i koty ode mnie, ale znajomi znajomych czasami nie. Dlatego przyda się foto bez krat. Zrobię dziś mały plakacik i powieszę u moje p.Kasi-wet. Quote
Kar0la Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Kacper nie jest duży. Nie siega nawet do kolan,tak do połowy łydki,tylko ze jest długi i dobrze zbudowany. Z transportem tez jakos zawsze da sie załatwic. On budową przypomna trochę Erę. Erze się poszczęściło, może i do Kacpra los się uśmiechnie. Quote
ewatonieja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 mam nadzieję ze Julia zrobi mu fajne zdjęcie bez krat ,bo tylko ona może wchodzic do boksów Quote
ciapuś Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Kacperku tyle osób szuka dla ciebie domku ,może się uda..... Musi się udać. Quote
Recommended Posts