nata od jadzi Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Wszystkich,którzy zastanawiają się nad adopcją psa ,ale boją się wziąc psiaka w starszym wieku chcę przekonac, że taki pies to skarb. Nie ma z nim problemów natury fizjologicznej(jak u szczeniaka) bo jest nauczony czystości,nie gryzie,nie rozrabia,jest wdzięczny aż do bólu za okazane serce,jest posłuszny,reaguje na komendy,nie gryzie się z innymi psami na spacerach,czego jeszcze więcej można oczekiwac? Sama, z pełną premedytacją przygarnęłam dwa starsze psy i z czystym sumieniem mogę powiedzieć,że nie żałuję i cieszę się z każdej minuty spędzonej z nimi.Tyle miłości,ile one mi okazują starczyłoby dla kilku dużych rodzin. I Kacperek jest właśnie taki:spokojny,grzeczny,cichutki,oczekuje już tak niewiele od życia,chciałby miec swojego pana,jakiś kącik i pełną miseczkę.Czy to tak dużo? Daj mu więc to posłanko i choć troszkę miłości, on nadal nie rozumie,że ludzie odchodzą,on nadal czeka na swojego pana,ktokolwiek by nim był... Quote
Moriaaa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Psiak jest powalający..taki bassetowaty trochę..króciutkie, grube łapki..słodziak. Quote
Reno2001 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 On jest po prostu śliczny :p . Tylko kochającego domku mu brak. Quote
ewatonieja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kacper sam nie hoopnie,my musimy go podnieść i pokazać światu, kacper do zaadoptowania od zaraz !! a to link do niewidomego Homera z łodzkiego schronu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4787852#post4787852 Quote
bonika Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Kacperku pokaż się ! On ma nieprawdopodobną krzywicę tych przednich łapeniek :-( a jego oczka są tak strasznie zrezygnowane.. jak on by się cieszył na widok swojego człowieka - gdyby się tylko taki pojawił :oops: Quote
ciapuś Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 kochany Kacper na ludwiczkach szuka domku Quote
bonika Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ludwiczki.. Kacperku z Ludwiczkami ;) i .....z najukochańszą mordką na świecie :oops: wędruj na samą górę ! Domek się musi dla ciebie znaleźć ! Quote
nata od jadzi Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 no krzywusek trochę rzeczywiście, ale jakie śliczne łaciate te nózie Quote
BosiaB_86 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jejq jaki on bidulek :-( Te jego smutne spojrzenie :placz::placz::placz: Quote
BasiaD Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Piesku do góry! Kto przygarnie pięknego maluszka na ostatnie dni??? Kto rozweseli te smutne oczka?? Cioteczki pomóżcie pliss... Quote
ewatonieja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :placz::placz::placz: Kacper to musi cierpiec przez 15 lat miał dom,kochającego pana teraz nic nie ma,nikt go nie kocha stracił wszystko Quote
ewick Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Tymczasem przypominamy o piesku, który chce do swojego domu... zanim zgaśnie w schronisku :( Quote
ewatonieja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Kacper stracił nadzieję na lepszy los, okaż serce psu ,który po 15 latach stracił wszystko co najważniejsze :( Quote
ewatonieja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 w związku z tym ,że Kacper był gościem na watku Barego a potem przejął jego watek, przedstawiam labradorowatego psa,który dzieli los Kacpra :( Lab -to śliczny 6 letni pies o cudnej białej sierści,mix labradora . jest bardzo spokojny i wystraszony ,ostatnio jak go widziałam trząsł się z nerwów, życie w schronisku to dla niego straszna udręka, podobnie jak Kacper miał dom i kochającego właściciela, niestety pan zmarł a Lab trafił za kraty.Pies przebywa w hoteliku w boksie z mniejszymi psami, jest zdominowany, nie ma okazji podejść do krat na dłużej,a bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem . To cierpienie nie do opisania ... ten smutek wyzierający z oczu :placz::placz::placz: Prosimy o dom dla Laba i Kacpra !!! (te zdjęcia sa moje) link do schroniskowej strony Laba http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=1054 Quote
Recommended Posts