Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Amber']Haha! Wywęszyłam cię perfecto!

Wysłałam ci zaproszenie. P.N. to ja :loveu: :evil_lol:

(i teraz widzę was fszystkich... hoho... demon zła ze mnie :evil_lol:)[/QUOTE]

jesteś już w moich ziomeczkach :loveu: aczkolwiek Amberówa-Twoja kreatywność względem nicku jest oszałamiająca :evil_lol:

[quote name='Ana :)']trafiłam do Ciebie sobie przez wątek szczeniakowy ( pominę to, że niezłą lekturę miałam przy tym :D ) i pojadę zupełnie z innej beczki i powiem, że fajne są te Twoje suki :)

PS. ja bez mięsa bym chyba nie dała rady żyć :loveu: dla mnie kury, krowy, świnie i inne takie tam hoduje się po to, żeby później zeżreć :D[/QUOTE]

oo witamy, witamy :loveu:
wątek szczeniaczkowy ostatnio wszystkim dostarcza sporo radości. Zajrzyj sobie do Amberowej i Oleczka, bo u mnie to i tak jest w sumie spokojnie :eviltong:

[quote name='Okamia']Bo nutkę szaleństwa i seksu potrzebuje :diabloti:[/QUOTE]

w innym wypadku się z psami smętnie snuje :evil_lol:

[quote name='Okamia']Chyba kupię taką Prosiuni :loveu:[/QUOTE]

kup, tylko załóż tymi "kolcami" do wew. i dopiero wtedy hejty polecą :loveu:

i witam was ponownie w tym jakże pięknym dniu. :loveu: idę znowu sobie powęszyć :cool3:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oleczka też czasami podczytuje :loveu: i do Amber też zaglądam :loveu: tylko jeszcze nigdzie się nie udzielałam :P a muszę przyznać, że czytając nie raz oplułam sobie monitor ze śmiechu :evil_lol:

Posted

[quote name='Ana :)']Oleczka też czasami podczytuje :loveu: i do Amber też zaglądam :loveu: tylko jeszcze nigdzie się nie udzielałam :P a muszę przyznać, że czytając nie raz oplułam sobie monitor ze śmiechu :evil_lol:[/QUOTE]

No bo to temu służy, żeby się pośmiać. Pożartować. Czasami zdarza się na poważne, ale są tematy, z których się nie żartuje. ;)

w każdym razie dzisiaj wyjątkowo cicho i spokojnie :shake:

TWA gdzie jesteście? Gdzie tym razem robimy "Syf"? :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Książe ,pan i władca spał:diabloti:Nie po to KUPIŁEM NOWE ŁÓŻKO(wszyscy muszą widzieć) żeby zrywać się bladym świtem.[/QUOTE]

No ileż można gnić w tym łóżku, jeszcze samotnie :eviltong:

Majkowska-witamy w naszych skromnych progach :cool3:

Posted

[quote name='BBeta']Cześć Sherlocku :diabloti:[/QUOTE]

:evil_lol: coś Ci wywęszyć? Polecam się do usług :loveu:

[quote name='Aleks89']Remontu nie było:evil_lol:Tylko przemeblowanie i NOWE łóżko.:evil_lol:Ale wszystko JEST [U][B]DROGIE[/B][/U] I DOBRE!![/QUOTE]

i to jest najważniejsze :loveu:

Posted

[quote name='Amber']Haha! Wywęszyłam cię perfecto!

Wysłałam ci zaproszenie. P.N. to ja :loveu: :evil_lol:

(i teraz widzę was fszystkich... hoho... demon zła ze mnie :evil_lol:)[/QUOTE]
osz Ty mendo! mam Cię :diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Książe ,pan i władca spał:diabloti:Nie po to KUPIŁEM NOWE ŁÓŻKO(wszyscy muszą widzieć) żeby zrywać się bladym świtem.[/QUOTE]
szczebelki dokupiłeś czy wystrugałeś? :diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Remontu nie było:evil_lol:Tylko przemeblowanie i NOWE łóżko.:evil_lol:Ale wszystko JEST DROGIE I DOBRE!![/QUOTE]

Hello! Jak coś jest drogie to musi być dobre :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']osz Ty mendo! mam Cię :diabloti:[/QUOTE]

Teraz Amberowa się nie wymiga od fejsbuczka :evil_lol:

[quote name='Rinuś']szczebelki dokupiłeś czy wystrugałeś? :diabloti:[/QUOTE]

z lasu se przyniósł, bo on jest ECO :loveu::diabloti:

[quote name='Okamia']Hello! Jak coś jest drogie to musi być dobre :evil_lol:[/QUOTE]

no dokładnie. Ja nie wiem jak można tego nie pojmować :shake:

Posted

[QUOTE]aczkolwiek Amberówa-Twoja kreatywność względem nicku jest oszałamiająca :evil_lol:[/QUOTE]
To nie ja, to TŻ :evil_lol:

Posted

[quote name='Obama']Te,asiakasiak,a mnie na fejsie nie masz?? Pff..znajdziesz mnie u kolegi Aleks89 :)
:cool3: Tez chce!!!![/QUOTE]

Już naprawiam błąd :diabloti: Amberowa tez ma fejsika :cool3:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Już naprawiam błąd :diabloti: Amberowa tez ma fejsika :cool3:[/QUOTE]

No jak słodko się wszyscy zapraszają :loveu: i sobie spamują wzajemnie :evil_lol:

Posted

Kwitnie życie w internetach,mnie fejsik nudzi,bardziej podoba mi się instagram-choć on opiera się na nieco innych zasadach (głownie zdjęcia).Ale Obek zaliczył tam juz 3 sesje:D

Posted

[quote name='Obama']Kwitnie życie w internetach,mnie fejsik nudzi,bardziej podoba mi się instagram-choć on opiera się na nieco innych zasadach (głownie zdjęcia).Ale Obek zaliczył tam juz 3 sesje:D[/QUOTE]

w doborowym towarzystwie się nie nudzi. Poziom absurdu niektórych rozmów jest bardzo inspirujący :cool3:

[quote name='Alicja']Na fejsiku są gierki do grania :)[/QUOTE]

nie, gierki to zło. Zupełnie przestanę się zajmować robotą :eviltong: