asiak_kasia Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='Amber']Haha! Wywęszyłam cię perfecto! Wysłałam ci zaproszenie. P.N. to ja :loveu: :evil_lol: (i teraz widzę was fszystkich... hoho... demon zła ze mnie :evil_lol:)[/QUOTE] jesteś już w moich ziomeczkach :loveu: aczkolwiek Amberówa-Twoja kreatywność względem nicku jest oszałamiająca :evil_lol: [quote name='Ana :)']trafiłam do Ciebie sobie przez wątek szczeniakowy ( pominę to, że niezłą lekturę miałam przy tym :D ) i pojadę zupełnie z innej beczki i powiem, że fajne są te Twoje suki :) PS. ja bez mięsa bym chyba nie dała rady żyć :loveu: dla mnie kury, krowy, świnie i inne takie tam hoduje się po to, żeby później zeżreć :D[/QUOTE] oo witamy, witamy :loveu: wątek szczeniaczkowy ostatnio wszystkim dostarcza sporo radości. Zajrzyj sobie do Amberowej i Oleczka, bo u mnie to i tak jest w sumie spokojnie :eviltong: [quote name='Okamia']Bo nutkę szaleństwa i seksu potrzebuje :diabloti:[/QUOTE] w innym wypadku się z psami smętnie snuje :evil_lol: [quote name='Okamia']Chyba kupię taką Prosiuni :loveu:[/QUOTE] kup, tylko załóż tymi "kolcami" do wew. i dopiero wtedy hejty polecą :loveu: i witam was ponownie w tym jakże pięknym dniu. :loveu: idę znowu sobie powęszyć :cool3: Quote
Ana :) Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Oleczka też czasami podczytuje :loveu: i do Amber też zaglądam :loveu: tylko jeszcze nigdzie się nie udzielałam :P a muszę przyznać, że czytając nie raz oplułam sobie monitor ze śmiechu :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='Ana :)']Oleczka też czasami podczytuje :loveu: i do Amber też zaglądam :loveu: tylko jeszcze nigdzie się nie udzielałam :P a muszę przyznać, że czytając nie raz oplułam sobie monitor ze śmiechu :evil_lol:[/QUOTE] No bo to temu służy, żeby się pośmiać. Pożartować. Czasami zdarza się na poważne, ale są tematy, z których się nie żartuje. ;) w każdym razie dzisiaj wyjątkowo cicho i spokojnie :shake: TWA gdzie jesteście? Gdzie tym razem robimy "Syf"? :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Książe ,pan i władca spał:diabloti:Nie po to KUPIŁEM NOWE ŁÓŻKO(wszyscy muszą widzieć) żeby zrywać się bladym świtem. Quote
asiak_kasia Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='Aleks89']Książe ,pan i władca spał:diabloti:Nie po to KUPIŁEM NOWE ŁÓŻKO(wszyscy muszą widzieć) żeby zrywać się bladym świtem.[/QUOTE] No ileż można gnić w tym łóżku, jeszcze samotnie :eviltong: Majkowska-witamy w naszych skromnych progach :cool3: Quote
Aleks89 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 No to co ,że samotnie ,ale jak wygodnie :loveu: Quote
asiak_kasia Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='Aleks89']No to co ,że samotnie ,ale jak wygodnie :loveu:[/QUOTE] no helloł...NOWE ŁÓŻKO, nowy wystrój, REMONT c'nie? to musi byc wygodnie :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Remontu nie było:evil_lol:Tylko przemeblowanie i NOWE łóżko.:evil_lol:Ale wszystko JEST DROGIE I DOBRE!! Quote
asiak_kasia Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='BBeta']Cześć Sherlocku :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: coś Ci wywęszyć? Polecam się do usług :loveu: [quote name='Aleks89']Remontu nie było:evil_lol:Tylko przemeblowanie i NOWE łóżko.:evil_lol:Ale wszystko JEST [U][B]DROGIE[/B][/U] I DOBRE!![/QUOTE] i to jest najważniejsze :loveu: Quote
Rinuś Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='Amber']Haha! Wywęszyłam cię perfecto! Wysłałam ci zaproszenie. P.N. to ja :loveu: :evil_lol: (i teraz widzę was fszystkich... hoho... demon zła ze mnie :evil_lol:)[/QUOTE] osz Ty mendo! mam Cię :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='Aleks89']Książe ,pan i władca spał:diabloti:Nie po to KUPIŁEM NOWE ŁÓŻKO(wszyscy muszą widzieć) żeby zrywać się bladym świtem.[/QUOTE] szczebelki dokupiłeś czy wystrugałeś? :diabloti: Quote
Okamia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='Aleks89']Remontu nie było:evil_lol:Tylko przemeblowanie i NOWE łóżko.:evil_lol:Ale wszystko JEST DROGIE I DOBRE!![/QUOTE] Hello! Jak coś jest drogie to musi być dobre :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='Rinuś']osz Ty mendo! mam Cię :diabloti:[/QUOTE] Teraz Amberowa się nie wymiga od fejsbuczka :evil_lol: [quote name='Rinuś']szczebelki dokupiłeś czy wystrugałeś? :diabloti:[/QUOTE] z lasu se przyniósł, bo on jest ECO :loveu::diabloti: [quote name='Okamia']Hello! Jak coś jest drogie to musi być dobre :evil_lol:[/QUOTE] no dokładnie. Ja nie wiem jak można tego nie pojmować :shake: Quote
Amber Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [QUOTE]aczkolwiek Amberówa-Twoja kreatywność względem nicku jest oszałamiająca :evil_lol:[/QUOTE] To nie ja, to TŻ :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='Amber']To nie ja, to TŻ :evil_lol:[/QUOTE] no i wszystko jasne :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='Amber']To nie ja, to TŻ :evil_lol:[/QUOTE] Dobrze, że masz na kogo zrzucać :diabloti: Quote
Obama Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Te,asiakasiak,a mnie na fejsie nie masz?? Pff..znajdziesz mnie u kolegi Aleks89 :) :cool3: Tez chce!!!! Quote
asiak_kasia Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='Obama']Te,asiakasiak,a mnie na fejsie nie masz?? Pff..znajdziesz mnie u kolegi Aleks89 :) :cool3: Tez chce!!!![/QUOTE] Już naprawiam błąd :diabloti: Amberowa tez ma fejsika :cool3: Quote
Okamia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='asiak_kasia']Już naprawiam błąd :diabloti: Amberowa tez ma fejsika :cool3:[/QUOTE] No jak słodko się wszyscy zapraszają :loveu: i sobie spamują wzajemnie :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='Okamia']No jak słodko się wszyscy zapraszają :loveu: i sobie spamują wzajemnie :evil_lol:[/QUOTE] kwitnie zycie w internetach :loveu: Quote
Obama Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Kwitnie życie w internetach,mnie fejsik nudzi,bardziej podoba mi się instagram-choć on opiera się na nieco innych zasadach (głownie zdjęcia).Ale Obek zaliczył tam juz 3 sesje:D Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 [quote name='Obama']Kwitnie życie w internetach,mnie fejsik nudzi,bardziej podoba mi się instagram-choć on opiera się na nieco innych zasadach (głownie zdjęcia).Ale Obek zaliczył tam juz 3 sesje:D[/QUOTE] w doborowym towarzystwie się nie nudzi. Poziom absurdu niektórych rozmów jest bardzo inspirujący :cool3: [quote name='Alicja']Na fejsiku są gierki do grania :)[/QUOTE] nie, gierki to zło. Zupełnie przestanę się zajmować robotą :eviltong: Quote
Recommended Posts