Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='motyleqq']wyszukałam sobie ten wątek i zaczęłam czytać nawet wcześniej niż 21 i faktycznie coraz ciekawiej się robi, aż nie mogę się doczekać końca :evil_lol:[/QUOTE]

ostatnie 7-10 stron jest najlepsze :diabloti:

Posted

Wiesz , trzeba mieć swojego psa skąd tak się nabędzie i być z niego dumnym :) Lać na te wsie intrygi , opowieści - robić swoje :)
I żyć pełnią życia , by ci którzy nie mają swojego , mieli czym żyć :diabloti:

Ja już pisałam u siebie , każdy dzień tuż po otwarciu oków ;) powoduje u mnie radość - jak tylko spojrzę na swoje peciki :loveu:
a czy one się komuś podobają czy nie ... leje na to , to moje psy , ja z nimi mieszkam , mi się mają podobać.

najbiedniejsi są ci , co robią wsio na zasadzie - klękajcie narody , trzymajcie się za serca zazdrośnicy .... tacy ludzie NIGDY nie są szczęśliwi i nigdy ich zwierzęta nie spełnią ich oczekiwań.

Jak mi jeżdżą po psach , to wyznaje zasadę - tak , tak - pan doktor kazał przytakiwać ;)

Nie wiem czy mnie lubią czy nie ... bo nie śledzę takich wydarzeń .... niemniej wchodzenie w dupę oko w oko jest zabawne ;)
Póki jeżdżono po moich psach , to mi tam loto koło dupy .... jesień średniowiecza zrobiłam w innej sytuacji , bo to już wykraczało poza strefę kynologii .... wchodzenie w moje życie prywatne i rodzinne. No jestem cham i nie ukrywałam nigdy tego. Jak mnie kuje to jadę w oczy bez cenzury ... i nie ważne ile zacna persona liczy wiosen i ile bobów jej psy wzięły.

a że nie umim słodzić i w dupę wchodzić interesownie ... no cóż :diabloti: odzwyczajam również bardzo stanowczo ew chętnych na darmowy interes. Albo bawię się takim cwaniaczkiem ...

Nie wiem jak to jest żyć , co ludzie powiedzą ... bo nigdy tak nie żyłam , robie to co uważam dla mnie za słuszne ... a czy komuś się podoba czy nie - wolny kraj , aczkolwiek pomówienia są karalne :diabloti:

a czy mój pies krzywy , garbaty , dziobaty , parchaty ... to moja sprawa .... ja go utrzymuje i ja z nim śpię w łóżku.

Posted

hahaha
jak ja kupiłam Ozzyego to też dostawałam PW od innych hodowców tych dla dobra rasy , z tekstami że pies nie taki jak być powinien ( dżisys , że szurnięty jak pańcia:loveu: to wiem , bo swój swojego wszędzie znajdzie , ale żeby tak wypisywać :diabloti:) że wiedzą ile zapłaciłam ...i takie tam , ale na szczęście mnie to nie wzrusza , a moja Ania , czyli hodowczyni też miała fazę olać , osrać i uklepać :lol: więc nic się nie działo ...potem był szok , Ozzy idzie na wystawę ....i nagle z masy forumowych znajomych , na wystawie podchodzi tylko 1 osoba od astów , teraz stafików( Kasia ) i 1 od Bulków , Złośnica ...oraz znajomek co miał sunie z tej samej co my hodowli i hodowca Zanzibar ..reszta udawała że nas nie zna :lol: ....a kij prosty im w jelito , wystawy i hodowla to nie moja bajka ;) ale tak właśnie wygląda ten światek , jesteś atrakcyjny jak Kazimierz dopóki nie wchodzisz do ich piaskownicy :grins:

a co do Ozzyego , ten pies SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA taki właśnie miał być i jest :loveu:

a obrzucanie się błotem na molosach ....to największy gnój , syf i nie wiem co jeszcze ...wylewanie pomyj na każdym kroku

hahaha , przypomniało mi się jak wqrwiał Mirek Dulczyński wszystkich ,,prawdziwych hodowców ,, na wystawach jak robił ich w głupka ...na ich texty walił takie riposty że nie umieli języka w gębie znaleźć :lol:

Posted

a mogli po prostu , od początku pisać/mówić , że Franio jest ćliczny i przepiękniasty - urodzony champion.
i wystaw bym nie zaliczała .... a tak był pomówiony od kundelków ? no to sruuuuuuuuuuu - ja im dam kundelka.:evil_lol:

Ale jak już Franio został repem , championem , urodził się po nim miot - to jak na sranie do Frania do krycia.
i była jedna odpowiedź - KUNDELKIEM chcesz kryć ? :diabloti: teraz ? a won paszła won w buraki jedna z drugą i dziesiątą.
Franio w byle czym ptaszka nie macza , bo nie znalazł go na śmietniku :cooldevi:

Posted

Kobitki ja was uwielbiam :loveu:

I mnie to pociesza, ze ja nie jestem sama w tym co myśle, bo kurde swego czasu dochodziłam do wniosku, że ze mą coś nie ten tego, bo nie pasuję do reszty TWA z wystaw, które przy ringu mówiło jedno a na forum lały się tony jadu i żółci.

I z czystym sumieniem kupię se tego do którego poczuję mięte, nieważne czy bedzie miał wyższe czy niższe czoło.

A dzisiaj suka przeszła samą siebie wjebaua całą wielką wazę ryby po grecku...:mad: Leży i stęka suka jedna. A na kolacyjnkę paróweczki nam zostały, TZ juz opracował plan mordu na psie :diabloti:

Posted (edited)

kolejne bogobojne dogocioteczki
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235894-Sunia-szkielet-z-krowim-łańcuchem-na-szyi-!!!-Pomocy!!!/page47[/URL]

kuźwa jak można takie PW posyłac ...i to stara baba chyba i michelle i gisselle , to chyba z dzierżoniowa czy skadś tam z zadupia przy byłej NRD

wiecie co ...chyba PwP powinno zostać wysłane w kosmos na spotkanie z planetoidą

Edited by Alicja
Posted

[quote name='asiak_kasia']I mnie to pociesza, ze ja nie jestem sama w tym co myśle, bo kurde swego czasu dochodziłam do wniosku, że ze mą coś nie ten tego, bo nie pasuję do reszty TWA z wystaw, które przy ringu mówiło jedno a na forum lały się tony jadu i żółci. [/QUOTE]

A to normalne jest. Najlepsze jak kiedyś stałam przy ringu bc i jedna hodowczyni obgadywała inną a kilka miesięcy później widziałam że suke kryła jej psem :roll: Ale i tak najlepsze było jak usłyszałam, że psy znajomej chodzą na prochach bo są zbyt grzeczne :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']kolejne bogobojne dogocioteczki
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235894-Sunia-szkielet-z-krowim-łańcuchem-na-szyi-!!!-Pomocy!!!/page47[/URL]

kuźwa jak można takie PW posyłac ...i to stara baba chyba i michelle i gisselle , to chyba z dzierżoniowa czy skadś tam z zadupia przy byłej NRD

wiecie co ...chyba PwP powinno zostać wysłane w kosmos na spotkanie z planetoidą[/QUOTE]
witamy w świecie ratowania piesków :shake:
to już jest chore !!!! w hodowlach życzy się zdechłych szczeniaków , do dzieci nikt nic nie ma ;)

Posted

[quote name='Vectra']witamy w świecie ratowania piesków :shake:
to już jest chore !!!! w hodowlach życzy się zdechłych szczeniaków , do dzieci nikt nic nie ma ;)[/QUOTE]

a ja myślałam , ze wysyłanie PW na dogo by u fioneczki i u mnie na bazarkach nie kupować to już była super przeginka :roll: to to był pikuś w porównaniu z tym bagnem ...

Posted

[quote name='Alicja']a ja myślałam , ze wysyłanie PW na dogo by u fioneczki i u mnie na bazarkach nie kupować to już była super przeginka :roll: to to był pikuś w porównaniu z tym bagnem ...[/QUOTE]
rozumiem , że brak klientów na bazarkach - to dla dobra psów :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']rozumiem , że brak klientów na bazarkach - to dla dobra psów :cool3:[/QUOTE]

no chyba tak :roll: niektórzy to naprawdę mają nie po kolei w głowach. a ten wątek z Gają... aż strach adoptować psa

Posted

szkoda słów jednym słowem ;) , żal zwierzaków , że trafiają pod skrzydła zakompleksionych idiotów , którzy dowartościowują się zza monitora ..... i żal tych wszystkich normalnych ludzi , bo niestety tak już jest , że upycha się wszystkich do jednego wora.
Tracą oczywiście zwierzaki tylko i wyłącznie.

Z wątkiem Gai , matko nie daj boże żeby tak mi jechano po adopcji Klementyny :evil_lol: oj skończyło by się źle , bo swoje to bronie jak lefff. Dostały by chleba na zardzewiałym kiju , nie psa :diabloti:

Tak na marginesie , to miałam świadomość bardzo długo , że wygląda adopcja psa ... jak moja Klementyny.
Wyraziłam chęć , dostałam i wszyscy szczęśliwi. Nikt prócz mnie praw do psa nie rościł , nikt nie sprawdzał czy mam porcelanowy kibel

hahahahaha a by się działo nieźle ... gdybym adoptowała od zdwociałych tępaków... jak Klamka pierwsze dni spała w kabinie prysznicowej , w remontowanej łazience :evil_lol: albo w latała luzem po nieogrodzonych polach .... zaraz po adopcji.

Posted

[quote name='Vectra']rozumiem , że brak klientów na bazarkach - to dla dobra psów :cool3:[/QUOTE]

no oczywiście że oczywiście :)

[quote name='motyleqq']no chyba tak :roll: niektórzy to naprawdę mają nie po kolei w głowach. a ten wątek z Gają... aż strach adoptować psa[/QUOTE]

ludziom odbija i najgorsze to że tego nie widzą tylko zawzięcie wmawiają ...to dla dobra piesków

[quote name='Vectra']szkoda słów jednym słowem ;) , żal zwierzaków , że trafiają pod skrzydła zakompleksionych idiotów , którzy dowartościowują się zza monitora ..... i żal tych wszystkich normalnych ludzi , bo niestety tak już jest , że upycha się wszystkich do jednego wora.
Tracą oczywiście zwierzaki tylko i wyłącznie.

Z wątkiem Gai , matko nie daj boże żeby tak mi jechano po adopcji Klementyny :evil_lol: oj skończyło by się źle , bo swoje to bronie jak lefff. Dostały by chleba na zardzewiałym kiju , nie psa :diabloti:

Tak na marginesie , to miałam świadomość bardzo długo , że wygląda adopcja psa ... jak moja Klementyny.
Wyraziłam chęć , dostałam i wszyscy szczęśliwi. Nikt prócz mnie praw do psa nie rościł , nikt nie sprawdzał czy mam porcelanowy kibel

hahahahaha a by się działo nieźle ... gdybym adoptowała od zdwociałych tępaków... jak Klamka pierwsze dni spała w kabinie prysznicowej , w remontowanej łazience :evil_lol: albo w latała luzem po nieogrodzonych polach .... zaraz po adopcji.[/QUOTE]

:lol:
no i dlatego NIGDY psa z adopcji , żeby mi ktoś dyktował poprzez ekranik , że psa się nie spuszcza przez kilka miesięcy , że ma jeść tyle a tyle razy i najlepiej karma za czysta zeta :lol: ....na oczy psa nie widział często gęsto , tyle co z fotasow , ręką nie tknął , a wie jak pies ,,działa,, ...w dupie takie zasady ...pies albo z hodowli albo sama sobie znajdę ...ale NIGDY z dogo czy jakieś dziwnej instytucji co mi konto będzie inwigilować i pouczać

Posted

Witam!!!!
Znowu miałam przerwę,ale dziś poimprezowo /podkołderkowo ośmielę się wtrącić.
Nawiązując do psów wystawowych i atmosfery około światkowej,długie lata adminowałam na największym bull forum i byłam solą w oku wielu ludziom.Wypominali,że bula nie ma a się wypowiada.Więc gdy tylko pojawił się w moim życiu pies to zaczęły się jazdy...:)
Mam zdrowy rozsądek,życie poza psem więc specjalnie się nie przejmuję co obcy ludzie mówią o moim czworonogu.Znam wzorzec bulla,wiem jak powinnen wyglądać pies niemal idealny i wiem też jakie braki ma mój własny kundel.Patrząc z perspektywy rasy,jestem w stanie wymienić wady Obamy i świadomie przyznać,że jest daleki od wzorca.Patrząc z perspektywy właścicielki,,która bądź co bądź czekała na bulteriera 11lat- mój Obamuś jest najcudowniejszym bulikiem stąpającym po tym łez padole :) Wiadomo jednak,że uroda psa ma bardziej wymierne wartości jeśli pies uczestniczy w wystawach...dla zwykłych ludzi obama i tak wygląda jak każdy bull/świnia albo pitbull :P

Posted

[quote name='asiak_kasia'] A na kolacyjnkę paróweczki nam zostały, TZ juz opracował plan mordu na psie :diabloti:[/QUOTE]

zaczynam podejrzewać, że albo paróweczki były z pewnej ostatnio bardzo znanej firmy, albo plan mordu się nie powiódł i suka opanowała Wasze hektary:evil_lol: gdzie się podziewa kulawa ciotka?:eviltong:

Posted

[quote name='Tessi&Tola']zaczynam podejrzewać, że albo paróweczki były z pewnej ostatnio bardzo znanej firmy, albo plan mordu się nie powiódł i suka opanowała Wasze hektary:evil_lol: gdzie się podziewa kulawa ciotka?:eviltong:[/QUOTE]

Gra w GRĘ :diabloti:

paróweczki były zacne, nie z violi (btw swego czasu chcieli od mojej firmy oprogramowanie :evil_lol:). Suki panują nad ziemiami ciągle i nieustannie, bo w końcu to ich jedyne zajęcie teraz. Spacerów nie ma :diabloti:
Mordu nie przeprowadzono niestety TZ jest za miętki i jak mu suka kapcie przyniosła pod nózki to jej wybaczył wszystko. :shake:
I polegaj tu na męszczyźnie :evil_lol:

Posted

eh... żyje, a już myślałam że będzie się działo:evil_lol: wszystkie dogociotki stwierdziłyby zaraz, że psy niewychowane bo kto je miał wychować jak ta kulawa cały dzień w łóżku w GRĘ gra i na spacery nie chodzi... to jej sie należało przeż... a tu nic z tego, żyje i ma się dobrze... może napuszczę na Ciebie trochę PwP, bo nic się nie dzieje na tym forum ostatnio... :mad:
a kto to wymyślił, by polegać na męszczyźnie? chyba jakiś wojskowy:diabloti:

Posted

[quote name='Tessi&Tola']eh... żyje, a już myślałam że będzie się działo:evil_lol: wszystkie dogociotki stwierdziłyby zaraz, że psy niewychowane bo kto je miał wychować jak ta kulawa cały dzień w łóżku w GRĘ gra i na spacery nie chodzi... to jej sie należało przeż... a tu nic z tego, żyje i ma się dobrze... może napuszczę na Ciebie trochę PwP, bo nic się nie dzieje na tym forum ostatnio... :mad:
a kto to wymyślił, by polegać na męszczyźnie? chyba jakiś wojskowy:diabloti:[/QUOTE]

Poczekaj chwile wstawię tu foty kontrowersyjne :diabloti:

Starsza suka linieje...chociaz to xłe stwierdzenie, ona wytwarza jakies chore ilości kłaków. 2 dni psa nie czesałam i wygląda gorzej niż niejeden kundel schroniskowy :diabloti: Dodatkowo suki pozapinał na łancuchy :evil_lol: Strzele foty i wrzucę a wtedy leć do cioteczek :razz:

Będzie wesoło, może nawet zechcą mi pieski odebrac, bo w koncu jak to tak, żeby psy drugi tydzien bez spacerów żyły :placz:

Posted

no ja mam nadzieję, że zechcą się zająć tą sprawą, toż sama się prosi:diabloti:

dobrze, że ja nie mam galerii - to nikt nie widzi, że durna Tolka wyrwała sobie prawie wszystkie kłaki z brzucha, bo dostała uczulenia na wołowinę:crazyeye: i teraz zapierdziela w moim starym stroju kąpielowym (jednoczęściowym), bo przecież nie będę jej kupowac kubraczka za 50 zł tylko po to, żeby zostawiła brzuch w spokoju... także u mnie już lato - Tola się opala:evil_lol:

Posted

[quote name='Tessi&Tola']no ja mam nadzieję, że zechcą się zająć tą sprawą, toż sama się prosi:diabloti:

dobrze, że ja nie mam galerii - to nikt nie widzi, że durna Tolka wyrwała sobie prawie wszystkie kłaki z brzucha, bo dostała uczulenia na wołowinę:crazyeye: i teraz zapierdziela w moim starym stroju kąpielowym (jednoczęściowym), bo przecież nie będę jej kupowac kubraczka za 50 zł tylko po to, żeby zostawiła brzuch w spokoju... także u mnie już lato - Tola się opala:evil_lol:[/QUOTE]

:diabloti: Zła pańcia, zła, pieskowi żałuje. Powinnaś kupić jej taki fuszoffy foterkowow-cekinowy kubraczek. Pięknie by jej było :loveu:

Swoją dorgą, co to za polityka, czemu ja sobie Twoich suk poogladac nie mogę? Pospamowac w galeryjce, postów ponabijać, to nie fair! :shake:

A swoją drogą suki masz fajne, chętnie bym sobie słit focie poogladała. No i wtedy bedziesz koleżanka fotoblożanka pełną gebą, bo póki co to tylko mentalnie jesteś :cool3:

Posted

bo ja jestem na krzywy ryj:evil_lol: jak kiedyś będę miała trochę weny (niedługo mi zejdzie - myślę: 2 lub 3 lata), to się wezmę i coś wrzucę... a póki co pospanuję u Ciebie:eviltong:

a u nas w domu same fajne suki - sztuk cztery i jeden samiec niczego sobie, ale już rady nam nie daje:razz:

Posted

[quote name='Tessi&Tola']bo ja jestem na krzywy ryj:evil_lol: jak kiedyś będę miała trochę weny (niedługo mi zejdzie - myślę: 2 lub 3 lata), to się wezmę i coś wrzucę... a póki co pospanuję u Ciebie:eviltong:

a u nas w domu same fajne suki - sztuk cztery i jeden samiec niczego sobie, ale już rady nam nie daje:razz:[/QUOTE]

Ja tam nadal czekam na fotki Twoich suk, mogą byc nawet tutaj. W końcu jestem Kasiaodsuk :evil_lol:

[quote name='Rinuś']znikłaś mi z subskrycji :placz:[/QUOTE]

Przyznaj się-wywaliłas mnie :mad: