Jump to content
Dogomania

Pepe-biedak szuka domu;tyle z nim problemow,a on chce do domu... I MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 879
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kupię sobie nowe żywe ładne drzewko

a Pepko na święta chce jechać do cioteczek Wiolci, Gabi i Kasi Yodulcowej:diabloti: i zostanie do Wielkanocy :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

brazowa1 napisał(a):
a co,kasia25 dziecka na gwiazdke nie przyjmie? czemu do niej pepko nie moze jechac? ona ma chomiczka....

Kasia łaskawa dla mnie i żałuje mnie to Jej relaksik się należy a Wam .............. Pepko:diabloti:

Posted

Gabryjella napisał(a):
A właśnie się zastanawiałam co Romuni pod choinkę dam, to teraz już wiem dostanie Pepka do zabawy :diabloti:

no cóż tak se mów, ja znam Pepka możliwości:diabloti:

Posted

olenka_f napisał(a):
obóz przetrwania to one z nim będą miały, co mnie cieszy :diabloti:

a my Kasiuniu w tym czasie z Figunią i Sendunią na kaweczkę jak damulki

Niedość, że ja kocham kawe to jeszcze w TAKIM towarzystwie!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:

Pepko niech się dobrze bawi w tym czasie:evil_lol:

Posted

Gabryjella napisał(a):
Tylko zdajesz sobie sprawę, że Pepko już do Ciebie nie wróci :cool3: no a na pewno nie w jednym kawałku :shake:

wróci, wróci a dla Romki będę miała NERWOSOL :diabloti:, Maro też taki rzekłabym morderca a jakoś ten się wścieka Pepko z bezpiecznej odległości morde drze a że przyspieszenie ma straszne to i o bezpieczenstwo jego jestem spokojna a po świętach Cioteczki terapia dla Was:diabloti:KONIECZNIE

Posted

brazowa1 napisał(a):
ej,a moze my sie jakos spotkamy,co?

chcesz mnie utłuc żebym Pepka nie podesłała? oj nic z tego jakieś obowiązki musicie mieć, w końcu ktoś stworzył tego potwora:diabloti:

Posted

ale on te oczka kota ze Shreka potrafi robić nadal i mam nadzieję że w czasie jak będzie u Was na wakacjach przekonacie sie jaki on słodziak jest:diabloti:

a ja jestem praktycznie całe świeta w domu tylko w drugi dzień jade do ojca na trochę i po południu będę wracać tak więc zapraszam (ale Pepka zostawcie w domu niech się pobawi chłopak dywanem, choinką stołem lub łóżkiem obgryza te sprzęty fajnie we wzorek:mad:)

Posted

brazowa1 napisał(a):

a wiesz,co olenko? a daj go do mnie na swieta.Juz my z Sagusia go naprawimy.I trwałą mu zrobie :loveu:

eeeeeeeeeeeeeeee, jeszcze by płakał :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Pepko z racji swojej nerwowości jest pod ścisłą ochroną antystresową ale cóż z tego że pilnuję skoro los tak go doświadcza:roll:
wstaję rano wypuszczam bande i słysze syk w spiżarni (tam nocuje Pepko) wpadam a zawór od bojlera zdechł i leje się woda, w piwnicy po kostki wody a Pepko w rogu na zwiniętym dywanie wystraszony jak mnie zobaczył to był wielki skok na moje ręce i taki rozdygotany sie wtulił
kupie mu majtki i nie będzie spał w spiżarni teraz to się chyba by bał wejść maluszek kochany

Posted

deedee to chodzi o to że Pepko czasem brudzi śluzem on się nie załatwia w domu ani nie robi pod siebie tylko przez ciągle otwarty zwieracz potrafi nabrudzić i właśnie dlatego nocował w spiżarni, bo najlepszym miejscem do spania dla Pepka jest między poszewką a poduszką :evil_lol: i nie wiem czemu moją, dziś mu zakupiłam 3 pary majteczek rozmiar mini i po domu będzie w nich chodził(jedne różowiutkie z koroneczkami:eviltong:)