kaerjot Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 O, ciocia Oleńka puzzle dostała.:loveu: Quote
brazowa1 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 a to beda tzw "przestrzenne",prawda? uciekam,zanim olenka palnie mnie w leb.:nerwy: Quote
olenka_f Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 jesteście wstretne ciotki:mad::mad::mad: powinnyście mnie choć ciut pożałować, choć ciut a Wy od puzzli wyzywacie:mad: Quote
Kasia25 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ja Cię Oleńko żałuje!!!!!!! Jest mi bardzo przykro z powodu choinki. Kup teraz żywą :evil_lol: Quote
olenka_f Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 kupię sobie nowe żywe ładne drzewko a Pepko na święta chce jechać do cioteczek Wiolci, Gabi i Kasi Yodulcowej:diabloti: i zostanie do Wielkanocy :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Kasia25 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Wspaniale! Wakacje się dziecku należą:multi::multi::multi::multi: U cioci Wioli to taki raczej obóz przetrwania będzie miał, hihihihihihihihihihi. Quote
olenka_f Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 obóz przetrwania to one z nim będą miały, co mnie cieszy :diabloti: a my Kasiuniu w tym czasie z Figunią i Sendunią na kaweczkę jak damulki Quote
brazowa1 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 a co,kasia25 dziecka na gwiazdke nie przyjmie? czemu do niej pepko nie moze jechac? ona ma chomiczka.... Quote
olenka_f Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 brazowa1 napisał(a):a co,kasia25 dziecka na gwiazdke nie przyjmie? czemu do niej pepko nie moze jechac? ona ma chomiczka.... Kasia łaskawa dla mnie i żałuje mnie to Jej relaksik się należy a Wam .............. Pepko:diabloti: Quote
olenka_f Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Gabryjella napisał(a):A właśnie się zastanawiałam co Romuni pod choinkę dam, to teraz już wiem dostanie Pepka do zabawy :diabloti: no cóż tak se mów, ja znam Pepka możliwości:diabloti: Quote
Kasia25 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 olenka_f napisał(a):obóz przetrwania to one z nim będą miały, co mnie cieszy :diabloti: a my Kasiuniu w tym czasie z Figunią i Sendunią na kaweczkę jak damulki Niedość, że ja kocham kawe to jeszcze w TAKIM towarzystwie!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Pepko niech się dobrze bawi w tym czasie:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 ej,a moze my sie jakos spotkamy,co? Quote
olenka_f Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Gabryjella napisał(a):Tylko zdajesz sobie sprawę, że Pepko już do Ciebie nie wróci :cool3: no a na pewno nie w jednym kawałku :shake: wróci, wróci a dla Romki będę miała NERWOSOL :diabloti:, Maro też taki rzekłabym morderca a jakoś ten się wścieka Pepko z bezpiecznej odległości morde drze a że przyspieszenie ma straszne to i o bezpieczenstwo jego jestem spokojna a po świętach Cioteczki terapia dla Was:diabloti:KONIECZNIE Quote
olenka_f Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 brazowa1 napisał(a):ej,a moze my sie jakos spotkamy,co? chcesz mnie utłuc żebym Pepka nie podesłała? oj nic z tego jakieś obowiązki musicie mieć, w końcu ktoś stworzył tego potwora:diabloti: Quote
brazowa1 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 sorry olenko,ale ze schronu odebralas slodkiego piesia,o smutnych oczkach. To KTO stworzyl potwora? Quote
olenka_f Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 ale on te oczka kota ze Shreka potrafi robić nadal i mam nadzieję że w czasie jak będzie u Was na wakacjach przekonacie sie jaki on słodziak jest:diabloti: a ja jestem praktycznie całe świeta w domu tylko w drugi dzień jade do ojca na trochę i po południu będę wracać tak więc zapraszam (ale Pepka zostawcie w domu niech się pobawi chłopak dywanem, choinką stołem lub łóżkiem obgryza te sprzęty fajnie we wzorek:mad:) Quote
dariaopole Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 ciotki wy to udane jestescie :evil_lol: A Pepko rzeczywiscie w schronisku byl baaaaaardzo grzeczny.......nie liczac demolki rynnowej:diabloti: Quote
Sabina02 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Sparalizowana sunia zostanie uspiona!!! :placz: Potrzebny DT natychmiast!!!! HELP!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100800 Quote
brazowa1 Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 coraz wiecej tych bied :( a wiesz,co olenko? a daj go do mnie na swieta.Juz my z Sagusia go naprawimy.I trwałą mu zrobie :loveu: Quote
olenka_f Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 brazowa1 napisał(a): a wiesz,co olenko? a daj go do mnie na swieta.Juz my z Sagusia go naprawimy.I trwałą mu zrobie :loveu: eeeeeeeeeeeeeeee, jeszcze by płakał :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
olenka_f Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Pepko z racji swojej nerwowości jest pod ścisłą ochroną antystresową ale cóż z tego że pilnuję skoro los tak go doświadcza:roll: wstaję rano wypuszczam bande i słysze syk w spiżarni (tam nocuje Pepko) wpadam a zawór od bojlera zdechł i leje się woda, w piwnicy po kostki wody a Pepko w rogu na zwiniętym dywanie wystraszony jak mnie zobaczył to był wielki skok na moje ręce i taki rozdygotany sie wtulił kupie mu majtki i nie będzie spał w spiżarni teraz to się chyba by bał wejść maluszek kochany Quote
brazowa1 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 o matko jedyna,ale on musial swoje przezyc! Biedny Pepko. Quote
deedee77 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 O rany! Pewnie mocno się wystraszył, a może pampersy? zaraz można wyrzucić i po sprawie Quote
olenka_f Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 deedee to chodzi o to że Pepko czasem brudzi śluzem on się nie załatwia w domu ani nie robi pod siebie tylko przez ciągle otwarty zwieracz potrafi nabrudzić i właśnie dlatego nocował w spiżarni, bo najlepszym miejscem do spania dla Pepka jest między poszewką a poduszką :evil_lol: i nie wiem czemu moją, dziś mu zakupiłam 3 pary majteczek rozmiar mini i po domu będzie w nich chodził(jedne różowiutkie z koroneczkami:eviltong:) Quote
akucha Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 :evil_lol: Kocham Cię Olenko!!!! Biedny Pepko, tak się wystraszył. Ale pewnie szybko strachy odejdą w niepamięć, jesli wygrał na tym spanie w podszewce :lol: Quote
Recommended Posts