Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paula napisała smsem, że Nigra cichutko siedzi w kontenerku, mają jeszcze 2 godziny jazdy, czasami tylko łypie oczkiem, pić nie chciała......
czy z DT będziemy miały relacje?
czy robimy zrzutę na bilet dla Pauli?
Ania może spytaj weta o królika, myśle, że to zależy czym ma się ew. zarazić....

jestem za!!! " Może zrobić im jakiś wspólny temat? "Psie przedszkole Ewu i Elik "? :)
dziewczyny są [SIZE=4][B]super mega organizatorkami[/B][/SIZE], my tu tylko sprzątamy....:p

• Replies 880
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ha ha ha ha ale macie pomysły. My tu wszystkie razem jesteśmy w centrum. Bez żadnej z nas nie udałoby sie, to co sie udało :)

A udało się jak wiecie dużo, a jeszcze nie wiecie, że małym rozrabiakiem już się ktoś zainteresował i mam zapytanie o niego. Nie wiem jak to rozegrać, bo bez sprawdzania domu nie puścimy żadnego psiaka, tym bardziej, że to zapytanie o psiaka na wieś.
Szczeniaczki są ogłaszane w necie przez psygarnij
[url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.573317319363235.141720.165681383460166&type=1[/url]
Musze się dowiedzieć, gdzie człek mieszka. Kurcze ten Wandzi termin do szpitala, żeby nie to, może psiaczki mogłyby doczekać na DS.

Posted

[quote name='ewu']Mam nowego biedaka do przedszkola...[/QUOTE]

Basiu, Wandzia we środę idzie do szpitala i nawet ten szaraczek musi znaleźć się już w DT.

Posted

[quote name='Mazowszanka']Niech Paula powie ile kosztował bilet.
Jest nas na wątku dużo, jak każda wpłaci symboliczną kwotę to się uzbiera.[/QUOTE]

Jestem za, a nawet przeciw :)

Posted

[quote name='Mazowszanka']Niech Paula powie ile kosztował bilet.
Jest nas na wątku dużo, jak każda wpłaci symboliczną kwotę to się uzbiera.[/QUOTE]
Oczywiście, tak zrobimy:)

Posted

[quote name='elik']Basiu, Wandzia we środę idzie do szpitala i nawet ten szaraczek musi znaleźć się już w DT.[/QUOTE]
Wiem Elu... Musi...

Posted

[quote name='elik']Basiu, Wandzia we środę idzie do szpitala i nawet ten szaraczek musi znaleźć się już w DT.[/QUOTE]

Elu ja wszystko wiem a o piesiu już wspominałam , że ja Wandzia wróci i odpocznie to o nim pomyślimy:) W przyszłości...:)Broń Boże nie myślałam w kategorich - teraz:)
Tak tylko napisałam :)

Posted

Wróciłyśmy już od weta. Mała po powrocie zjadła niewielką miseczkę puszki.
Lekarz stwierdził, że mała jest porządnie zagłodzona. W sierści masę jajeczek od insektów, ale żywego nic nie wyłowił. Gorączki nie ma, brzuszek nie bolesny. Pobrał kał do badania i w kale są nicienie i jeszcze jakieś jajeczko znalazł, dlatego dostała lek na odrobaczenia kroplówkę, antybiotyk i jeszcze jakieś zastrzyki.
Gdyby do jutra nie piła to trzeba zgłosi się na kroplówkę. Od jutra mam jej podać lek na odrobaczenie i antybiotyk w proszku
Zrobię zdjęcie z wydatków i wkleję

Posted

[quote name='enia']ten bez łapki?[/QUOTE]

Jaki bez łapki, co to za psiak, gdzie jest ?

Transport trikolorka będzie kosztował około 135 zł. Dostane rozliczenie - ile km i nr konta do wpłaty.
Do przejechania będzie około 300 km.

Posted

[quote name='elik']Jaki bez łapki, co to za psiak, gdzie jest ?

Transport trikolorka będzie kosztował około 135 zł. Dostane rozliczenie - ile km i nr konta do wpłaty.
Do przejechania będzie około 300 km.[/QUOTE]
A gdzie on jedzie daleko?

Posted

[quote name='wanda szostek']A gdzie on jedzie daleko?[/QUOTE]

Wandziu do W-wy na DT.
Falencice-Siedlce-Warszawa-Falencice. Razem około 300 km

Posted

[quote name='wanda szostek']Wystraszyłam się, że bardzo daleko[/QUOTE]
Nie tak bardzo, ale Klaudia musi dojechać do Ciebie, do Warszawy i na końcu wrócić do domeczku :)

Posted

Czy DT dla płowego mógłby go wziąć jeśli jego stan jest efektem zarobaczenia? Ewentualnie jakby ktoś go przetrzymał w W-wie na kąpiel i pierwsze odrobaczanie? Żeby już wyjechały razem z Siedlec.

Posted

[quote name='an1a']Czy DT dla płowego mógłby go wziąć jeśli jego stan jest efektem zarobaczenia? Ewentualnie jakby ktoś go przetrzymał w W-wie na kąpiel i pierwsze odrobaczanie? Żeby już wyjechały razem z Siedlec.[/QUOTE]

Jeśli znajdzie się takie DT w ciągu najbliższej godziny i jeśli Wandzia go wypuści (w co wątpię), to nie ma przeszkód :)