enia Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Paula napisała smsem, że Nigra cichutko siedzi w kontenerku, mają jeszcze 2 godziny jazdy, czasami tylko łypie oczkiem, pić nie chciała...... czy z DT będziemy miały relacje? czy robimy zrzutę na bilet dla Pauli? Ania może spytaj weta o królika, myśle, że to zależy czym ma się ew. zarazić.... jestem za!!! " Może zrobić im jakiś wspólny temat? "Psie przedszkole Ewu i Elik "? :) dziewczyny są [SIZE=4][B]super mega organizatorkami[/B][/SIZE], my tu tylko sprzątamy....:p Quote
elik Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ha ha ha ha ale macie pomysły. My tu wszystkie razem jesteśmy w centrum. Bez żadnej z nas nie udałoby sie, to co sie udało :) A udało się jak wiecie dużo, a jeszcze nie wiecie, że małym rozrabiakiem już się ktoś zainteresował i mam zapytanie o niego. Nie wiem jak to rozegrać, bo bez sprawdzania domu nie puścimy żadnego psiaka, tym bardziej, że to zapytanie o psiaka na wieś. Szczeniaczki są ogłaszane w necie przez psygarnij [url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.573317319363235.141720.165681383460166&type=1[/url] Musze się dowiedzieć, gdzie człek mieszka. Kurcze ten Wandzi termin do szpitala, żeby nie to, może psiaczki mogłyby doczekać na DS. Quote
ewu Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Mazowszanka']A ewu jako psia babcia :)[/QUOTE] No super:) Babcie- Ela i Basia:) Quote
elik Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='ewu']Mam nowego biedaka do przedszkola...[/QUOTE] Basiu, Wandzia we środę idzie do szpitala i nawet ten szaraczek musi znaleźć się już w DT. Quote
Mazowszanka13 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Niech Paula powie ile kosztował bilet. Jest nas na wątku dużo, jak każda wpłaci symboliczną kwotę to się uzbiera. Quote
elik Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Mazowszanka']Niech Paula powie ile kosztował bilet. Jest nas na wątku dużo, jak każda wpłaci symboliczną kwotę to się uzbiera.[/QUOTE] Jestem za, a nawet przeciw :) Quote
enia Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Negrunia już przekazana DT w Krakowie!!:multi::multi::multi: Paulina wielkie dzięki! Quote
Mazowszanka13 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 To teraz odpocznij maleńka. I Ty Paula też :) Quote
ewu Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Mazowszanka']Niech Paula powie ile kosztował bilet. Jest nas na wątku dużo, jak każda wpłaci symboliczną kwotę to się uzbiera.[/QUOTE] Oczywiście, tak zrobimy:) Quote
ewu Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='elik']Basiu, Wandzia we środę idzie do szpitala i nawet ten szaraczek musi znaleźć się już w DT.[/QUOTE] Wiem Elu... Musi... Quote
ewu Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='elik']Basiu, Wandzia we środę idzie do szpitala i nawet ten szaraczek musi znaleźć się już w DT.[/QUOTE] Elu ja wszystko wiem a o piesiu już wspominałam , że ja Wandzia wróci i odpocznie to o nim pomyślimy:) W przyszłości...:)Broń Boże nie myślałam w kategorich - teraz:) Tak tylko napisałam :) Quote
ewu Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Mam nadzieję,że szaraczek już w dobrej formie i Wandzia będzie mogła się zająć sobą. Quote
enia Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='ewu']Mam nowego biedaka do przedszkola...[/QUOTE] ten bez łapki? Quote
ewu Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='enia']ten bez łapki?[/QUOTE] Tak eniu. Potem jego wyciągnięmy:) Quote
wanda szostek Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Wróciłyśmy już od weta. Mała po powrocie zjadła niewielką miseczkę puszki. Lekarz stwierdził, że mała jest porządnie zagłodzona. W sierści masę jajeczek od insektów, ale żywego nic nie wyłowił. Gorączki nie ma, brzuszek nie bolesny. Pobrał kał do badania i w kale są nicienie i jeszcze jakieś jajeczko znalazł, dlatego dostała lek na odrobaczenia kroplówkę, antybiotyk i jeszcze jakieś zastrzyki. Gdyby do jutra nie piła to trzeba zgłosi się na kroplówkę. Od jutra mam jej podać lek na odrobaczenie i antybiotyk w proszku Zrobię zdjęcie z wydatków i wkleję Quote
elik Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='enia']ten bez łapki?[/QUOTE] Jaki bez łapki, co to za psiak, gdzie jest ? Transport trikolorka będzie kosztował około 135 zł. Dostane rozliczenie - ile km i nr konta do wpłaty. Do przejechania będzie około 300 km. Quote
wanda szostek Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='elik']Jaki bez łapki, co to za psiak, gdzie jest ? Transport trikolorka będzie kosztował około 135 zł. Dostane rozliczenie - ile km i nr konta do wpłaty. Do przejechania będzie około 300 km.[/QUOTE] A gdzie on jedzie daleko? Quote
elik Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='wanda szostek']A gdzie on jedzie daleko?[/QUOTE] Wandziu do W-wy na DT. Falencice-Siedlce-Warszawa-Falencice. Razem około 300 km Quote
wanda szostek Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='elik']Wandziu do W-wy na DT. Falencice-Siedlce-Warszawa-Falencice. Razem około 300 km[/QUOTE] Wystraszyłam się, że bardzo daleko Quote
elik Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='wanda szostek']Wystraszyłam się, że bardzo daleko[/QUOTE] Nie tak bardzo, ale Klaudia musi dojechać do Ciebie, do Warszawy i na końcu wrócić do domeczku :) Quote
an1a Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Czy DT dla płowego mógłby go wziąć jeśli jego stan jest efektem zarobaczenia? Ewentualnie jakby ktoś go przetrzymał w W-wie na kąpiel i pierwsze odrobaczanie? Żeby już wyjechały razem z Siedlec. Quote
elik Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='an1a']Czy DT dla płowego mógłby go wziąć jeśli jego stan jest efektem zarobaczenia? Ewentualnie jakby ktoś go przetrzymał w W-wie na kąpiel i pierwsze odrobaczanie? Żeby już wyjechały razem z Siedlec.[/QUOTE] Jeśli znajdzie się takie DT w ciągu najbliższej godziny i jeśli Wandzia go wypuści (w co wątpię), to nie ma przeszkód :) Quote
Recommended Posts