dariaopole Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Tengusia napisał(a): a Daria to straszna gadula hihihi :eviltong: ja gaduła ??? toś Ty Tengusia jeszcze mojej rodzinki nie poznała :evil_lol: jak rodowici włosi się zachowują :diabloti: oprócz gadatliwości - krzyki i energiczne gestykulacje Quote
Tengusia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 moze macie jakies wloskie korzenie ... :p Quote
andzia69 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 tengusia i daria - widzialyście??? http://pl.youtube.com/watch?v=tAiZsMaxoRQ tam są wasze psiaki!!!:loveu: Quote
dariaopole Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 na razie link mi się nie wczytuje :shake: Quote
dariaopole Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 widziałam , dzięki Andzia za linka :loveu: wkrótce wkleję nowe fotki moich pociech :cool3: Quote
Tengusia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Andzia dzieki za linka :loveu: normalnie az mi sie lezki w oku zakrecily jak patrzalam na te wszystkie psie mordy najpierw smutne a potem takie szczesliwe :iloveyou: Quote
dariaopole Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 ......ale się wczoraj nastresowałam !!!! wychodzę wieczorem zgarnąć psy do domu. Wołam je, przybiega Johny i Happy a małej rudej nie ma !!!! Zamknęłam tamte dwa i w te pędy po wiosce wkoło biegam i wołam i krzyczę i doopa !!!Oczywiście ciemno , że nic nie widać a Chili nie ma !!! Weszłam w jakieś haszcze i jak usłyszałam że w trawie się coś rusza to pędem pobiegłam do domu ubrać wysokie buty bo byłam w klapkach. Wyleciał mój mąż i poszedł szukać z latarką gdzie ta franca wykopała dół ....i woła mnie i pokazuje - Chilę skuloną i schowaną pod stołem na ogrodzie ze zwisającą z doopy trawą !!!! ta się tak zestresowala i zawstydziła ze się schowała pod tym stołem i nie wychodziła mimo ze darłam się na pół wioski !!! :diabloti: ahhh te moje psy to potrafią podnieść ciśnienie..... nie potrzebuję uprawiać sportów ekstremalnych :evil_lol: muszę porobić im nowe fotki i pokazać Wam te moje łobuzy !!!! Quote
Tengusia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 ale sie usmialam :lol: :lol: :lol: koniecznie dawaj fotki swojego rozbrajajacego trio :evil_lol: Quote
Franca81 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='dariaopole']......ale się wczoraj nastresowałam !!!! wychodzę wieczorem zgarnąć psy do domu. Wołam je, przybiega Johny i Happy a małej rudej nie ma !!!! Zamknęłam tamte dwa i w te pędy po wiosce wkoło biegam i wołam i krzyczę i doopa !!!Oczywiście ciemno , że nic nie widać a Chili nie ma !!! Weszłam w jakieś haszcze i jak usłyszałam że w trawie się coś rusza to pędem pobiegłam do domu ubrać wysokie buty bo byłam w klapkach. Wyleciał mój mąż i poszedł szukać z latarką gdzie ta franca wykopała dół ....i woła mnie i pokazuje - Chilę skuloną i schowaną pod stołem na ogrodzie ze zwisającą z doopy trawą !!!! ta się tak zestresowala i zawstydziła ze się schowała pod tym stołem i nie wychodziła mimo ze darłam się na pół wioski !!! :diabloti: ahhh te moje psy to potrafią podnieść ciśnienie..... nie potrzebuję uprawiać sportów ekstremalnych :evil_lol: muszę porobić im nowe fotki i pokazać Wam te moje łobuzy !!!! Osz to franca jedna.. :diabloti: Quote
Tengusia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Daria co tam slychac u twojej gromadki ??? jak tam kicia ??? ... i juz nie wspomne ze moze bys jakies foteczki pokazala ;) Quote
dariaopole Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 kicia czuję sie dobrze nie miałam już serca trzymać jej w łazience bo zaczyna się dziewczyna rozkręcać więc wylądowała u mojej mamy, czuje sie ok, skacze, bawi sie i spi na łóżku :) jedynie co to jeżdżę z nia co dwa dni do weta zmieniać opatrunki bo tylnia łapka nie wygląda za dobrze:shake: gromadka szaleje, Happy ma jakieś fochy a chili nie wyzyta bo często pada więc mało na dworze siedzi, non stop kombinuje co by tu zbroić. O fotkach pamiętam ale ostatnio padam z nóg, w domu nie mam neta, jedynie po komórce:angryy:. Ale w końcu się doczekacie :cool3: Quote
andzia69 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 no to dawaj zdjęcia tych franc i francow!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja manka jak czasem nie może do końca sie wyrobić bo jej trawa zwisa to tak czeka, aż pani jej tylek uratuje! Bo inaczej będzie tak stać i blagalnym wzrokiem na mnie patrzeć - tyż franca, no nie???;) Jeszcze pół biedy jak są szerokie liście w pobliżu, ale jak nie ma - to bieda:evil_lol: Quote
dariaopole Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Proszę bardzo foteczki mojej kochanej zgrajeczki : A TAK SPęDZAMY WIECZORY PRZED TV : jOHNUś : cHILLI : hAPPY : TAK SIę MOJE DZIEWCZYNY KOCHAJą : Quote
dariaopole Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 jOHNY I JEGO KLEJNOTY : ZAWSTYDZONA HEPUTKA : DUMNY JOHNY : SLICZNOTKA CHILI : SZCZEKAM SOBIE....BO LUBIE :) : Quote
dariaopole Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 CZASEM JESTEM GRZECZNY I SPOKOJNY.....CZASEM !! : Quote
dariaopole Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 No proszę tyle zdjęć dałam a nikt nie odwiedza moich potworków :mad: żadnych ahów i ohów nie widzę :shake: :diabloti: Quote
gajesia1985 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 ach i och;) super zdjecia tez kiedys bym chciala taka gromadke:lol: fajnie widziec takie usmiechniete psie buzie Quote
modliszka84 Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 czuję się wezwana na dywanik :diabloti: piękne grubaski :evil_lol: Chilka nabrała ciała, już oprawie jest taka duuuzia jak Hepka :loveu: http://www.specarmory.com/psiaki2/original/DSC_0670.JPG chyba był troche nudnawy ten film :evil_lol: Quote
dariaopole Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 dziękuję dziewczyny za miłe słowa, przekaże je potworkom :evil_lol: na żywo Happy jest duuuzio większa od Rudej ;) a film nudnawy zresztą my dziewczyny często zasypiamy przy tv jedynie johny czasem się rozbudzi i stęka żeby go miziać :diabloti: Quote
andzia69 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 boooskie zdjęcia!!!! i łone takie wsyskie koffane ....grubaski som!:loveu::loveu::loveu: Quote
dariaopole Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 dzięki cioteczki. Trikolorki słodkie ale i niegrzeczne :evil_lol: ale chyba za to je kocham właśnie. Happy wczoraj rozszarpała jeżyka :shake: Quote
Agga Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Hej kochana ! Poproś moderatora tego działu aby przeniósł CI galerię do Foto blogów. Quote
dariaopole Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 już przeniesiony :) już wcześniej pisałam do moda ale jakoś wątek ciągle nie wędrował do innego działu:cool1: już jest ok :) wczoraj okazało się , że ten jeżyk to nie był pierwszy który natrafił na moją bestię Happy :shake: Quote
Agga Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 No to fajnie, że przeniesiony. Od razu przypomnę wstawiamy max po 5 zdjęć. Quote
Recommended Posts