Jump to content
Dogomania

Tricolorowe trio + jeden gratis - u Darii w Opolu!!!

Recommended Posts

Posted

Tengusia napisał(a):

a Daria to straszna gadula hihihi :eviltong:

ja gaduła ??? toś Ty Tengusia jeszcze mojej rodzinki nie poznała :evil_lol: jak rodowici włosi się zachowują :diabloti: oprócz gadatliwości - krzyki i energiczne gestykulacje

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

......ale się wczoraj nastresowałam !!!! wychodzę wieczorem zgarnąć psy do domu. Wołam je, przybiega Johny i Happy a małej rudej nie ma !!!! Zamknęłam tamte dwa i w te pędy po wiosce wkoło biegam i wołam i krzyczę i doopa !!!Oczywiście ciemno , że nic nie widać a Chili nie ma !!! Weszłam w jakieś haszcze i jak usłyszałam że w trawie się coś rusza to pędem pobiegłam do domu ubrać wysokie buty bo byłam w klapkach. Wyleciał mój mąż i poszedł szukać z latarką gdzie ta franca wykopała dół ....i woła mnie i pokazuje - Chilę skuloną i schowaną pod stołem na ogrodzie ze zwisającą z doopy trawą !!!! ta się tak zestresowala i zawstydziła ze się schowała pod tym stołem i nie wychodziła mimo ze darłam się na pół wioski !!! :diabloti:
ahhh te moje psy to potrafią podnieść ciśnienie..... nie potrzebuję uprawiać sportów ekstremalnych :evil_lol: muszę porobić im nowe fotki i pokazać Wam te moje łobuzy !!!!

Posted

[quote name='dariaopole']......ale się wczoraj nastresowałam !!!! wychodzę wieczorem zgarnąć psy do domu. Wołam je, przybiega Johny i Happy a małej rudej nie ma !!!! Zamknęłam tamte dwa i w te pędy po wiosce wkoło biegam i wołam i krzyczę i doopa !!!Oczywiście ciemno , że nic nie widać a Chili nie ma !!! Weszłam w jakieś haszcze i jak usłyszałam że w trawie się coś rusza to pędem pobiegłam do domu ubrać wysokie buty bo byłam w klapkach. Wyleciał mój mąż i poszedł szukać z latarką gdzie ta franca wykopała dół ....i woła mnie i pokazuje - Chilę skuloną i schowaną pod stołem na ogrodzie ze zwisającą z doopy trawą !!!! ta się tak zestresowala i zawstydziła ze się schowała pod tym stołem i nie wychodziła mimo ze darłam się na pół wioski !!! :diabloti:
ahhh te moje psy to potrafią podnieść ciśnienie..... nie potrzebuję uprawiać sportów ekstremalnych :evil_lol: muszę porobić im nowe fotki i pokazać Wam te moje łobuzy !!!!

Osz to franca jedna.. :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

kicia czuję sie dobrze nie miałam już serca trzymać jej w łazience bo zaczyna się dziewczyna rozkręcać więc wylądowała u mojej mamy, czuje sie ok, skacze, bawi sie i spi na łóżku :) jedynie co to jeżdżę z nia co dwa dni do weta zmieniać opatrunki bo tylnia łapka nie wygląda za dobrze:shake:
gromadka szaleje, Happy ma jakieś fochy a chili nie wyzyta bo często pada więc mało na dworze siedzi, non stop kombinuje co by tu zbroić.
O fotkach pamiętam ale ostatnio padam z nóg, w domu nie mam neta, jedynie po komórce:angryy:. Ale w końcu się doczekacie :cool3:

Posted

no to dawaj zdjęcia tych franc i francow!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Moja manka jak czasem nie może do końca sie wyrobić bo jej trawa zwisa to tak czeka, aż pani jej tylek uratuje! Bo inaczej będzie tak stać i blagalnym wzrokiem na mnie patrzeć - tyż franca, no nie???;) Jeszcze pół biedy jak są szerokie liście w pobliżu, ale jak nie ma - to bieda:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

dziękuję dziewczyny za miłe słowa, przekaże je potworkom :evil_lol:
na żywo Happy jest duuuzio większa od Rudej ;)
a film nudnawy zresztą my dziewczyny często zasypiamy przy tv jedynie johny czasem się rozbudzi i stęka żeby go miziać :diabloti:

Posted

już przeniesiony :)

już wcześniej pisałam do moda ale jakoś wątek ciągle nie wędrował do innego działu:cool1:
już jest ok :)

wczoraj okazało się , że ten jeżyk to nie był pierwszy który natrafił na moją bestię Happy :shake: