Jump to content
Dogomania

Tricolorowe trio + jeden gratis - u Darii w Opolu!!!

Recommended Posts

Posted

dariaopole napisał(a):
mam takie pytanko : Modliszka : jak myslisz nadawala by sie do domu gdzie jest juz piesek i suczka ? :)

przepraszam za słowo "nadawała" ale wiecie o co chodzi ;)

wprawdzie juz rozmawiałyśmy, ale napisze jeszcze... ;)
mnie sie wydaje ze Ruda nadawałaby sie, to jest w sumie wyrosnięty szczenior, podrostek, więc szybko powinna sie dopasowac do stada.
W boksie przebywa z innymi suczkami w jej wieku lub troche starszymi i jest ok.

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesteśmy z Chili już w domku !!!! pierwsze spotkanie przebiegło dość spokojnie. Mała jest bardzo ugodowa. od razu polubili sie z moim Johnkim, jeśli chodzi o Happy to malutka kładzie sie przy niej na grzebiet i pozwala wąchać, stara się zabiegac o jej względy ;) do swojej zabawki Happy nie pozwala jej sie zbliżyć, zresztą johnemu też nie :cool3: W czasie podróży była bardzo gzreczna i chyba nas juz polubiła, bo jak mąż poszedł na stację zapłacić za paliwo to patrzyła za nim i piszczała. na podwórku szalała z Johnym równo, Happy ją troche ignoruje. Jak jadły to Johny pozwalał jej jeść ze swojej miski :) Happy jadła osobno bo za bardzo się denerwuje jak ktokolwiek kręci się przy niej jak ona je:evil_lol: Teraz mała leży na kanapie a Happy ją obwą****e. Potem wstawie fotki............uffff niech trochę te emocje opadną ;) przepraszam za te chaotyczne słowa ale jestem za bardzo podekscytowana :loveu:

Posted

Same szczesliwe zakonczenia dzisiaj :Rose: :cool2: :thumbs: :bigok: :smilecol: :Dog_run: :lilangel: :sweetCyb: :kciuki: :laugh2_2: :bigcool: :bigcool: :B-fly: :B-fly: :Cool!: :ylsuper: :klacz: :lilangel: :jumpie: :BIG: :BIG: :drink1: :beerchug: :knajpa: :laola: :cunao:

Posted

Uff niedawno dotarłam do domu dopiero, fajnie że malutka juz w domku i że obyło się bezkrwawo pierwsze zapoznanie :cool3:
Wielkie dzięki dla Darii u jej męża, że zapadła taka decyzja :lol: i malutka Chili znalazła u nich domek! :multi:
Teraz tylko czekamy na fotki psiej gromadki i życzymy powodzenia :loveu:

Posted

A ja nie nie wiedziałam:shake:
Ale .... SUPER!!!!!
:loveu: :multi: :smilecol: :Dog_run: :angel: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :Cool!: :Cool!: :laola: :cunao: :laugh2_2: :bigcool:

Posted

Malutka jest naprawdę malutka, a raczej chudziutka :) nóżki ma jakby długie ale wysokościowo jest jak Johny. Jak weszłam do domu i zobaczyłam Happy to sie przestraszyłam co to za krowa :) hahaha
Happy jest od niej dużo wieksza i cięższa bo to przecież taka grubaska, no ale malutka trochę ją przepędziła wiec liczę na to że szybko schudnie :)
Teraz leżą w trójkę nakanapie, Chili się cos śni ;)

Posted

Alez slodziutkie to twoje stadko :loveu: :loveu: :loveu: normalnie miooooodzio :loveu: :loveu: :loveu: .... Buziole od cioteczki dla psiaczkow :loveu: :loveu: :loveu:

CHCEMY WIECEJ FOTECZEK :mad: :mad: :mad:
;-)

Posted

Stadko jest naprawde cudowne. Noc przebiegła spokojnie, watacha spała w pokoju obok :) jedynie było nasiusiane w przedpokoju ( dobrze że na kafelkach). Na dworze szaleją, zwłaszcza Johny jest cały zajarany nową koleżanką. Wieczorem postaram się wkleic nowe fotki, bardziej "kanapowe" .
Dziękuje Modliszce że nam zaufała i pomogła w adopcji :)

bazarek na sterylizacje suniek z Brodnicy : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4726266#post4726266

Posted

ja przez tą operację ZGredzia wypadłam letko z obiegu - a tu taaaakie wieści!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Daria - superaśnie do siebie pasują - każde na dodatek w innym kolorze - jeszcze pręgusa ci brakuje!;)

a takie male pytanko - mieszkasz w domku czy mieszkanku?

Posted

andzia69 napisał(a):
ja przez tą operację ZGredzia wypadłam letko z obiegu - a tu taaaakie wieści!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Daria - superaśnie do siebie pasują - każde na dodatek w innym kolorze - jeszcze pręgusa ci brakuje!;)

a takie male pytanko - mieszkasz w domku czy mieszkanku?

jakby co to pręgusa tez mamy w schronie :evil_lol: