Jump to content
Dogomania

Tricolorowe trio + jeden gratis - u Darii w Opolu!!!

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dariaopole napisał(a):
liczyłam raczej na odrobinę współczucia :placz:

ehh biedna Chili nie zmieściła się na kanapie przy stole... tylko POD stołem musiała czekac az coś spadnie :shake::-o co za życie ... :shake:

Posted

dariaopole napisał(a):
dobrze, że już niedługo 2008 !!

jeszcze dwa miesiące mamy 2007 :cool3: :diabloti:

modliszka84 napisał(a):
ehh biedna Chili nie zmieściła się na kanapie przy stole... tylko POD stołem musiała czekac az coś spadnie :shake::-o co za życie ... :shake:

chciała psy ? chciała , to niech nie marudzi :diabloti:

Posted

modliszka84 napisał(a):

modliszka, ależ to bardzo dobre strategiczne miejsce, przy stole nic nigdy nie dostają a pod stół zawsze coś spadnie jak daria fajtłapa je :evil_lol:

Posted

dariaopole napisał(a):
vectra - tylko nie bij , że kilka fotek jest za dużych :roll: ni ma męża a ja ni umim pomniejszać fotencji bo tumok ze wsi jestem :oops:

kochanieńka :loveu: jedna była za duża , zamieniłam na link ;) teraz na dogo można większe foty dawać 640 x 640 :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
kochanieńka :loveu: jedna była za duża , zamieniłam na link ;) teraz na dogo można większe foty dawać 640 x 640 :diabloti:

a to dobrze :)
juz myslalam ze mnie Kano poszczujesz :evil_lol:

Posted

dariaopole napisał(a):
a to dobrze :)
juz myslalam ze mnie Kano poszczujesz :evil_lol:

wiesz , gorszą karą by było , jak bym ci go dała na kilka dni :diabloti:

Posted

dariaopole napisał(a):
nie dziekuję, przechowalni nie prowadzę :diabloti:

ale to jest bardzo miły piesek :diabloti: zwłaszcza dla obcych ludzi :loveu: strasznie się słucha:loveu: i jest bardzo miły , przyjacielski i radosny :loveu: :evil_lol:

zwłaszcza teraz jak są zmiany pogodny i ma muchy w nosie :cool1:

Posted

Vectra napisał(a):
ale to jest bardzo miły piesek :diabloti: zwłaszcza dla obcych ludzi :loveu: strasznie się słucha:loveu: i jest bardzo miły , przyjacielski i radosny :loveu: :evil_lol:

zwłaszcza teraz jak są zmiany pogodny i ma muchy w nosie :cool1:

jakoś to do mnie nie przemawia :diabloti: mało przekonywująco go zachwalasz kochana :evil_lol:

Posted

dariaopole napisał(a):
jakoś to do mnie nie przemawia :diabloti: mało przekonywująco go zachwalasz kochana :evil_lol:

nie oddam Ci go :shake: bo jeszcze go popsujesz i bedzie agresywny :diabloti: poza tym Twoje mordercze psy by mu krzywdę zrobiły ,a on jest taki delikatny :loveu: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
nie oddam Ci go :shake: bo jeszcze go popsujesz i bedzie agresywny :diabloti: poza tym Twoje mordercze psy by mu krzywdę zrobiły ,a on jest taki delikatny :loveu: :evil_lol:

hahah to żem sie uśmiała :evil_lol: