dariaopole Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 no niestety Tengusia nas nie odwiedziła :shake: żałuj Tengusia bo Chili to rozkoszne stworzenie :eviltong: Głupka jak cos ukradnie do gryzienia lub jak sie czymś bawi to zaraz bierze w pysk i podchodzi do wszystkich i sie tym chwali : do mnie , do jarka, do johnego a na końcu do Happy a potem sie dziwi że Hepka jej to zabiera :evil_lol:. Wogóle zamiast sie schowac z łupem to ta łazi i go wszystkim pokazuje. Aha no i slicznie przynosi patyczka jak jej sie rzuca, nie to co reszta moich psiaków które lecą na drugi koniec ogrodu i sie chowaja by im przypadkiem badylka nie zabrać. Wogóle Chilka jest śmieszna i rozbrajajaąca !!! Quote
Agga Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Daria pisz do moda o przeniesienie tego tematu na FB. Ja nie mogę te psy mają za dobrze.:crazyeye: :loveu: Przypominam zdjęcia max 640 x 640 Quote
dariaopole Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Agga : juz napisałam i przepraszam że dopiero teraz :oops: fotki nastepnym razem postaram sie zmniejszyć ale ja ciemna jestem :oops: wiec o wszystko prosze męża i myślałam że mnie posłuchał i zrobił wszystko jak należy , no nic dostanie mu się i tyle :mad: Quote
dariaopole Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 andzia69 napisał(a):i jak tam 3 bestyje się czują????:lol: chyba dobrze bo łobuzują ile sie da, jak jest gorąco to tak do 19.00 jest względny spokój za to nocą szaleją jak homiki w klatce :evil_lol: Quote
basiagk Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Zdjęcia genialne a Chilli naprawdę wygląda jak siostra mojego Pako. Mizianko dla trikolorków!!! Quote
Tengusia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 dariaopole napisał(a):no niestety Tengusia nas nie odwiedziła :shake: żałuj Tengusia bo Chili to rozkoszne stworzenie :eviltong: Głupka jak cos ukradnie do gryzienia lub jak sie czymś bawi to zaraz bierze w pysk i podchodzi do wszystkich i sie tym chwali : do mnie , do jarka, do johnego a na końcu do Happy a potem sie dziwi że Hepka jej to zabiera :evil_lol:. Wogóle zamiast sie schowac z łupem to ta łazi i go wszystkim pokazuje. Aha no i slicznie przynosi patyczka jak jej sie rzuca, nie to co reszta moich psiaków które lecą na drugi koniec ogrodu i sie chowaja by im przypadkiem badylka nie zabrać. Wogóle Chilka jest śmieszna i rozbrajajaąca !!! Oj zaluje i to bardzo bardzo :-( ale co zrobic jak nasze plany ukladane byly z dnia na dzien :p Basia tez dowiedziala sie rano w sobote ze wlasnie do niej jade :eviltong: takze Daria nie zdziw sie jak ktoregos dnia zadzwonie ze jestem w drodze do ciebie :evil_lol: Quote
modliszka84 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Tengusia napisał(a):Oj zaluje i to bardzo bardzo :-( ale co zrobic jak nasze plany ukladane byly z dnia na dzien :p Basia tez dowiedziala sie rano w sobote ze wlasnie do niej jade :eviltong: takze Daria nie zdziw sie jak ktoregos dnia zadzwonie ze jestem w drodze do ciebie :evil_lol: a do nas to nie przyjedziesz...? :mad: :obrazic: Quote
Tengusia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 modliszka84 napisał(a):a do nas to nie przyjedziesz...? :mad: :obrazic: wiesz do ciebie to strach jechac :razz: jeszcze jakis amstaffik mi sie spodoba i co na motorze bede musiala go do domciu zawiezc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: do Ciebie tez napewno zawitam ale niemoge tak do wszystkich naraz :cool1: do Basi tez wybieralam sie chyba z dwa moze trzy miesiace :oops: takze musicie uzbrouic sie w cierpliwosc :eviltong: Quote
modliszka84 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Tengusia napisał(a):wiesz do ciebie to strach jechac :razz: jeszcze jakis amstaffik mi sie spodoba i co na motorze bede musiala go do domciu zawiezc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak Ci sie jakis spodoba to ja Ci go zawioze :eviltong: albo pozycze przyczepke :evil_lol: Quote
Tengusia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 modliszka84 napisał(a):jak Ci sie jakis spodoba to ja Ci go zawioze :eviltong: albo pozycze przyczepke :evil_lol: kusicielka :saint1: Quote
dariaopole Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 tengusia i inne cioteczki - czujcie sie zawsze do mnie zaproszone :loveu: trikolorki uwielbiają gości :evil_lol: a modliszka to niezła kusicielka , mi też pręguska chciała wcisnąc :diabloti: gdyby nie moja Happy to by pewnie mi wcisnęła :evil_lol: Quote
basiagk Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 A ja to Was wszystkie chce odwiedzić? Może kiedyś zrobimy mały zlot???:cool3: Quote
modliszka84 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 oooo jeszcze Basia nie ma ode pieska :diabloti: :eviltong: Quote
Tengusia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 modliszka84 napisał(a):oooo jeszcze Basia nie ma ode pieska :diabloti: :eviltong: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
dariaopole Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 modliszka84 napisał(a):oooo jeszcze Basia nie ma ode pieska :diabloti: :eviltong: modliszka : dobry pomysł, basia ma stanowczo za mało piesków !!! a zlot czemu nie -dobry pomysł , jestem za :evil_lol: można by się było sie spotkać w jakims mieście chociażby na jeden dzień !!!! Quote
dariaopole Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 od dziś trikolorki maja nowe przydomki : Happy to księżniczka bo wszystko robi tak dostojnie i jak ją sie woła do domu to idzie iście królewskim tempem :evil_lol: Chili to łobuz-kombinator ; nie muszę chyba wyjaśniać dlaczego :diabloti: a Johnus to sułtan - bo w domu ma prawdziwy harem do tego co wieczór rozwala się na łózku na plecach a dziewczyny go muszą wylizywać bo inaczej stęka :cool3: również on jedyny jak jemy siedzi z nami przy stole, jego kobiety pod :diabloti: Quote
Tengusia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Daria jesli pogoda do jutra sie poprawi to zjawimy sie u ciebie tak okolo 15 popoludniu ... bede do ciebie dzwonic jakby co ;) niestety narazie jest pochmurnie i nie zanosi sie na poprawe ale moze jutro sloneczko sie pokaze :modla: Quote
dariaopole Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 kurde dopiero teraz to przeczytałam, Tengusia ja o 19 muszę być na imprezie brata !!!! :angryy: Quote
Tengusia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Hej slonce ... nic sie nie stalo ;) porozmawiam z moim M. jak przyjedzie i dam ci znac czy przyjedziemy jutro rano czy przelozymy wizyte na inny termin :razz: (smska dostalam z twojego numeru ??? i moge go sobie wpisac jak mysle :eviltong: ) Tylko martwi mnie pogoda :shake: nie wiem jak u was ale tu w Katowicach pada a motorem w deszczu to zadna przyjemnosc :mad: Quote
dariaopole Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Tak to mój numer, wysyłałam Ci go też na pw, ale chyba nie dotarł. U nas wczoraj też padało a dziś świeci słonko :) wpadajcie !!! Quote
Tengusia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Daria jestes moze slonce ??? a wiec zjawimy sie dzis u Ciebie tak okolo 14:00 ;) juz nie moge sie doczekac jak poznam trio na zywo :loveu: no i oczywiscie ciebie :sweetCyb: Quote
dariaopole Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 jestem jestem i czekam na Was :):multi::multi::multi: Quote
Tengusia Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 A wiec dojechalam i poznalam trio osobiscie :multi: :multi: :multi: Powiem tak psiaki jeszcze slodsze niz na fotkach :loveu: Johny to istnie wcielenie strusia pedziwiatra (Daria bez urazy ale dostal przydomek szalonej paroweczki :turn-l: ), pierwszy raz w zyciu widzialam psa biegajacego po scianach :grins: Chili i Happy sa o wiele stateczniejsze, Chili z pozoru spokojna podobno nalogowa obgryzaczka - z opowiadan Darii wynika ze zjada wszystko co wydaje sie byc niejadalne :evilbat: Happy to kawal baby (jest potezniejsza od mojego Bolusia :eek: ) ktora obserwuje swoje rozszalale towarzystwo czy aby ktos zanadto nie rozrabia:mad: , jak Daria wpuscila ja do domu zeby sie przywitala to usiadla obok mnie na lawie i patrzala sobie z gory na wszystko :grins: a potem to tylko jej slinka zaczela cieknac na moje spodnie bo miala slone paluszki przed noskiem :mdrmed: Zbierajac wszystko w calosc psiaki sa naprawde rozkoszne :loveu: poprostu nie da sie ich nie kochac :loveu: Co do pozostalej czesci wycieczki to Opole calkiem ladnym miasteczkiem jest choc troszke drogo tam u nich, amfiteatr jakis taki malutki i nie pozorny jest w porownaniu z tym co widzimy w TV :-o a Daria to straszna gadula hihihi :eviltong: Wycieczka byla super teraz planuje nawiedzic Ruda i jej gromadke :knuje: Quote
Recommended Posts