dariaopole Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 haha Wy mnie już nie namawiajcie bo moj mąż ze mną zawriuje :evil_lol: Andzia : mieszkamy w domku z ogródkiem, na wsi pod Opolem. Chili jest słodka i dobrze że młoda bo czuję że moja Happy z dorosłą suką by się tak nie dogadała a małej pozwala na wszystko , czasem tylko warknie pilnując zabawki. Chili niestety jest troche smutna bo nie pozwalam się jej za dużo bawić bo musi sie oszczędzać po tej sterylce a z niej żywe srebro jest no i nie daje tyle jeść co by chciała żarłoczka jedna :diabloti: tak a propos : schroniskowa weterynarka nie wyciąnęła jej całej nici ( a raczej sznurka jak to nazwał wet jak to zobaczył ) więc zrobił jej się odzczyn alergiczny. Na szczęście nic poważnego :) Quote
basiagk Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Daria na kanapowe zdjęcia przebijają moje fotki!!!! Quote
dariaopole Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Bo ja mam trzy rumburaki a ty tylko dwa :eviltong: i ładniej na kanapie sie prezentują!! Oczywiście żartuję !! urody Abry i Pakusia oraz ich synchronicznego spania nic nie przebije !! Quote
dariaopole Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Jestem w Chili naprawdę bardzo zakochana. Jest urocza i grzeczna, wszędzie można ją zabrać bo zachowuje sie przyzwoicie, z każdym pieskiem chce się bawić, samochodem podróżuje na medal. Troszke nam siusia nie wiem czy nikt jej nie nauczył że sika sie na dworze, czy to jeszcze ze stresu czy po sterylce ?? nie chce na nia krzyczeć żeby jej nie stresować, dziś jedynie pokazałam jej dość sugestywnie " niu niu niu ". Ale chyba nie poskutkowało ;) niestety nie potrafie byc dla nie bardziej stanowcza:roll: Żarłok z niej straszny. Pilnuje domu i to jeszcze jak !!!szczeka jak pies obronny, bardzo łasi sie do mojej Happy, a moja Hepka daje jej fory ( wieksze niz Johnemu - nie ma jak kobieca solidarność) :loveu: Quote
Tengusia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Slicznosci to twoje stadko :loveu: :loveu: :loveu: az żal ze ja w kawalerce mieszkam i dwa psiaki juz niezle zamieszanie robia :evil_lol: bo coraz czesciej chodzi mi po glowce pitbullek rednose :p ... moj M dzisiaj powiedzial ze nie ma mowy i ze nie zgadza sie na trzeciego psa :mad: - na co ja mu powiedzialam ze na pierwszego i drugiego tez sie nie chcial zgodzic hihihi :lol: :diabloti: Buziolki i wymiziaj to swoje stadko od cioteczki :loveu: Quote
dariaopole Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Haha, mój mąż tez na początku sceptycznie podchodził do trzeciego psa, ale na Chilke nie musiałam go namawiac, sam się w niej zakochał i wyszedł z propozycją żeby ją wziąć :loveu::loveu: my kobiety jednak potrafimy zawładnąc męskim sercem:evil_lol: Quote
Agga Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Daria może przenieść ten temat na foto blog. Ja mam sporo zdjęć panienki Chili. Co ty na to??? Quote
Franca81 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 A no właśnie :diabloti: Wizyta poadopcyjna w sumie już niepotrzebna bo trzy dogomaniaczki już sprawdziły jak Chili jest traktowana. :lol: Egzamin zdany. :evil_lol: A widać to tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6742&page=377 Quote
modliszka84 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 ale suuuper te foty :loveu: Daria a gdzie reszta Twojej gromadki :cool3: ? nie załapała sie na spacerek? Quote
dariaopole Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Modliszka : z trójką bym sobie rady nie dała, z johnym nie potrafie jeździć samochodem bo szaleje, a panienka Happy lubi zwiewać, zresztą słucha się tylko Jarka, tak wiec padło na Chilke !! Agga : chetnie przeniose watek ale nie wiem jak :oops::oops::oops: ja ledwo co z kompa korzystam:oops::oops::oops::oops: Quote
dariaopole Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Chili zjadła dzis trzy piloty więc czekamy przestraszone na Pana co na to powie ?:shake: Quote
basiagk Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 O matko!!! żeby z niej drugi Uran sie nie zrobił!!! Quote
modliszka84 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 o to małpiszon jeden :mad: kare niech ma teraz, cholerka mała miejmy nadzieje, że to młode dziecię jeszcze i kilka lekcji wychowania :mad: pomoze ja nawrócic na dobrą droge.... Quote
dariaopole Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 troche ja skrzyczalam i dałam lekko w pupe ale jak patrzę na ten jej pysior to tak mi jej szkoda że mam ja ochotę wycałować ale się powstrzymuję :) Quote
basiagk Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 I jak tam Chilli ma przechlapane u Pana czy nie? Quote
dariaopole Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Nie jest tragicznie, ale nie powiem trochę sie rozłościł gdyz nie wiadomo czy idzie dokupić takie piloty ( do amplitunera JVC i projektora Epson) :shake:. Zauwazylismy że prawdopodobnie była bita gdyz bardzo panicznie reaguje na krzyk lub podniesioną rękę:-( Quote
Tengusia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Buziolki dla twojej gromadki w szczegolnosci dla pozeracza pilotow :loveu: :loveu: :loveu: Quote
modliszka84 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 tak sobie myslę, że Chili to pewnie chciała sie nauczyc obsługiwac te piloty... a tak przy okazji... to kurde jeden ast wyjdzie ze schronu i znajdzie dom to zaraz pojawia sie następny :placz: Quote
dariaopole Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ojoj jaka mordeczka !!! Modliszka : to sie nigdy nie skończy, świrów na tym świecie tylko przybywa:angryy: Quote
dariaopole Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Moje najukochansze mordziaki a w tle szybka brudna z nosków ( którą Pani myje codziennie , a my i tak ją brudzimy :) ) Tutaj Hepka mnie całuje po łapce : Tu moja siostrzyczka i braciszek na swoim tarasie widokowym ; A skąd sie te drzewo tu wzieło ? może to jakis obcy? ; Tu moja siostrzyczka happy , czyż ona nie jest cudna ? Quote
basiagk Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Daria u mnie noski na szybie są non stop!:shake: SUPER TOWARZYSTWO!!!!:loveu: Quote
dariaopole Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Odpukać , Chili narazie nic nie gryzie i bardzo rzadko siusia :) Pilot jeden nadal nie namierzony do kupienia i nie mogę włączyc projektora:shake: zapraszam na bazarek dla Czarki : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5020086#post5020086 Quote
Recommended Posts