Jump to content
Dogomania

Tricolorowe trio + jeden gratis - u Darii w Opolu!!!

Recommended Posts

Posted

haha Wy mnie już nie namawiajcie bo moj mąż ze mną zawriuje :evil_lol:

Andzia : mieszkamy w domku z ogródkiem, na wsi pod Opolem.

Chili jest słodka i dobrze że młoda bo czuję że moja Happy z dorosłą suką by się tak nie dogadała a małej pozwala na wszystko , czasem tylko warknie pilnując zabawki. Chili niestety jest troche smutna bo nie pozwalam się jej za dużo bawić bo musi sie oszczędzać po tej sterylce a z niej żywe srebro jest no i nie daje tyle jeść co by chciała żarłoczka jedna :diabloti:

tak a propos : schroniskowa weterynarka nie wyciąnęła jej całej nici ( a raczej sznurka jak to nazwał wet jak to zobaczył ) więc zrobił jej się odzczyn alergiczny. Na szczęście nic poważnego :)

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo ja mam trzy rumburaki a ty tylko dwa :eviltong: i ładniej na kanapie sie prezentują!!

Oczywiście żartuję !! urody Abry i Pakusia oraz ich synchronicznego spania nic nie przebije !!

Posted

Jestem w Chili naprawdę bardzo zakochana. Jest urocza i grzeczna, wszędzie można ją zabrać bo zachowuje sie przyzwoicie, z każdym pieskiem chce się bawić, samochodem podróżuje na medal. Troszke nam siusia nie wiem czy nikt jej nie nauczył że sika sie na dworze, czy to jeszcze ze stresu czy po sterylce ?? nie chce na nia krzyczeć żeby jej nie stresować, dziś jedynie pokazałam jej dość sugestywnie " niu niu niu ". Ale chyba nie poskutkowało ;) niestety nie potrafie byc dla nie bardziej stanowcza:roll: Żarłok z niej straszny. Pilnuje domu i to jeszcze jak !!!szczeka jak pies obronny, bardzo łasi sie do mojej Happy, a moja Hepka daje jej fory ( wieksze niz Johnemu - nie ma jak kobieca solidarność) :loveu:

Posted

Slicznosci to twoje stadko :loveu: :loveu: :loveu: az żal ze ja w kawalerce mieszkam i dwa psiaki juz niezle zamieszanie robia :evil_lol: bo coraz czesciej chodzi mi po glowce pitbullek rednose :p ... moj M dzisiaj powiedzial ze nie ma mowy i ze nie zgadza sie na trzeciego psa :mad: - na co ja mu powiedzialam ze na pierwszego i drugiego tez sie nie chcial zgodzic hihihi :lol: :diabloti:

Buziolki i wymiziaj to swoje stadko od cioteczki :loveu:

Posted

Haha, mój mąż tez na początku sceptycznie podchodził do trzeciego psa, ale na Chilke nie musiałam go namawiac, sam się w niej zakochał i wyszedł z propozycją żeby ją wziąć :loveu::loveu: my kobiety jednak potrafimy zawładnąc męskim sercem:evil_lol:

Posted

Modliszka : z trójką bym sobie rady nie dała, z johnym nie potrafie jeździć samochodem bo szaleje, a panienka Happy lubi zwiewać, zresztą słucha się tylko Jarka, tak wiec padło na Chilke !!

Agga : chetnie przeniose watek ale nie wiem jak :oops::oops::oops: ja ledwo co z kompa korzystam:oops::oops::oops::oops:

Posted

Nie jest tragicznie, ale nie powiem trochę sie rozłościł gdyz nie wiadomo czy idzie dokupić takie piloty ( do amplitunera JVC i projektora Epson) :shake:. Zauwazylismy że prawdopodobnie była bita gdyz bardzo panicznie reaguje na krzyk lub podniesioną rękę:-(

Posted

tak sobie myslę, że Chili to pewnie chciała sie nauczyc obsługiwac te piloty...

a tak przy okazji... to kurde jeden ast wyjdzie ze schronu i znajdzie dom to zaraz pojawia sie następny :placz:

Posted

Moje najukochansze mordziaki a w tle szybka brudna z nosków ( którą Pani myje codziennie , a my i tak ją brudzimy :) )

Tutaj Hepka mnie całuje po łapce :

Tu moja siostrzyczka i braciszek na swoim tarasie widokowym ;

A skąd sie te drzewo tu wzieło ? może to jakis obcy? ;

Tu moja siostrzyczka happy , czyż ona nie jest cudna ?