Jump to content
Dogomania

Tricolorowe trio + jeden gratis - u Darii w Opolu!!!

Recommended Posts

Posted

wszystko ok, jutro postaram sie zrobic jakies nowe fotki moim trikolorkom :lol:

chili wlasnie zasnela mi na kolanach i rece wiec wszystko mam zdretwiale ale szkoda mi budzic mojego rudzielca!!

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze nie mam czasu zrobic moim bambarylkom zdjec, bo biegam z nimi na dworze lub rzucam patyki :evil_lol: ale zapewniam ze wszystko ok, Chili przeslodka choc czasem lubi cos pogryzc małpa jedna :diabloti:

Posted

Tylko że małpka nie gryzie mebli (poza wiklinowym koszykiem który spełnia funcje Johnego łóżka) ale akurat jest to stary rupieć więc niech se podgryza to ( a nie np.łóżko), chodzi o to że nie wiadomo co ta mała franca pogryzie, już wszystko chowam przed nią i rzucam jej jakąś zabawkę ale ten małpiszon jest za sprytny więc i tak sobie coś znajdzie, ostatnio jak mój mąż wracał się do domu po portfel to złapał ją na schodach z kafelkiem !!!!!!! :diabloti:(który co prawda już dawno odpadł i się nie trzymał ale skąd w jej główce pomysł pogryzienia kafelka ??? :evil_lol: ) Ogólnie nie jest źle, czasem coś tylko zbroi ale oprócz pilotów nie było poważniejszego incydentu :p jest tak słodka że wszystko jej wybaczam, uwielbia spac mi na kolanach jak siedzę przy kompie i kopać doły na ogrodzie który ma już śladowe ilości trawy przy tych moich trzech rumburakach :p

Posted

Jutro chce wyciągnąć męża do lasu więc postaram się zrobić jakieś przyrodniczo - plenerowe zdjecia, ale nic nie obiecuję bo ostatnio nie potrafie dotrzymywać obietnic:diabloti:

Chili czuje sie u nas juz coraz lepiej, Johny jak to Johny - rozpieszczony maruda już nabawił się z maleńką więc zamiast hasać na dworze woli siedzieć w domku na kanapie. A dziewczyny ? ahhh dziewczyny szaleja, wygłupiają się , skaczą na siebie, przewracają się , targają patyki i wszytsko czym można się bawić, straszne z nich fumfele !!! Chili dalej zabiera sie za gryzienie dziwnych rzeczy ( kafelki, ściana, miska metalowa), czasem sika :p a tak ogólnie to słodka z niej dziewczynka !!:loveu:

Posted

W lesie nie byłam, fotek ni mam :shake: przepraszam cioteczki !!!

Mogę Wam za to napisac że te moje dziewczyny to WULKANY !!! wariatki nie z tej ziemi, o 7 rano już robia pobódkę bo szaleja po całym domu, a energia z nich to aż po ścianach tryska !!!! Happy uczy malutką nowych zabaw jak przeciąganie zabawek lub zapasy :evil_lol: potrafia tak bez końca, potem chwila odpoczynku i znów to samo :diabloti:

Posted

no dobra cioteczki , mam nadzieje że choć trochę was usatysfakcjonuję :

oto moja śliczna małpeczka :

tu nasza czwóreczka (pańciu by sie już nie zmieścił) zresztą my baby okupujemy zawsze kanapę i juz nikogo nie wpuszczamy :

a tak nam jest najwygodniej ( pańci chyba nie ale sie tym nie przejmujemy ;))

a czemu pan się chowa za tym aparatem ? ;

Posted

Hmmm ja Chilke widzę codziennie i myślę że jest taka sama, zwłaszcza porównując z pozostałymi moimi bambaryłkami to nadal jest malutka, ale na tych zdjęciach rzeczywiście wygląda masywniej :) na pewno troszkę przytyła choć mam wrażenie że mało.

Posted

rzeczywiście jak popatrzyłam na pierwsze fotki Chili to zauważyłam że teraz wydoroślała, no ale dla mnie zawsze będzie malutka, jak siedze przy kompie to często siedzi mi na kolanach i jakos tak nie zauważyłam by była duża albo ciężka :evil_lol:

Posted

Alez one sa sliczniutkie :loveu: i zupelnie jak moj Fazulec byleby najblizej czlowieka :lol: czytac najlepiej na czlowieku :lol:
Ach wspaniale to twoje trio :loveu: ... i nie to zebym byla upierdliwa ale ja chce wiecej foteczek :diabloti:

Posted

I tak wyglądają psy mordercy. :cool3: W oczach mord. :loveu: Przygotowane do ataku. :loveu: Istne wcielone bestyjeeee :loveu::loveu: Nic tylko je pomiziac i dac buziaka. :evil_lol:

Posted

Nie NO!!!!! CUDNA, WSPANIAŁA SIELANKA!!!!!!!!! A Mordercy jak się patrzy!!!!!
Cała się trzęsę ze strachu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jedyne zagrożenie jakie widze ze strony tych "morderców" to zamiłowanie do rasy :loveu: i przejęcie części ich siersci na spodnie podczas psitulania. :evil_lol:

Posted

Ależ ja uwilelbiam tę diablicę Chili, na tym swoim pyszczku non stop ma wyryty wyraz twarzy " co by tu zbroić?" :evil_lol: wariatka z niej straszna, ale za to jaka kochana, poprostu ją uwielbiam, oczywiście najchetniej siedziała by na kolanach a pancia ją tak kocha że czasem nawet ponosi na rączkach :cool3:
Deszcz jej nie straszny więc jak zabieram te moje stadko do domu, to Chilka wygląda jak Happy - cała czarna, gdyby nie różnica w gabarytach to bym ich nie odróżniła :diabloti:

• 2 weeks later...