Jump to content
Dogomania

Tricolorowe trio + jeden gratis - u Darii w Opolu!!!

Recommended Posts

Posted

Ahhh dziewczyny wybaczcie ale nie mam na nic czasu, nawet na zabawy z moim skarbkami a co dopiero na fotki. Niestety maj i czerwiec to najgorsze miesiące dla mnie . Ale zapewniam Was że rumburaki zdrowe , wesołe i aż nadto energiczne (codziennie pobudki o 5-6 rano bo to najlepszy czas na zabawę ), jeśl ktos nie wierzy lub chce je zobaczyć to zapraszam :cool3:

• 2 weeks later...
  • Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dnia 07 czerwca br. odbyła się specjalna sesja zdjęciowa trikolorków. Oto wyniki ciężkiej pracy modeli i fotografa , specjalnie dla cioteczek z dogomanii:loveu:

buzi buzi

wyprawa nad wodę :

niestety musieliśmy się dzielić jednym patykiem :

Chili to oczywiście nawet w wodzie musiała się bawić, mianowicie przytapianiem Johnego :p :

po wariacjach mieliśmy wszystko w d.... i poszliśmy na wycieczkę (oczywiście w trójkę ) :

Posted

Hurra! Sa foty! :multi:

Ale Chilka szczęśliwa u Was :loveu: Tak sobie myślę, że jakby trafiła do domu, gdzie by była jedynaczką...to chyba by jej sie musiało straaasznie nudzić :evil_lol:

Daria, ale prawda jest taka, że... brakuje Ci jeszcze pręgusa :razz:

Posted

Tak to prawda Chilka musi mieć towarzystwo, swoje rodzeństwo to zaczepia non stop , czasem się na nią wkurzają ale ona nie daje za wygraną :evil_lol:. Są za sobą strasznie, Chili nie odstępuje Hepiśki na krok a w tej wodzie to wszędzie razem łazili :cool3:

ohhh Modliszka nie raz zastanawiałam się nad kolejnym psem ale jeszcze nie czas !!!

Posted

Fooootki poprostu debesciarskie superanckie i wogole miooooooooodzio :loveu: szczegolnie te wodne poprostu napatrzec sie nie da na te slodkie badelki szalejace w wodzie :evil_lol: ... szkoda ze moja Faza boi sie wody :-( ale mam nadzieje ze moze pod wplywem Bolka sie przekona :cool3:

Foty naprawde genialne az czlowiek ma ochote na odwiedzinki :cool3: ;-)

Posted

Moja Happy też sie boi wody ale głębokiej lub płynącej rzeki, na szczęście tam gdzie byliśmy było płytko więc czuła grunt pod nogami !! ale jak Johny z Chili popłyneli głębiej to stała nad brzegiem i płakała za nimi ale nie odważyła się popłynąć !!

Posted

Ostatnio tak mało fotek wklejałam że pozwolę sobie jeszcze pokazać wam kilka :lol: :

wiem że to wątek Chili ale ona sama mnie poprosiła żebym pokazała Wam jej ślicznego braciszka :

każdy w inną stronę :)

wilk morski :

chwila odpoczynku

Posted

To zdjęcie jest genialne :loveu: Prawie jej język uciekł :evil_lol:
Jednym słowem - tak wygląda szczęsliwy pies "morderca" (swoją drogą to Chili w porównaniu do Happy na przykład to wygląda jak taka wielka gapa :evil_lol: )

Aha, czy ona nie przytyła za bardzo... ;) ? Rozpuszczasz ją Daria :evil_lol:

Posted

No pewnie że ją rozpuszczam bo to moje oczko w głowie, najmłodsza córeczka :loveu: ale taka grubiutka wyszła tylko na tych zdjęciach :cool3: zresztą wszystkie wyszły jakoś grubo !!!
Jeśli chodzi o gapowatość to rzeczywiście Chili zwycięża, potrafi się przewrócić, wejść pod nogi , jak skacze wysoko to nie wie jak potem wylądować i takie tam, taka głupolina z niej :loveu:

Dziś znów wycieczka nad wodę :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

No i nasza mała małpa wywinęła nam niezły numer !!
........wracam w środę o 22 do domu , a mój mąż chodzi po wiosce na piechotę i świeci latarką.......okazało się że szuka Chili od dwóch godzin bo uciekła i skończyło mu się paliwo a ja telefonu nie miałam przy sobie. No wiec wskakujemy do mojego auta i jeździmy w kółko, do jednej wioski, do drugiej , spowrotem do pierwszej, ciemno jak w tyłku u murzyna a po bokach pola po pas a rudzielca ani widu ani słychu. Wracamy do domu , patrzymy na ogród i próbujemy zgadnąć jak uciekła......podkopała sie pod płotem i szczerze mówiąc nie wiem jak udało jej się prześliznąć ale na na sztachetach płotu została jej sierść !!! :diabloti: no i spowrotem do auta i jeździmy, ja zaczęłam szukać na piechte a mąż autem........no i po jakimś czasie ( po 24.00) zaczepiają go jacyś kolesie na rowerze czy nie szuka amstafa....on że tak .....a oni na to że...........Ruda jest na piwie z jakimiś kolesiami w knajpie :angryy:. To on po nią, Przynióśl ją na rekach jeden z kolesi i opowiadał jak to ona sobie z nimi łaziła, z jednym była na piwie , z innym w domu na jedzonku !!!!! wróciła grubsza chyba o dwa kilo. Jak zobaczyła Jarka to spuściła głowę i nawet nie patrzyła mu w oczy. Kolesie byli nią tak oczarowani że powiedzieli że następnym razem nam jej nie oddają :evil_lol: Jarek
zapakował ją do auta i wrócił do domu. Psy obwąchiwały ją przez conajmniej godzine a ona zachowywała się jakby nigdy nic :diabloti:
mój mąż osiągnął chyba stan przedzawałowy a mi pojawiły sie na głowie chyba pierwsze siwe włosy !!

aha na dodatek wydaje mi się że była lekko pijana !!

Posted

Daria ... ale sie usmiałam, choć powiało grozą na początku :evil_lol:
Dobrze że się znalazła :loveu:

A to małolata prosze prosze, kolesi poszła podrywać i to jeszcze na piwo, na jedzonko... :mad: :p

A tak na poważnie - załózcie jej koniecznie do obroży adresówke z numerem telefonu. Jak ta małpa jeszcze raz wywinie taki numer... :mad:

Posted

Tak to jest jak się rozpuszcza dzieci. :cool3:

Super niania radzi:
-Dać szlaban na TV (na 34 lata) :evil_lol:
-zakaz zabawy z resztą bandy ( w końcu musieli być wtajemniczeni w ucieczkę):mad:
-Zasłonić okno by nie mogła przez nie patrzeć (no cóż, będziesz musiała się przyzwyczaić do grobowych ciemności w domu) :razz:
-Na szyję założyć GPRS (nawet jeżeli zwieje to będziesz wiedzieć, w którym barze siedzi) <- ona za życia była facetem (i pewne cechy charakteru zostały, właśnie to czego najtrudniej oduczyć faceta).:hmmmm: Jak Boga kocham! Kobieta (czyli Daria) się tylko odwróciła a ona jak facet czmychnęła do kumpli na piwko i zagrychę. :x:roflt:

Posted

Franca81 napisał(a):
Tak to jest jak się rozpuszcza dzieci. :cool3:

Super niania radzi:
-Dać szlaban na TV (na 34 lata) :evil_lol:
-zakaz zabawy z resztą bandy ( w końcu musieli być wtajemniczeni w ucieczkę):mad:
-Zasłonić okno by nie mogła przez nie patrzeć (no cóż, będziesz musiała się przyzwyczaić do grobowych ciemności w domu) :razz:
-Na szyję założyć GPRS (nawet jeżeli zwieje to będziesz wiedzieć, w którym barze siedzi) <- ona za życia była facetem (i pewne cechy charakteru zostały, właśnie to czego najtrudniej oduczyć faceta).:hmmmm: Jak Boga kocham! Kobieta (czyli Daria) się tylko odwróciła a ona jak facet czmychnęła do kumpli na piwko i zagrychę. :x:roflt:

Lepiej bym tego nie ujela :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

• 3 weeks later...
Posted

dla cioteczek - inwazja fotek :loveu:

na początek - leżące :
królewicz zajął całe łóżko

tak więc happy wcisnęła się do za małego legowiska :

a Chilka skromniutko w przedpokoju :

Teraz Chilka w ogrodzie :

na balkonie :

johnulek :

Posted

modliszka84 napisał(a):
A ja sobie to zdjęcie z Chilką za płotem ustawiłam na pulpit :eviltong:

a moja koleżanka powiedziała że to zdjęcie takie smutne :cool1:
mnie się tam podoba bo moja Chilka na każdym zdjęciu wygląda cudnie :)

tak wogóle to Chilka dla mnie takie maleństwo jest dopiero na tych fotkach jak jest u mnie na kolanach zauważyłam że to kawał kobitki jest ;)

aaa no i miło nam z chilką że widnieje u Ciebie na pulpicie ;)

Posted

Chili wymyśliła sobie nową zabawę!! tak o 6-7 rano zrzuca ze schodów swoją zabawkę- kawałek plastikowego karnisza (inne zabawki te specjalnie dla zwierząt kompletnie jej nie interesują, woli plastikowe butelki,miski,pluszaki drewno w każdej postaci).Zabawa jej się podoba bo robi się cholerny hałas a ta głupka zrzuca to na dół po czym wnosi na górę i znów zrzuca :diabloti: litości to ona dla mnie nie ma !!!

Posted

o tak moja Chilka jest bardzo inteligentna i kompletnie nie absorbująca bo bawi się sama. Gryzie coś, niszczy, zrzuca ze schodów lub ewentualnie ściąga ze ściany ramki ze zdjęciami lub drapie w panele bo chyba dołek chce wykopać tak jak na podwórku :diabloti: