Jump to content
Dogomania

Tricolorowe trio + jeden gratis - u Darii w Opolu!!!

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dariaopole napisał(a):
fotek ni ma bo pogoda była do bani :cool1: trzeba było nosić psiaki na dwór żeby sie wysiusiały a co dopiero zmusic je do sesji zdjęciowej :evil_lol:

:turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:

Posted

dariaopole napisał(a):
a ty z czego się Franco nabijasz ????:diabloti:
Twoije psiaki to niby lubią w deszczu spacerować tak ??:evil_lol:

tak , Lalunia uwielbia :loveu: :loveu: :loveu: jak jest mokro też uwielbia :loveu:
na mokrej ziemi się nie załatwi :cool1: dlatego TZ zrobił jej wybetonowany kibelek :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
tak , Lalunia uwielbia :loveu: :loveu: :loveu: jak jest mokro też uwielbia :loveu:
na mokrej ziemi się nie załatwi :cool1: dlatego TZ zrobił jej wybetonowany kibelek :evil_lol:

no to ładnie ją rozpiesczacie pewnie jeszcze kibelek ma okno , zasłony , obrazy na ścianie i czasopisma coby się dziewczyna nie nudziła w czasie posiedzenia :evil_lol:

Posted

Agusia i Busiu napisał(a):
:lol::D A my niulkę z takiego prostego domu w takie luksusy wysyłamy

na początek dostanie złotą klatke , różową obroże i niebieskie szelki :diabloti:

Posted

dariaopole napisał(a):
Chillki nie ma na zdjeciu bo pewnie w tym czasie coś gryzła lub niszczyła :diabloti:

to taka z niej "franca" :crazyeye:?
ja myślałam że to taki aniołek, tak jak w schronisku :eviltong:

Posted

aniołek ????? toż to diabeł wcielony. Najgorsze jest tylko to ,że nie da się na nią gniewać bo jest taka rozbrajająca. dziś na 5 minut zostawiłam moje nowe papcie-świnki na podłodze i wyszłam na chwilę z domu. po powrocie z papućka zostały wióry i zamiast ją opieprzyc to śmiałam się i patrzyłam na tego rudego debilka z chochlikiem w oczach :diabloti:

ja chyba nie powinnam mieć dzieci bo psów nawet wychować nie potrafię :evil_lol:

Posted

Gonitwa napisał(a):
Ale fajnie;)

Dawaj zdjęć dalej- przez Was wszystkich ja chcę TAKIEGO psa;) Bullowatego się znaczy- tylko mi się rodzina stawia.

wiesz co - zaproś rodzinę na dogo i niech zobaczą jakie to zajefajne psy!!!:evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
całkiem znajomy widok :evil_lol: :evil_lol: wyjmuje talerze z szafki i już kolacjusze zasiadają na swoich miejscach :cool1:

no najgorsze jest to, że dziś Happy z Johnym się tak rozsiedli i nie chcieli dupencji ruszyć , że dla mnie było jedynie miejsce pod stołem koło Chilli. miejsce niezłe, zawsze coś ze stołu zleci ale trochę ciemno i zimno :diabloti:

Posted

dariaopole napisał(a):
no najgorsze jest to, że dziś Happy z Johnym się tak rozsiedli i nie chcieli dupencji ruszyć , że dla mnie było jedynie miejsce pod stołem koło Chilli. miejsce niezłe, zawsze coś ze stołu zleci ale trochę ciemno i zimno :diabloti:

było sobie wziąć kocyk i latarke :diabloti: