Medorowa Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Imbir1 napisał(a):Witajcie:multi: Kobieto, powiedz no, czy ty ten aparat to wysłałaś do naprawy czy nie? Bo ja po powrocie będę strasznie spragniona widoku Twoich czworonogów:p :diabloti: Dziecię moje drogie - nie wysłałam:diabloti::oops::oops: Ale w poniedziałek wyślę na 100%:razz: Dalej mnie ciekawość zżera, kaj Wy jedziecie:niewiem: Quote
Medorowa Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Szlag mnie zaraz trafi...albo i nie;) Niech lepiej nic Cię nie tarfia:shake::shake:Bo kto będzie zdjęcia Korusi i Kirusi wstawiał:evil_lol::cool3: Quote
Alicja Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 :razz:a ja wole mulące dogo niż nowe FO ...czuje się tam zagubiona:oops: Quote
Medorowa Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a ja wole mulące dogo niż nowe FO ...czuje się tam zagubiona:oops: Ja też wolę dogo, już się do niego przyzwyczaiłam :oops::roll: Ale tam też mi się podoba;) Mam nadzieję, że dogo wróci jeszcze kiedyś do normalności:roll: Quote
Imbirka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 madzia i medor napisał(a):Dziecię moje drogie - nie wysłałam:diabloti::oops::oops: Ale w poniedziałek wyślę na 100%:razz: Dalej mnie ciekawość zżera, kaj Wy jedziecie:niewiem: Mamcia, bo jak nie wyślesz:mad: :diabloti: znowu nie ma fotek Medorka i Dinusia:cool3: a jaka ciekawa:diabloti: , jak wrócę to się dowiesz:p :eviltong: Quote
Medorowa Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Imbir1 napisał(a):Mamcia, bo jak nie wyślesz:mad: :diabloti: znowu nie ma fotek Medorka i Dinusia:cool3: a jaka ciekawa:diabloti: , jak wrócę to się dowiesz:p :eviltong: Byndą, byndą, spokojnie:cool3:Dziecię na mamę z kijem:diabloti: A ja nie jestem ciekawska, tylko troskliwa, muszę przecie wiedzieć, gdzie się będziecie z moim wnusiem włóczyć, prawda:mad:;) Quote
Medorowa Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 dealer napisał(a):uuuuu co tu tak cicho????? Bo już po 22, cisza nocna obowiązuje:cool1: Quote
AlKil Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 my się ciszy nie boimy, przyszliśmy narobić hałasu!!! Quote
gosikf & dogs Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Cześć, cześć!!! Ale mnie dawno nie było. Wpadłam się przywitać, bo się stęskniłam;) Mizianko dla psiaczków! Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 :multi::multi::multi:heyka Młoda ....znów tu jestem:evil_lol: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 ja co prawda tej pani nie znam ale kurtura wymaga coby dzien dobry powiedziec:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='AlKil']my się ciszy nie boimy, przyszliśmy narobić hałasu!!! No i sąsiedzi wezwali milicję:shake::shake::evil_lol: [quote name='paula_z']Heloł Madzia :multi: Cześć właścicielko piesa mordulca;):loveu::loveu: [quote name='gosikf & dogs']Cześć, cześć!!! Ale mnie dawno nie było. Wpadłam się przywitać, bo się stęskniłam;) Mizianko dla psiaczków! Witamy:multi::multi:I mizianko zwrotne odsyłamy;) [quote name='bonita']Cześć córcia :) Witaj mła mamusiu:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:heyka Młoda ....znów tu jestem:evil_lol: A jakże się cieszę na Twój widok:p:p [quote name='dealer']ja co prawda tej pani nie znam ale kurtura wymaga coby dzien dobry powiedziec:diabloti: Kocham Cię robaczku:loveu::loveu: Witam wszystkich bardzo serdecznie i cieplutko w to wspaniałe poniedziałkowe popołudnie:p:p (Sama się dziwię, co ja dzisiaj taka miła;):loveu:) Quote
Kitka20 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Hej Madziula spełniłaś obietnice?? wysłałaś aparat na gwarancje????? Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Kitka20 napisał(a):Hej Madziula spełniłaś obietnice?? wysłałaś aparat na gwarancje????? :siara::siara: Byłam dziś na poczcie, ale aparatu nie wzięłam:oops: Ale mam jeszcze czas do 18:grins: Obym zdążyła, bo muszę jeszcze do lekarza skoczyć:p Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Moi drodzy spieszę Wam donieść, że od dziś zaczynam odchudzanie:razz::razz: (Tylko nie pamiętam, który to już raz z kolei:hmmmm::evil_lol:) Nawet, po raz kolejny :roll::roll::evil_lol:, zapisałam się na aerobik:razz::razz::razz: Dlatego pyndzem czym prędzej, bo muszę jeszcze skiknąć do doktorka, no i na pocztę:multi::multi::multi::multi: Quote
DORRAG Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cześć:p Ja też mam zamiar się odchudzać :razz: i też nie wiem który raz z kolei:evil_lol: :oops: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 goopia nie odchudzaj sie...chodz na kawe i ciastko:diabloti: KCM Quote
Jagoda1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 A grillek czeka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: !!! Quote
Kitka20 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ponawiam pytanie pauli z zdążyłaś na tą pocztę?? wysłałaś aparat?? Quote
Recommended Posts