agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):ale w co mam lać jak gaciów nie mam :placz: muj zuf jeszcze nie przybyl? gdzie sie skubaniec znowu wloczy:mad: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):muj zuf jeszcze nie przybyl? gdzie sie skubaniec znowu wloczy:mad: kapliczki pomylił :shake: :shake: bogobojny musi :cool1: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):kapliczki pomylił :shake: :shake: bogobojny musi :cool1: to po mnie ma ....:loveu: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):maja metkie maja nogawki szelki i grzejnik na plecach.... Ale wypas:crazyeye::crazyeye: Masz jeszcze jedne takie:razz: Vectra napisał(a):ale w co mam lać jak gaciów nie mam :placz: Pod siebie lej, ja tak zawsze robię:multi::multi::multi: dealer napisał(a):muj zuf jeszcze nie przybyl? gdzie sie skubaniec znowu wloczy:mad: To przez to karmienie rzeżuszką:shake::diabloti: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):to po mnie ma ....:loveu: już mi go żal :-( Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):już mi go żal :-( Ale Ty masz siostra dobre serducho, chyba się wzruszyłam:oops::oops: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale Ty masz siostra dobre serducho, chyba się wzruszyłam:oops::oops: ja nie moge przestać płakać na samą myśl :-( :-( żal mi go , naprawdę mi żal :-( :-( dogo się zamula :angryy: :angryy: :angryy: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):już mi go żal :-( modlimy sie razem i czytam na TYM forum jak lepiej zyc.... Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):ja nie moge przestać płakać na samą myśl :-( :-( żal mi go , naprawdę mi żal :-( :-( dogo się zamula :angryy: :angryy: :angryy: dogomul wstretny:mad: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Vectra']ja nie moge przestać płakać na samą myśl :-( :-( żal mi go , naprawdę mi żal :-( :-( dogo się zamula :angryy: :angryy: :angryy: Zaopiekuj się nim jak do Ciebie przyjdzie, czasami trzeba okazać dobroć:roll::roll: Niech wie, że na świecie są też dobre osoby i nie tylko rzeżuszka do jedzenia:diabloti: Mi też muliło, ale dałam odśwież i chodzi jak ta lala:grins: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Lala nie chodzi tylko śpi :diabloti: a ja ide teraz na wanne popatrzeć :diabloti: może wody nakapie ? :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):modlimy sie razem i czytam na TYM forum jak lepiej zyc.... To ja Ci dam dobrą radę, tak od serca - mniej rzeżuchy:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):Lala nie chodzi tylko śpi :diabloti: a ja ide teraz na wanne popatrzeć :diabloti: może wody nakapie ? :diabloti: Nie rób tego:crazyeye::crazyeye:Nie dość, ze rachunki będziesz płacić, to jeszcze możesz zarysować:nono: A to przecie nówka:p Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Madziuna jako ze ty uparta jestes i nie chcesz sobie isc to ja sobie pojde:diabloti: dobranoc robaczyco:loveu: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):Madziuna jako ze ty uparta jestes i nie chcesz sobie isc to ja sobie pojde:diabloti: dobranoc robaczyco:loveu: No nie idź, nie bądź wiedźma:diabloti::loveu::loveu: Kolorowych snów:loveu: Quote
AlKil Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dzień dobry! Wpadłam powiedzieć, że dogo zaczęło mi śmigać!!!:crazyeye: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 AlKil napisał(a):Dzień dobry! Wpadłam powiedzieć, że dogo zaczęło mi śmigać!!!:crazyeye: No, chyba tak:multi::multi::p Ale i tak w niektórych tematach nie wiedzę wszystkich postów:mad: Dzień Doberek przy pysznej kaffusi:p:p:p:p Quote
e.v.a Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 witaj :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: princesso Quote
Vectra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 cześć moja ukochana siostro :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='evaxon'] witaj :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: princesso Witaj Robaczyco, ile różu wniosłaś w me wspaniałe życie:diabloti: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Vectra napisał(a):cześć moja ukochana siostro :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witaj mła równie wielce ukochana siostro:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Boshh, przed chwilą wybierałam się z Medorem na długi spacer, wychodzę a tu momentalnie, zaczął lać deszcz i burza:angryy: :angryy: :mdleje: Teraz luknęłam przez okienko i cisza (chyba tam na górze lubią mi robić na złość;) - możemy iść:p Quote
BeaC Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 .................madzia madzia maaaaaaaaaaaaaadzia:diabloti: witam.................u mnie znaczy się w pracy słonko a w domu dziecko dzwoniło że burza...................:cool1: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='BeaC'].................madzia madzia maaaaaaaaaaaaaadzia:diabloti: witam.................u mnie znaczy się w pracy słonko a w domu dziecko dzwoniło że burza...................:cool1: No widzisz, czyli lepiej siedzieć w pracy, niż w domciu:diabloti: :diabloti: ;) [quote name='DORRAG']Hello Medorki:multi: Cześć Fionki:hand: Idę po papieroski, bo mi się znowu skończyły i do znajomej na kawkę:p :p Quote
Kiłi Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 O Matko a tu nic tylko gadaniny:shake: :diabloti: Daliby wy jakieś zdjęcia:mad: Quote
Recommended Posts