Gasnik Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Dzien dobry :) W końcu na jakieś fotki się załapałam :) Quote
Kitka20 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Witaski:multi: Boshe tydzień mnie nie było i już 50 stron do nadrobienia opanujcie się kobity bo zdjęcia chcę Quote
Medorowa Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Witam wszystkich:multi::multi:Widzę, że dogo dalej nie funkcjonuje jak powinno:shake:Więc wrócę, jak będzie ok:hand: Quote
apple Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 cześć medorki kochane! wpadam tylko na chwilkę żeby przeprosić za tak długą nieobecność ale chyba mi wybaczycie! 25.04.07 zostałam mamą małego kochanego szkraba:loveu:tak wię nie mam chwilowo czasu was odwiedzać. Jak tylko trochę dojdę do ładu ze wszystkimi obowiązkami to na 100% wpadnę do was się przypomnieć! Posyłam 1000 buziaków i do zobaczenia? (tak coś głupio ale co tam) Quote
Basia&Safi Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 hallooo ja widze ze nie tylko posty znikaja ale i focie ;):):):):) Quote
bonita Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 cześć córcia :) dogo żre tak że aż się pisać nie chce :( Quote
Kitka20 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 apple napisał(a):cześć medorki kochane! wpadam tylko na chwilkę żeby przeprosić za tak długą nieobecność ale chyba mi wybaczycie! 25.04.07 zostałam mamą małego kochanego szkraba:loveu:tak wię nie mam chwilowo czasu was odwiedzać. Jak tylko trochę dojdę do ładu ze wszystkimi obowiązkami to na 100% wpadnę do was się przypomnieć! Posyłam 1000 buziaków i do zobaczenia? (tak coś głupio ale co tam) Moje gratulacje:multi: Quote
zuzolandia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 HELLO!!!! Wpadłam sie przywitac choc nie jestem pewna czy moj poscik zostanie czy tez zniknie niewiadomo gdzie ;-) eheheheh buziaczki weekendoweeeeee!!! Quote
Medorowa Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Witam wszystkich:multi::multi: Moniczko serdecznie gratuluję:loveu::loveu::loveu::multi: Ja tylko widzę Wasze posty, jak odpisuję:shake: Ehh, wkurza mnie to dogo okropnie:angryy::angryy:Tyle czasu, żeby nic z tym nie zrobić:shake::shake: Pogoda śliczna, ale mój Medek siedzi w domu, bo sobie w łapkę coś zrobił:shake: Kulał troszkę przez jeden dzień, więc może się dzisiaj wybierzemy na dłuższy spacerek:cool3: Pozdrawiamy:p:p:p:p Quote
DORRAG Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Cześć Medorki:p Mnie też to nasze dogo troszku zaczyna denerwować:diabloti: U nas pogoda piękna :multi: i nie wiem czy sie chwaliłam ale mam urlop:multi: Buziaki dla Medusia w łapeczkę :loveu: żeby już nie bolała. Quote
Jagoda1 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Już nie wiem co się dzieje u kogo, tu ktos pisze o zdjęciach, zdjęć nie ma... Quote
Medorowa Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć Medorki:p Mnie też to nasze dogo troszku zaczyna denerwować:diabloti: U nas pogoda piękna :multi: i nie wiem czy sie chwaliłam ale mam urlop:multi: Buziaki dla Medusia w łapeczkę :loveu: żeby już nie bolała. Buziaczki przekazane:loveu:Medek już zdrowiutki:loveu::loveu:Dinuś jeszcze trochę kuleje:roll: AgusiaTerierka napisał(a):Już nie wiem co się dzieje u kogo, tu ktoś pisze o zdjęciach, zdjęć nie ma... Witam:multi::multi: Nie martw się, ja też już od dłuższego czasu nie wiem o co kamam;):evil_lol: Witam wszystkich w ten pikny dzionek:p:p Quote
Jagoda1 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Cześć Terceciku, witam Was słonecznie:lol: :lol: :lol: ... Quote
Medorowa Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć Medorki:p Cześć Fioneczki:multi::multi::multi: AgusiaTerierka napisał(a):Cześć Terceciku, witam Was słonecznie:lol: :lol: :lol: ... Witajta boksiowe-terierkowa gromadko:loveu: My już po spacerku - ale upał:cool3::cool3::cool3::razz: Quote
zuzolandia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 SIEMANKO;-) No skoro cos niecos widac;-) to witamy sie milusiooooo i moc tulasków przesyłamy !!!!!!! .......u nas ciepłooooooooo ehheeh;-) Quote
Medorowa Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 zuzolandia napisał(a):SIEMANKO;-) No skoro cos niecos widac;-) to witamy sie milusiooooo i moc tulasków przesyłamy !!!!!!! .......u nas ciepłooooooooo ehheeh;-) Witamy, witamy:multi::multi:Raz dogo działa, a raz w kulki leci:shake: :p Quote
Medorowa Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 DORRAG napisał(a):Hello Medorki :p Hello Fioneczki:loveu::loveu: Quote
Imbirka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Witajcie:multi: Kobieto, powiedz no, czy ty ten aparat to wysłałaś do naprawy czy nie? Bo ja po powrocie będę strasznie spragniona widoku Twoich czworonogów:p :diabloti: Quote
Recommended Posts