Kiłi Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 madzia i medor napisał(a): Czy Wam również ciągle muli dogo:angryy: :angryy: Cześć, oj muli muli i to bardzo wkurzająco muli:angryy: Quote
Medorowa Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='evaxon']o masz... a ta znowu za slowka łapie:shake: Ja:crazyeye: :crazyeye: A w życiu:nono: Ja tylko przytaczam, to, co jest napisane:diabloti: [quote name='Vectra']Magda , dlaczego tak długo mi nie otwierasz swojego blogaska :placz: Trzeba mocniej/głośniej pukać robaczku:loveu: [quote name='zuzolandia']Doberek ;-) kofffani ;-) .mnie juz wczoraj wieczorem to dogo łaziło jak muffffa w smole .....a dzisiaj to juz całkiem utopiona i zasmolona mufffa.... i choc nerwowy rocznik nie jestem to juz mnie minuje tak z leksza ;-) heheeh buziaczki Mnie to już doprowadza do białej gorączki:angryy: Witam:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='DORRAG']Cześć:p U mnie dogo wczoraj tak muliło, dzisiaj jak narazie jest ok:p To zazdroszczę, bo u mnie dalej doopa, że tak brzydko napiszę;) [quote name='Kiłi']Cześć, oj muli muli i to bardzo wkurzająco muli:angryy: I dziś nadal:placz: :placz: Kto chce Medorka na parę dni:razz: Będziecie mieć wesoło;) Quote
caroolcia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Czesc kochani! Weekend majowy za pasem...:multi: jak plany? Quote
e.v.a Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja:crazyeye: :crazyeye: A w życiu:nono: Ja tylko przytaczam, to, co jest napisane:diabloti: eee no to skoro tylko tak przyczytałaś no to okiii juz nic nie mowie:evil_lol: witanko :) i dla pieskow mizianko :) Quote
Medorowa Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='caroolcia']Czesc kochani! Weekend majowy za pasem...:multi: jak plany? Długie spacerki;) Witaj:multi: :multi: :multi: :multi: [quote name='evaxon']eee no to skoro tylko tak przyczytałaś no to okiii juz nic nie mowie:evil_lol: witanko :) i dla pieskow mizianko :) Ajj, czepiasz się szczegółów:diabloti: Witamy i mizianko dla Tigry przesyłamy:multi: :multi: Boshh, mi dalej dogo muli, a Wam:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
DORRAG Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Cześć:p madzia i medor napisał(a): Boshh, mi dalej dogo muli, a Wam:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: A u mnie dogo normalnie chodzi:multi: Muliło mi przez jeden dzień i myślałam że coś mnie trafi:angryy: Quote
Jagoda1 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 madzia i medor napisał(a): Kto chce Medorka na parę dni:razz: Będziecie mieć wesoło;) Ja poproszę o grzecznego Chłopczyka dla mojej szalonej Kirusi:evil_lol: ... Quote
agbar Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 pukalam stukalam kopalam wpuscic nie chcieli ale ja wytrwala jestem i w koncu JESTEM:multi: stesknilam sie za toba moja robaczywko:loveu: Quote
Medorowa Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='Vectra']PUK PUK STUK STUK BUM BUM JESTEM :diabloti: Kto tam:diabloti: [quote name='DORRAG']Cześć:p A u mnie dogo normalnie chodzi:multi: Muliło mi przez jeden dzień i myślałam że coś mnie trafi:angryy: A mi dalej muli:placz: I jestem już u kresu mej jakże wspaniałej cierpliwości:placz: :placz: [quote name='AgusiaTerierka']Ja poproszę o grzecznego Chłopczyka dla mojej szalonej Kirusi:evil_lol: ... Jest bardzo grzeczny:loveu: To podrzucę Ci go tak 1-3 - 4 maja, ok:razz: ;) [quote name='dealer']pukalam stukalam kopalam wpuscic nie chcieli ale ja wytrwala jestem i w koncu JESTEM:multi: stesknilam sie za toba moja robaczywko:loveu: Ja za Tobą też Ty moja prześladowczynienieńko:loveu: :loveu: Idę połaaaaazić po Waszych galeryjkach, ale najpierw wypiję Melisę:diabloti: :siara::siara: Quote
Paula Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Cześć Madzia :multi: W końcu mi trochę odmuliło i dotarłam :razz: Czemu chcesz się Medorka pozbyć na parę dni? :mad: Quote
BeaC Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ...ale Ci bajkowe zdjęcie wyszło:-o:-o:-o..super pokojowo pozdrawiam:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 [quote name='BeaC'] ...ale Ci bajkowe zdjęcie wyszło:-o:-o:-o..super pokojowo pozdrawiam:loveu::loveu::loveu: Bajkowe powiadasz:hmmmm: Witam:multi::multi: [quote name='paula_z']Cześć Madzia :multi: W końcu mi trochę odmuliło i dotarłam :razz: Czemu chcesz się Medorka pozbyć na parę dni? :mad: Bo mam okazję jechać na imprezę swojego życia:placz::placz:, a tu nie mam z kim psa zostawić:cool3: A tak poważnie, to i tak bym go nikomu nie zostawiła:eviltong::eviltong: Czy to możliwe, że mogę mieć takiego pecha :crazyeye::crazyeye: teraz, kiedy dogo działa, jak powinno, ja muszę latać po urzędach, które tak kocham:angryy::angryy: Quote
Medorowa Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Dzień doberek :) Doberek boksio - gryfonikowa rodzinko:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Vectra napisał(a):siemasz z rana .................... Siemanizacja ziom:cool1: Dla kogo rano, dla tego rano:mad:Ja już zdążyłam oblecieć urzędy:mad:A teraz słodki relaks przed dogo:loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Cześć, dogo nadal denerwuje...:angryy: Witamy, Dinuś, jak każdy seniorek, cudny:lol: . Quote
agbar Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Madziuniaaaaaaaaaa:diabloti: jestem u ciebie moja kochana:) Quote
Medorowa Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 boshh, ja już na posty Sylwi i Ewy odpisywałam i zniknęło:angryy::angryy: sylwiaskalska napisał(a):Dzień doberek :) Wiatam boksio - gryfonikową rodzinkę:multi::multi: Vectra napisał(a):siemasz z rana .................... Siemanizacja ziom:loveu::loveu: AgusiaTerierka napisał(a):Cześć, dogo nadal denerwuje...:angryy: Witamy, Dinuś, jak każdy seniorek, cudny:lol: . Witamy:multi::multi::multi: Mi dogo działa, ale posty znikają:crazyeye: Quote
DORRAG Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Cześć:p madzia i medor napisał(a): Witamy:multi::multi::multi: Mi dogo działa, ale posty znikają:crazyeye: U mnie posty też zaczeły znikać:mad: Quote
zuzolandia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Hellloooo LALA;-) WITAMY I PRZYTULAMY OBA PSIOCZKI !!!!! BUZIOLE Quote
Agnieszka PPP Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Witam:p Kurcze ale dogo muli-normalnie nie nie mam jak pooglądać peseczków:placz: :placz: Pozdrowionka Quote
bonita Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Heloł córcia :) A czemu Tobie dogo dobrze działa a mi nie? czemu tak jest? Quote
Recommended Posts