Jagoda1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Kiłi napisał(a):O Matko a tu nic tylko gadaniny:shake: :diabloti: Daliby wy jakieś zdjęcia:mad: No właśnie:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Kiłi napisał(a):O Matko a tu nic tylko gadaniny:shake: :diabloti: Daliby wy jakieś zdjęcia:mad: Zaraz zobaczę, czy mam jeszcze jakieś, których nie wstawiałam:p :p AgusiaTerierka napisał(a):No właśnie:evil_lol: I Ty przeciwko mnie:diabloti: ;) Quote
Jagoda1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 madzia i medor napisał(a): I Ty przeciwko mnie:diabloti: ;) Ja tylko tak, dla mobilizacji:grins: :megagrin: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 No to proszę:p :p PYSKacz:diabloti: :razz: Z moją mamcią:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ja tylko tak, dla mobilizacji:grins: :megagrin: A, to co innego;) :evil_lol: ;) :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Klaudia :-) napisał(a):śliczne fotki A dziękujemy, dziękujemy;) Quote
Kiłi Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Halo!:loveu: :loveu: Buziaki w ten Medorkowy nochal:loveu: Wreszcie jakieś fotki:lol: Quote
bonita Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Tutaj Medorek świetnie wyszedł :grin: A Dinuś będzie robił siq:loveu: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Kiłi'] Halo!:loveu: :loveu: Buziaki w ten Medorkowy nochal:loveu: Wreszcie jakieś fotki:lol: Jak to wreszcie:mad::mad:;)THX:p [quote name='Vectra']oszuście , a mówiłaś że nie lubisz psów :mad: Te zdjęcia, to tylko taka przykrywka:diabloti: [quote name='bonita']Tutaj Medorek świetnie wyszedł :grin: A Dinuś będzie robił siq:loveu: Też mi się podoba, jak Medziu tu wysedł:loveu::loveu:;) A Dinuś, to sobie sierota kamyczka gdzieś wrzucił i szukał:evil_lol::evil_lol:O ile dobrze pamiętam:razz::evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 dealer napisał(a):czesc goopia:eviltong: gdzies jest??:loveu: Cze mundra:diabloti::diabloti: Siedzem i patrzem, i czekamy aż foty nowych trampeczków wkleisz:evil_lol: Idę z tym śmierdzielem na dwór, bo się zaraz zaczadzę:mdleje: Quote
agbar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Cze mundra:diabloti::diabloti: Siedzem i patrzem, i czekamy aż foty nowych trampeczków wkleisz:evil_lol: Idę z tym śmierdzielem na dwór, bo się zaraz zaczadzę:mdleje: nawet mi nie mow...Dilski ma biegaczke... Quote
e.v.a Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 haha Medzio klucha nie ma sily biegac za Dinusiem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']nawet mi nie mow...Dilski ma biegaczke... ło losie, współczuje siostro:shake: Nie Tobie:diabloti: Diliemu:loveu: [quote name='evaxon'] haha Medzio klucha nie ma sily biegac za Dinusiem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co TY gadasz, to jedyne 38kg:siara: Quote
e.v.a Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 madzia i medor napisał(a): Co TY gadasz, to jedyne 38kg:siara: az łapki sie pod nim uginaja :-( Quote
Paula Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Cześć gaduło nocna :p [quote name='madzia i medor']PYSKacz:diabloti: :razz: O, mój bestyjek też pyskuje, jak mi się nie chce mu rzucać patyczka :roll: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 evaxon napisał(a):az łapki sie pod nim uginaja :-( O losie:evil_lol::evil_lol: Vectra napisał(a):38kg pryz wyroscie ? Nie wiem, nie potrafię go dobrze zmierzyć:oops::oops:Mi wychodzi 72cm, a to niemożliwe :shake: Ja Medorka odchudzam, tzn. zaczęłam mu dawać karmę light:roll: Wet mi powiedział, że on nie jest za gruby, bo żebra i wszystko mu czuć:p Ale ja i tak chcę, żeby trochę schudł, ze względu na stawy - ma zwyrodnienie lewego stawu biodrowego. Od roku trzymamy dietę i jest różnica tylko dwóch kg:roll: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 paula_z napisał(a):Cześć gaduło nocna :p O, mój bestyjek też pyskuje, jak mi się nie chce mu rzucać patyczka :roll: On na mnie darł japę, bo chciałam, żeby mi tego patyczka oddał:diabloti: Quote
Paula Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie wiem, nie potrafię go dobrze zmierzyć:oops::oops:Mi wychodzi 72cm, a to niemożliwe :shake: Ja Medorka odchudzam, tzn. zaczęłam mu dawać karmę light:roll: Wet mi powiedział, że on nie jest za gruby, bo żebra i wszystko mu czuć:p Ale ja i tak chcę, żeby trochę schudł, ze względu na stawy - ma zwyrodnienie lewego stawu biodrowego. Od roku trzymamy dietę i jest różnica tylko dwóch kg:roll: Postaw go przy framudze i ołówkiem zaznacz na wysokości kłębu, tak jak się za dzieciaka mierzyło kiedyś ;) Co mu dajesz na stawy? madzia i medor napisał(a):On na mnie darł japę, bo chciałam, żeby mi tego patyczka oddał:diabloti: Aha, hahaha :grin: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 paula_z napisał(a):Postaw go przy framudze i ołówkiem zaznacz na wysokości kłębu, tak jak się za dzieciaka mierzyło kiedyś ;) Co mu dajesz na stawy? Spróbujem:razz::razz::razz: Arthroflex:p Quote
zuzolandia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Siemanko złociutka;-) widze ze tez se nocami smigasz po dogo;-) heheeh.......to najlepsza pora.....w domu cicho wszyscy chrapia wiec mozna na spokojnie w szafie posiedziec ehehe;-) buzioleeeeeeeeeeeeee Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='zuzolandia']Siemanko złociutka;-) widze ze tez se nocami smigasz po dogo;-) heheeh.......to najlepsza pora.....w domu cicho wszyscy chrapia wiec mozna na spokojnie w szafie posiedziec ehehe;-) buzioleeeeeeeeeeeeee Co prawda - to prawda:p:p:p Właśnie od Ciebie wróciłam:evil_lol: Quote
Recommended Posts