Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):Robaczyca...ogromna tlusta owlosiona robaczyca.... :diabloti: Buhahahaa:diabloti::diabloti: Ja mam cukierkowe ciałko:cool1: Vectra napisał(a):majtki to przeżytek :diabloti: :diabloti: Wytłumacz proszę to Dealerowej, bo szkoda mi dziołchy, no:shake: dealer napisał(a):za to wciąż modne sa stringi z golfem...:razz: Ty też przestań nosić majtasy i zacznij odkładać na wannę, a nie w brodziku się pluskać:diabloti: Jak się boisz, że się utopisz, to kup se motylki, ot co:evil_lol: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Dilerowej to się nic nie da wytłumaczyc bo ona jest jak gacie niereoformowalna Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):Dilerowej to się nic nie da wytłumaczyc bo ona jest jak gacie niereoformowalna Co prawda, to prawda siostro:cool1: Dealerowa, cza spojrzeć prawdzie w oczy:diabloti: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Buhahahaa:diabloti::diabloti: Ja mam cukierkowe ciałko:cool1: Wytłumacz proszę to Dealerowej, bo szkoda mi dziołchy, no:shake: Ty też przestań nosić majtasy i zacznij odkładać na wannę, a nie w brodziku się pluskać:diabloti: Jak się boisz, że się utopisz, to kup se motylki, ot co:evil_lol: Vectra napisał(a):Dilerowej to się nic nie da wytłumaczyc bo ona jest jak gacie niereoformowalna rzepy...dwa wielkie rzepy....jestem reformowalna bo ja lubie reformy...w grochi:diabloti: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Co prawda, to prawda siostro:cool1: Dealerowa, cza spojrzeć prawdzie w oczy:diabloti: a gdzie ONA ta prawda....? Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):a gdzie ONA ta prawda....? u mnie na biurku stoi w butelce z chmielem gada :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):rzepy...dwa wielkie rzepy....jestem reformowalna bo ja lubie reformy...w grochi:diabloti: Gdzie Ty te rzepy widzisz:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Weź Ty może przestań już jeść tą rzeżuchę :shake: dealer napisał(a):a gdzie ONA ta prawda....? Jam Ci prawdą i mądrością:cool1::cool1:;) Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):u mnie na biurku stoi w butelce z chmielem gada :diabloti: podeslij no ja tu na chwilkie chce jej w oka zajrzec....:razz: madzia i medor napisał(a): Jam Ci prawdą i mądrością:cool1::cool1:;) Madzia ja ci juz nic nie sprzedam nic...ani kjakejsa ani rzezuchy ani nic....co za duzo to niezdrowo jednak...moja biedna Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):podeslij no ja tu na chwilkie chce jej w oka zajrzec....:razz: Madzia ja ci juz nic nie sprzedam nic...ani kjakejsa ani rzezuchy ani nic....co za duzo to niezdrowo jednak...moja biedna Sprzedawać nie musisz, ale możesz dać darmo, po dobrej zanjomości :cool1:Już prawie wszystko z domu wyniosłam, taki z Ciebie drogi Dealer:shake::diabloti: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Sprzedawać nie musisz, ale możesz dać darmo, po dobrej zanjomości :cool1:Już prawie wszystko z domu wyniosłam, taki z Ciebie drogi Dealer:shake::diabloti: Drogi bo najlepsiejszy na swiecie i jeden dzien dluzej:diabloti: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):chmiela nie dam , mój ci on az jakie to zachlanne....niewyzyte...:diabloti: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):az jakie to zachlanne....niewyzyte...:diabloti: no to luuuuu :diabloti: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):no to luuuuu :diabloti: przynieslam se z sieni wino...bede pic...i basta... Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):przynieslam se z sieni wino...bede pic...i basta... no to idem po kolejny chmiel :diabloti: i luuuuuuuu :loveu: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):Drogi bo najlepsiejszy na swiecie i jeden dzien dluzej:diabloti: Wierzę, po nim się po drzewach skacze, to musi dawać kopa:sweetCyb::sweetCyb: Ale jak mam po nim być taka jak Ty, to ja jednak podziękuję:cool1: KCMiSiolinko:diabloti: Vectra, nie dawaj jej, bo będzie jeszcze gorzej:shake::shake::shake::diabloti: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):przynieslam se z sieni wino...bede pic...i basta... Vectra napisał(a):no to idem po kolejny chmiel :diabloti: i luuuuuuuu :loveu: Wredne babsztyle:angryy::angryy:Smaka robita:angryy::diabloti: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Wierzę, po nim się po drzewach skacze, to musi dawać kopa:sweetCyb::sweetCyb: Ale jak mam po nim być taka jak Ty, to ja jednak podziękuję:cool1: KCMiSiolinko:diabloti: Vectra, nie dawaj jej, bo będzie jeszcze gorzej:shake::shake::diabloti: a to może byc gorzej :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: nienawidze was :diabloti: ale was KCM :loveu: :loveu: :loveu: Gastuś jest super :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Wredne babsztyle:angryy::angryy:Smaka robita:angryy::diabloti: a co o suchym pysku siedzisz :cool3: :cool3: :cool3: a ja mam chmiela z Tych :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 hihihi TZ sie ocknal spojrzal na mnie ...nie wiem czemu popukal sie w czolko i spi dalej...chiba go glowa boli albo co??:razz: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):a co o suchym pysku siedzisz :cool3: :cool3: :cool3: a ja mam chmiela z Tych :loveu: :loveu: albo nawet z tamtych.... Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Vectra']a to może byc gorzej :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: nienawidze was :diabloti: ale was KCM :loveu: :loveu: :loveu: Gastuś jest super :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: Chyba nie, ale lepiej nie ryzykować:shake: Mła siostra:loveu: :niewiem:Yyyyy, tak, niech będzie, że Cię rozumiem:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):a co o suchym pysku siedzisz :cool3: :cool3: :cool3: a ja mam chmiela z Tych :loveu: :loveu: A o suchym pysku:shake::shake: Z Tych, byłam tam kiedyś;) :razz: dealer napisał(a):hihihi TZ sie ocknal spojrzal na mnie ...nie wiem czemu popukal sie w czolko i spi dalej...chiba go glowa boli albo co??:razz: Widocznie tak:loveu::loveu: dealer napisał(a):albo nawet z tamtych.... Nie z tamtych, tylko z tych:diabloti: Dealerowa rzuć tą rzeżuchę:diabloti: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):A o suchym pysku:shake::shake: Z Tych, byłam tam kiedyś;) :razz: Widocznie tak:loveu::loveu: Nie z tamtych, tylko z tych:diabloti: Dealerowa rzuć tą rzeżuchę:diabloti: rzezuchi nie ma jush....mam konwalie majowe...mielone, swieze albo ususzone... Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):hihihi TZ sie ocknal spojrzal na mnie ...nie wiem czemu popukal sie w czolko i spi dalej...chiba go glowa boli albo co??:razz: widać musi chory :shake: :shake: mój się już nie budzi :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts