Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Gasnik']Dzien dobry Medroki :) Cześć Gaśniczki:loveu::loveu: [quote name='DORRAG']Cześć:p Ja też mam zamiar się odchudzać :razz: i też nie wiem który raz z kolei:evil_lol: :oops: Ja już się biorę ostro za siebie <-- zawsze tak mówię;):evil_lol::evil_lol:Ale tym razem naprawdę:cool3: [quote name='dealer']goopia nie odchudzaj sie...chodz na kawe i ciastko:diabloti: KCM Nie kuś, siło nieczysta:diabloti::diabloti: Kawkę, a owszem pijam, bez cukru i śmietanki z odrobinką mleka 0,5%;) Tyż Cię Toffffaam:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A grillek czeka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: !!! :placz::placz:Wredne baby:diabloti: paula_z napisał(a):Zdążyłaś na pocztę? :cool3: Nie zdążyłam, ale to nie moja wina:siara::siara: Byłam u dermatologa, bo dostałam jakiejś wysypk - mówi, że za dużo słońca, jak ja się w tym roku jeszcze nie opalałam:crazyeye:, i miał przyjmować do 18, więc poszłam po 17, bo myślałam, że będzie mniej ludzi, a wyszłam prawie o 18:30 :mdleje::razz: Kitka20 napisał(a):Ponawiam pytanie pauli z zdążyłaś na tą pocztę?? wysłałaś aparat?? JW:razz::razz::razz::p Ale wycisk:mdleje: Normalnie szok:crazyeye: Chodziłam już na aerobik, ale jeszcze tak nie było, żebym nie dawała już rady, a u tej babeczki - Japonki:cool3::cool3: - tak:p:p:p Ale jest super:multi::multi::multi: JUż czuję, jak tracę kilogramy:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:a ja se tu z wami browarka pociągam :razz: Piwo to tylko puste kalorie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale, że nie można się przesadnie katować, więc w mojej diecie jest na nie miejsce:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Piwo to tylko puste kalorie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale, że nie można się przesadnie katować, więc w mojej diecie jest na nie miejsce:diabloti: Takie podejście to rozumiem...:razz: Jesteś mądrą dziewczynką, Madziu;) . Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Takie podejście to rozumiem...:razz: Jesteś mądrą dziewczynką, Madziu;) . Wiem:cool1::diabloti: Cieszę się, że mnie doceniasz:multi::diabloti: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Boshhh, wybuchnęłam śmiechem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śliczny masz uśmiech:loveu: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):haloooo Madzia.....ales ty schudla :crazyeye: Zauważyłaś, prawdaż:multi::multi: O dzięki Ci wspaniała:Cool!: Jak to dobrze mieć taką dogociółę, jak Ty mła:diabloti: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Zauważyłaś, prawdaż:multi::multi: O dzięki Ci wspaniała:Cool!: Jak to dobrze mieć taką dogociółę, jak Ty mła:diabloti: :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: pomylily mi sie posty...ale ty tez troche zeszczuplalas :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 dealer napisał(a)::diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: :diabloti: pomylily mi sie posty...ale ty tez troche zeszczuplalas :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Narobiła mi nadziei, a potem czar prysł... :shake: Wiedźma:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Narobiła mi nadziei, a potem czar prysł... :shake: Wiedźma:diabloti::diabloti::diabloti: potraktuje to jak komplement:loveu: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):potraktuje to jak komplement:loveu: Dzięki Ci robaczyco:loveu::loveu: Vectra napisał(a):ja nigdzie nie widze że ona schudła :diabloti: Vectruniu, nie chcę Cię urazić, ale może w tym wieku, to trza już brylki zakładać:diabloti:KCM:loveu: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 ile tych brylków mam zakładać ? juz mam trzy pary na nosie i szkła kontaktowe :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):ile tych brylków mam zakładać ? juz mam trzy pary na nosie i szkła kontaktowe :diabloti: No to spójrz jeszcze raz na mnie:cool3: I co widzisz:cool3: Jak nie, tzn.,że przesadziłam z odchudzaniem:roll::roll: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):No to spójrz jeszcze raz na mnie:cool3: I co widzisz:cool3: Jak nie, tzn.,że przesadziłam z odchudzaniem:roll::roll: widze tylko jakiś pępek :crazyeye: :crazyeye: wielki , ogromny -- aaaaaaaaaaa :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: Quote
bonita Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cześć córcia :) Dogo mi nie muli i nie kradnie :) :) :) Nie wiem co ze szczęścia zrobić lecem dalej. papa ! Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Dzięki Ci robaczyco:loveu::loveu: Vectruniu, nie chcę Cię urazić, ale może w tym wieku, to trza już brylki zakładać:diabloti:KCM:loveu: i majtki tyz....:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Vectra']widze tylko jakiś pępek :crazyeye: :crazyeye: wielki , ogromny -- aaaaaaaaaaa :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: No Dealerowa odsuń sięjeno, bo mnie zasłoniłaś:diabloti: [quote name='bonita']Cześć córcia :) Dogo mi nie muli i nie kradnie :) :) :) Nie wiem co ze szczęścia zrobić:multi: lecem dalej. papa ! Cześć mamcia:multi::multi: Działa, działa, ciekawe jak długo:diabloti::cool1: [quote name='dealer']i majtki tyz....:diabloti: A Ty chodzisz w majtkach:crazyeye:No szok:crazyeye:Z dnia na dzień zaskakujesz mnie coraz bardziej:shake: Vectra, słyszałaś, ona chodzi w majtkach:turn-l::turn-l:Majciara, majciara:eviltong::diabloti: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):No Dealerowa odsuń sięjeno, bo mnie zasłoniłaś:diabloti: Cześć mamcia:multi::multi: Działa, działa, ciekawe jak długo:diabloti::cool1: A Ty chodzisz w majtkach:crazyeye:No szok:crazyeye:Z dnia na dzień zaskakujesz mnie coraz bardziej:shake: Vectra, słyszałaś, ona chodzi w majtkach:turn-l::turn-l:Majciara, majciara:eviltong::diabloti: Robaczyca...ogromna tlusta owlosiona robaczyca.... :diabloti: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):i majtki tyz....:diabloti: majtki to przeżytek :diabloti: :diabloti: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):majtki to przeżytek :diabloti: :diabloti: za to wciaz modne sa stringi z golfem...:razz: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):za to wciaz modne sa stringi z golfem...:razz: barchany w grochy :diabloti: Quote
Recommended Posts