agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):widać musi chory :shake: :shake: mój się już nie budzi :diabloti: :diabloti: a co mu zrobilas?? czy my tu tylko w trojke jestesmy?? Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a): mój się już nie budzi :diabloti: :diabloti: Czrodziejka:loveu::loveu: dealer napisał(a):a co mu zrobilas?? czy my tu tylko w trojke jestesmy?? A co za dużo winka i chcesz się upewnić, czy dobrze policzyłaś:diabloti: KWM:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 nic mu nie zrobiłam :loveu: :loveu: :loveu: ładnie poprosiłam :evil_lol: :evil_lol: noo cisza jakaś tu straszna , a młoda godzina jeszcze :razz: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Vectra']nic mu nie zrobiłam :loveu: :loveu: :loveu: ładnie poprosiłam :evil_lol: :evil_lol: noo cisza jakaś tu straszna , a młoda godzina jeszcze :razz: Cóż za dar przekonywania:diabloti: No ja właśnie nie wiem, jak tak można:roll::roll: Toć to ja się do życia o tej godzinie zaczynam budzić:roll: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Cóż za dar przekonywania:diabloti: No ja właśnie nie wiem, jak tak można:roll::roll: Toć to ja się do życia o tej godzinie zaczynam budzić:roll: wampir..... Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Cóż za dar przekonywania:diabloti: No ja właśnie nie wiem, jak tak można:roll::roll: Toć to ja się do życia o tej godzinie zaczynam budzić:roll: ooo dobrze prawisz siostro :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):wampir..... Gdzie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja się nie boję, jadłam czosneczek:cool1: Chuchnąć :cool3: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):ooo dobrze prawisz siostro :diabloti: Jak zawsze:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Gdzie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja się nie boję, jadłam czosneczek:cool1: Chuchnąć :cool3: taaaa chuchaj ale nie na mnie ....na siebie chuchnij.... Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 nie chuchaj bo mam otwarte okno :cool1: komary pozabijasz :diabloti: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):nie chuchaj bo mam otwarte okno :cool1: komary pozabijasz :diabloti: lubisz komarki?? mam tu pare zwlok komarzych wysle ci chcesz??:loveu: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):lubisz komarki?? mam tu pare zwlok komarzych wysle ci chcesz??:loveu: tak poproszę :loveu: :loveu: to mój adres :loveu: :loveu: wieś - pięty snopek po prawo za kapliczka po lewej :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):tak poproszę :loveu: :loveu: to mój adres :loveu: :loveu: wieś - pięty snopek po prawo za kapliczka po lewej :loveu: :loveu: chcialam wyslac bocianem ale pomyslalam ze na jego widok dostaniesz wylewu i wyslalam mojego zolwia z paczuszka dla ciebie...spakowalam tez cieple majty:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):taaaa chuchaj ale nie na mnie ....na siebie chuchnij.... Nie potrafię:niewiem::niewiem::niewiem: Naumiesz mnie:placz: Vectra napisał(a):nie chuchaj bo mam otwarte okno :cool1: komary pozabijasz :diabloti: To krzyknę najpierw UWAGA:cool1: Vectra napisał(a):tak poproszę :loveu: :loveu: to mój adres :loveu: :loveu: wieś - pięty snopek po prawo za kapliczka po lewej :loveu: :loveu: Powiedz, żeby doręczyła osobiście i wypuść kota:multi::multi::multi:Suuuper byndzie:diabloti: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):chcialam wyslac bocianem ale pomyslalam ze na jego widok dostaniesz wylewu i wyslalam mojego zolwia z paczuszka dla ciebie...spakowalam tez cieple majty:diabloti: czemu majtki :crazyeye: :crazyeye: skąd jaki model będzie modny w sezonie 2012 :crazyeye: :crazyeye: nie nosze majtek :cool1: oszczędzam :p Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie potrafię:niewiem::niewiem::niewiem: Naumiesz mnie:placz: To krzyknę najpierw UWAGA:cool1: Powiedz, żeby doręczyła osobiście i wypuść kota:multi::multi::multi:Suuuper byndzie:diabloti: Madzia Madzia Madzia Madzia........... Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):N Powiedz, żeby doręczyła osobiście i wypuść kota:multi::multi::multi:Suuuper byndzie:diabloti: chcesz biedne małe kocię , narazić na tak traumatyczne przeżycie :crazyeye: :crazyeye: podłość ludzka nie zna granic :shake: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):czemu majtki :crazyeye: :crazyeye: skąd jaki model będzie modny w sezonie 2012 :crazyeye: :crazyeye: nie nosze majtek :cool1: oszczędzam :p majtki moja mla meine kleine aby ci doopy nie przewialo ..model majtek przykladowy..i se oszczedzaj ja ci za nie placic nie kaze...to uzywane som:diabloti: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):majtki moja mla meine kleine aby ci doopy nie przewialo ..model majtek przykladowy..i se oszczedzaj ja ci za nie placic nie kaze...to uzywane som:diabloti: pamiętaj , byle hłamu to ja na dupe zakładac nie będę :obrazic: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):Madzia Madzia Madzia Madzia........... Tak, to ja:grins: Vectra napisał(a):chcesz biedne małe kocię , narazić na tak traumatyczne przeżycie :crazyeye: :crazyeye: podłość ludzka nie zna granic :shake: Przecie mówiłam, że zwierząt nie lubię:cool1: Vectra napisał(a):pamiętaj , byle hłamu to ja na dupe zakładac nie będę :obrazic: :diabloti: Moja krew:diabloti: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):pamiętaj , byle hłamu to ja na dupe zakładac nie będę :obrazic: :diabloti: to som majty z RichtisFajnychNiemiec...ino pare razy noszone...prawie nufki....:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):to som majty z RichtisFajnychNiemiec...ino pare razy noszone...prawie nufki....:diabloti: A metkę mają:diabloti: Vectra napisał(a):chce mi się siq :diabloti: Sikaj pod siebie, kaj będziesz lazła:cool1::cool1::cool1: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):A metkę mają:diabloti: Sikaj pod siebie, kaj będziesz lazła:cool1::cool1::cool1: maja metkie maja nogawki szelki i grzejnik na plecach.... Quote
Recommended Posts